Avatar

techtonic-329
techtonic-329

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
dostlarım sinemada devrime hazır olun evet bu film sinemada devrim yaratacak çok güveniyorum...
two-face-2
two-face-2

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
(terminatör,alien,titanic)James cameron adı bir filmde geçtimi o filmin farklılık yaratması konusunda artık kafamda kuşusuz bir gerçek oluştu.Gerçekten bu cameron hayranlık duyulcak bir insan.Avatar da bu farklılık yaratma konusunda uzun zamndandan beri tıkanmış sinema sektörüne yeni bir oluşum getirmiş.Avatar bize hayal dünyasında kusursuz bir görsel şölen sunmasının yanısıra bize gerçek dünyanın bir yansıması olarakda senaryosuyla ışık tutmuş.Avatarın 3dde izlemeden bile fazlasıyla tatmin olan ben.Bu filmi imaxde yada 3d de izlesem herhalde keyifden dört köşe olurdum:)Ama yinede kentimizde 3d sinema olmadığı için içimde bi uhde kaldı ve bunada hayıflanmadım değil.Neyse Avatar gerçekten 3d,imax yada 37 ekran tv:) hiç fark etmez nerde izlerseniz izleyin gerçekten sizi farklı bir hayal dünyasına götürücektir.Bu arada filmin en büyük bütçe konusunda lider olmasına rağmen Amerikanın çıkarcı politikalarını farklı yollardan da olsa siyasi iğnelemeler yapması çok güzel olmuş.Bu yönünden dolayı amerikada muhalif tavırlarıyla öne çıkmış james abimizi kutlamadan edemicem.Son söz olarak kadın, erkek,çocuk herkese hitap edicek bi film Avatar gidin ve izleyin bana hak vereceksiniz...
batxxx
batxxx

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Güzel yönetmenlik,güzel senaryo,başarılı oyunculuk ve sonuç olarak başarılı bir film.Kaçırılmaması gereken bir görsel şölen bence.
Burak T
Burak T

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bugüne kadar sinemada izlediğim en iyi filmlerden biri diyebilirim. Verdiğim parayı son kuruşuna kadar hakeden bir film.
leventbicer20
leventbicer20

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
james cameron.... müthiş bir iş başarmış, tabi geri kalan ekibi unutmamak lasım. tam 3 saat boyunca müthiş bir görsel şölendi dersem yanlış tarif etmiş olmam herhalde. Konusu, oyunculuğu, oyunculukları ve finali. Etkisinden kurtulmak biraz zaman alıyor. Pandoranın gerçek olmasını ve orda olmayı gerçekten isteyeceksiniz. Tekrar tekrar izlenecek bir başyapıt. Oscar almazsa şaşarım.
berserk-2
berserk-2

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
vola valla senın film anlayısını anlayamadım ama galiba çizgi filmlerden anlıyorsun sen bundan sonra film izleme zamanına yazık sen çizgi film izlemeye devam et daha iyi olur
CastieL-2
CastieL-2

7 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Tamam çok güzel filmdi;görsellik ve o sanal dunya o kadar gerçekti ki ayakta alkıslamak lazim... Fakat film sanattır,yaratıcılıktır asla teknolojiye boy eymez,yardım alır ama boy eymez..Niye böyle saçmaladığımı açıklamam gerekiyor tabi, sözün özü bu film benim ilk 10uma giremedi Gladyatorden, cesuryürek den efendim ne biliyim eskiyadan güzel değildi..Bişeyler eksikti belkide ruh yoktu fazla yapay ve duygusuzdu, 8.5 8.9 arası bi puan hakettiği görüşündeyim .
sasili
sasili

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bu yılın en çok merak edilen filmi bu olsa gerek. james camerondan yine gişe adına rekor bekliyorum.
ayshe1188
ayshe1188

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
filmin senaryosunun normal. Birkaç güzel mesajı vardı. film uzunluğu dikkate alınırsa da hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz sürükleyicilik filmin artı yönlerinden. 3 boyutlu olması ve sinemada izlenilebilir olması zaten puanının bu derece yüksek olmasında esas neden.Arkadaşın dediği gibi televizyonda gösterilse inanın 8 puanı geçemez. ama şunu da belirtmek isterim, 3 boyutlu çok çok güzel bir sinema keyfi yaşatıyor.
real-boy40
real-boy40

5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
işte yüzyılımızın şahane bir görsel şölen harikası,çağımızın başyapıtı,mükemmel ötesi bir yapım 10/10
whotkha
whotkha

11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Çok klişe bi konu ... Efektler olmasa yönetmenler aç kalır ...
ALTUNTA-35
ALTUNTA-35

28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Film konya da ocakta 3d olarak vizyona girecek.bir günlük için istanbula imax izlemeye gitmeye değer ama normal 3d için biraz sabredersen konyada da izleyebilirsin.Filmin çekildiği teknolojiyi yansıtabilcek tek sistem imax sinemalrında var. Ankarada imax sistem omasına rağmen filmi vizyona koymamışlar.film önceden hatadan dolayı burada 7.5 puandaydı vizyona girmeden önce puan şu an ondan dolayı düşük sanırm. Film her yönden harika büyüleyici bir eser olmuş.Mutlaka gidilmeli 3d olmasa bile mutlaka izlenebilir.3d ayrı bir güzellik katıyor.Filmi tek kelimeyle özetlemek gerekirse : BÜYÜLEYİCİ
DarkAngel2
DarkAngel2

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Bu film balon o kadar söylüyorum
hassan
hassan

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Şu bir gerçek film seneryosu traş ama bir gerçek var film gerçekten görsel bir şölen imexde seyredenler atrı bir keyif almıştır bundan eminim ama her sinema seyircisi tarafından mutlaka sinemada seyredilmesi gereken bir film dvd alıp kendinizi cezalandırmayın
adinamapa
adinamapa

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmi kesinlikle Real 3D izleyin. DVD si çıkar yakında, bekleyeyim demeyin. Ziyan olur. Pandorayı 3 boyutlu görmedikten sonra zaten sıradan bir Amerikan filminden başka birşey değil. Balçova Cinebonusta izledim. Gerçekten Mükemmeldi. 10/10