Avatar hakkında görüşlerin ?
27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
senenin en iyi filmi diyebilirim.ama bir matrix gibi,yüzüklerin efendisi gibi Braveheart gibi bir çığır açamaz.hatta robot savasçılar marix 3 den,avatar da matrix den,insanların kullandığı bilgisayar ortamları azınlık raporundan ve hatta atların ve kuşları kullanımıda yüzüklerin efendisinde alınmış gibi.tabiki alınmamış ama çok benzemiş onlara.ama işte burdaki olay da bir ruhun 2 farklı bedeni olması olay.burası enterasandı.bu filmi farklı kılanda oydu işte.tabi görsellik çok güzeldi.ama filmin sonu çok hızlı ve kolay oldu.hadi artık bitirinde gidelim tarzında.yinede güzel.özellikle 3 boyutlu izlemekten zevk aldım.
21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film!zaman hiç geçmesin,film hiç bitmesin istedim.herkesin mutlaka izlemesini tavsiye ediyorum...
19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi enlerimin arasına aldım,ve hayatım boyunca izlediğim en iyi yapıtların arasına yerleştirdim...Avatar ı izlemeyen gerçekden çok şey kaçırır,hem aksiyon hem duygusallık bu filmde mevcut.Anlatılmaz izlenir diyor ve filme 10/10 veriyorum bu puanı fazlasıyla hak eden bir yapıt olmuş;)
14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
133 kişi puan vermiş neye göre verdin arkadaşım senin izlednmi daha film çıkmadan enteresan gerçekten bizim insanımız acayip yaa normal diil yani
19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten güzeldi ama filmin her ssahnesinde keşke 3D izleyebilseydim dedim... eminim çok daha farklı bi tat verecektir. 3 boyutlu olmadığı halde bu kadar beğendimse 3 boyutlu emnm çok daha iyidir. ama sonunu sanki biraz fazla uzatmışlar. ama verdiğiniz paranın mutlaka karşılığını alacaksınız
10 üzerinden 9 verdim ;)
27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mükemmel, fabtastik ve mutlaka ama mutlaka izlenilmesi gereken bir film
1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
tek kelime ile müthiş...izliyorsanız 3d ile izleyin ama
7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmi bugün istinye park Imax 3D olarak izledim.şuana kadar hayatımda izlediğim görsel açıdan en muhteşem filmdi.bir daha olsun bir daha izlerim.gitme imkanınız varsa kesinlikle vakit kaybetmeyin derim.izledikten sonra neden daha önce izlemediniz diye üzüleceksiniz..!!
20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
açıkçası uğrunda intihar edilecek,tüm dünyada rekorlar kırıp müthiş abartılacak bir film değil.tamam görsellik güzel 10 numara ama gerisi klasik bence orijinal değil.görsellikte olmasa o 6 puanı geçmez bence.bana nedense şirinleri hatırlattı.gargamelle savaşlarında şirinler galip geldi gibi bir şey olmuş.insan doğayı yok ediyo ama doğa kazanıyo bizde duygusal baktığımız için inanılmaz seviyoruz filmi.içinde aşkta olması cabası.görsellik 10/10 genel olarak 10/7
19 Mart 2010 tarihinde eklendi
Film hakkında çalıntı iddiaları ortaya çıkınca önceden filmi izleyip beğenenler bile filmi karalamaya başladı zihniyete bak ya:) bunu yapanlara bir anlam verememekle beraber bence film çok güzeldi ayrıca sırf filmi kötülemek için filmde kusur arayanlara hayret ediyorum zaten kusursuz film olabilir mi? bir film çok güzel olabilir ama kusursuz asla olamaz
kısacası izleyin tadını çıkarın,dedikodulara kulak asmayın bu kadar basit yani
30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
istinye park imax için söylenilenler tamamen yalan.en azından artık.ben salı günü 14.30 seansına gittim ve hiç bir problem yoktu.bende daha önce imax hakkındaki olumsuz yorumları okumuştum ve aklımın bir köşesinde kalmıştı acaba kötümü diye.gittim izledim ve gerçekten imax çok güzeldi.alt yazının bulanık olması sorununu ortadan kaldırmışlar gayet güzel okunuyordu.bazı insanlar görüntü puslu veya karanlık diye yazmışlar ama alakası yok gayet net bir görüntü vardı.karanlık konusuda gözlüklerden kaynaklanıyor tamamen real d dede aynı karanlıklık söz konusu.gerçek renkleri izlemek istiyenler 3d ye gitmesinler.çünkü kullanılan gözlükler karartıyor.real d de izledim capacityde ama imax perdesi ve ses kalitesiyle çok daha iyi...izlemiyenler kesinlikle imax te izlesin.umarım imax konusunda olumsuz yorum yapılmaz bir daha...
28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
James Cameron müthiş bi yönetmen.. 2003 ten beri beklediğim film avatar beni zerre kadar hayal kırıklığına uğratmadı.. Mükemmel bi film.. Bu arada filme harcanan paraya takılan arkadaşlara sölüorum arkadaş para senn cebinden mi çıktı filmini izle zewkini al otur yani :P
3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
3d nin hiçbir havası yok bu filmde normal izleyin değmez yani 3d ben 3d izledim ama hiç bir fark görmedim 3d izleyecekseniz korku filmi izleyin onlar güzel oluyor :D misal son durak
20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
real d 3d olarak dün izledim. yok yok dayanamıyorum xpand 3d ile bikaç gün içinde tekrar izlemeliyim. büyüsünden çıkamıyorum. Pandoraya gitmek imkansız ama hayal gücü öyle büyülü bişey ki insanı gerçekten öyle bi yerin varlığına inandırıyor. harika:)
30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filme aşırı olumsuz yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum. beğenmessiniz, tarzınız değildir anlarım. ama yok film berbattı, yok senayo çok basitti, yok bilmem şu bilmem bu diyen arkadaşlar. şu an itibariyle 2677 kişi yorum yapıp oy kullanmış ve filmin ortalamsı 9,2. bu kadar adam cahil filimden anlamaz değilmi size göre. hadi beyazperdeyi geçtim diğer sinema sitelerine de bakın orada da durum buradakinden farksız. gişe başarısına bişey demiyorum reklam çok güzel yapılır bir filmin ve bir çok kişide gider izler. ama burdaki puanlar ve yorumlar başka. filmi izledikten sonra yapılan puan ve yorumlar. olumsuz yorum yapanları toplasan %1 ancadır. yoksa filmin puanı bu kadar olmaz daha aşağılarda olurdu.

son olarakta filmi yerden yere vuran arkaşlara şunu söylemek istiyorum. Allah bizlere onlar gibi sinema zevki vermesin. Allahım bizleri, bu filmi kötüleyen kullarından olmayı nasip etme yarabbi :)))