Ömer Ç.
30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
sözlerin yetersiz kalacağı bir film.Tek kelimeyle 10 üzerinden 10,5.Çünkü 10 az kalır.Süper bişey.Bu filmi beğenmeyenin sinema zevki ya çok kötüdür ya da sinema zevki yoktur
son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. filmin konusu ve oyuncuları çok iyi görsel efekleri harika. mutlaka izlenmesi gereken bir film. iyi seyirler,,,,
aytacesmebasi na o konuda katılıyorum. ben de matrix kokusu almadım değil filmde. avatardaki başrolde de bi choosen one(seçimiş kişi)lık söz konusuydu :) sonuçta filmleri yapan kişi belli bi kalıba oturtmuş artık hayal gücünü.daha ne kadar ilerletebilirdiki. matrix te çekildiği döneme göre mükemmel bi üçleme değil miydi? buna rağmen filmi beğendiğimi tekrar söylemek istiyorum.bi filmi asla ikinci kez izleyemem,ama avatar bir yerde karşıma çıkarsa yine izlerim diyorum..
Rüya görmüş hissini yaşatıyor.Konu orjinal değil ama konunun işlenişi ve görsellik muhteşem.Bitkilerle konuşmaya ve hayvanlara daha iyi davranmaya başladığınızı görebilirsiniz filmi izledikten sonra:) 8/10
ben hayatımda bu kadar kötü bu kadar sıkıcı bi film seyretmedim...neden bu kadarkötü bi film yapıyorlar anlamıyorum..... seyretmeyen varsa seyretmesin sakın zamanınıza yazık....konu, efekt ve diyaloglar çok kötü..tam bir maymunlar cehennemi ve matrıx karışımı olmuş... amerikan sinemasından ricam 2012 ve avatar gibi filmler yapıpta sakın sinema zevkimizi beş para etmeyin 10/1hatta 1 puan bile fazla..
bazen beklenen yıllar bize bişeylerin sonucuyla gelir.avatarda konusu işleyişi ve duygusuyla çok güzel geldi ve izleyicinin beğenisini ilgisini fazlasıyla çekmeyi başardı.. 3 boyuta yakışır bi serüven filmin içinde olmakla beraber okadarda gzl duygularla anlatılmış.yorum yapmaya gerek yok.izlemeyenler haftasonu akşamüstü seansını kaçırmasınlar.
Herkes filmi cok begenmiste film her yerden araklanmıs masallah! herkes gorsel efektlere filmin 3 boyutlu olmasına tav olmus.Filmi sadece gorsellık olarak deqerlendiren arkadaslar ! james cameronun diger filmleride farksız deıl. Yalnız adam iyi bir sahtekar o konuda adamın hakkını wermek lazım !!!
Arkadaşlar inanmıyorum size her hafta 2 filme kesinlikle giden bir insanım.Bu filme abartılı yorumlar yapıpta insanların aklını çelmeyinki sabah ben aynı hataya düştüm.Sırf iki ağaç iki kuş görmek için film izlemeye gidiyorsanız ok.Ama tamamen Yüzüklerin efendisi filminden kıskanılmış ve çalıntı yapılmış sahneler çok.Nitekim nazgullar gibi,nitekim acayip acayip yaratıklar gibi.İzlenirmi evet izlenir ama sadece vakit doldurmak için. Kendi yorumumdur.İyi Seyirler.
Ormanın içinde sanki bir arkadaşınızı izliyorsunuz. Aniden önünüzden bir sürüngen geçiyor. Ateş kıvılcımları ve bazı yerlerde de pamuk gibi şeyler etrafınızı sarıyor. Kimi zaman gerçekten de uçurumdan asagı bakıyormuş gibi oluyor. Sanki sinema ekranına düşecek gibiManzaraların yanısıra hayran kalacagınız güzel yaratıklar ve de ilginç bitkiler göreceksiniz. Pandore gezegeni tam bir görsel şölen. Abartmıyorum; arkadaşım gerçekten gaz bombası atılıyor sanıp kendını yana çekti. Giderseniz bu zamana kadar izlediğiniz en iyi 3 film arasına girer.
şimdiye kadar izlediğim en iyi filmlerden biri,kesinlikle 3 boyutlu olarak izlenmesini öneririm. filmin ilk yarısı beni biraz sıktı ama 2. yarısı mükemmel. 10/9
aslında filmi izleyipte yorum yaptınız bilmiyorum ama beklenin bir film değil.beklentiler biraz daha iyi görselde olsaydı hiç fena olmazdı ama konusu işe yaramaz.yalzız 2012 ondan bile görsel efekleri fazla.