Avatar

bestpicture86
bestpicture86

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
film nerdeyse flash TVye düşücek, halen nerde gösteriliyor, kim izliyor anlamış değilim.
Robbie-2
Robbie-2

27 Kasım 2010 tarihinde eklendi
10/9 filmde anlatılmak isteneni çok farklı ve sıradışı mekanlarda ve şahıslar aracılığı ile ifade etmişler. 3 defa izlenebilecek bir film.
babylashy
babylashy

27 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Filmi sinemada önce 2D sonra 3D ve birde bilgisayarda olmak üzere 3 kere izledim.Özellikle 3 boyutlu film endüstrisinde çığır açan bir başyapıt diyebilirim.Sırf o efektler için izlennir.Tabiki 10/10
musto92
musto92

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
gerçekçilik bakımından iyi idi ama filmde bi çoşkulu bi heyecanlı sahne göremedim matrix ve yüzüklerin efendisi bu filme beş çeker okadar para yazık olmuş
firatcira
firatcira

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu arkadaşlar (puan verenler)filmi izlemeden nasıl puan verebiliyorlar anlamış deilim
frisbyfb
frisbyfb

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
yahu millet tutturmus bi seneryo seneryo yaf daha ne istiosunuz anlamıorumki bolesi keyifli bir gilme bile bahaneniz var ya biz turklerin damarındamı var illa bise bulcazmı meyve veren agac taslanır misali
kartal pencesi

Görsel efekt izlemek isterseniz izlenir ama senaryo 0 oyunculuk 0
gulertugral
gulertugral

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Özellikle kötü yorum yazan arkadaşların yorumlarına baktım bu yazıyı yazmadan; hiç bir gerekçe göstermeksizin sevemedik diyorlar. demek dedim büyük yapım sevemeyenler bunlar :) çünki bu film çok nedenle izlenir sadece bazıları
1. bu denli ileri bir teknoloji merak edilir
2. bu hayal gücü takdir edilir
3. bu kadar boşluksuz her kelimeyi dolduğu için fark edilir.
4. üzerine konuşmak için heves edilir
5. güncel begeniler takip edilir
6. gerçekten hayal dünyasında gezilir

vsvsvsvsvs
filme gidin ön yargılarını bir kenara bırakın. filme gitmeden titanic yüzünden Cameron bana borçlu idi filme gittim artık ben ona büyük bir borça sahibim çok iyi bir yapım. emeği geçen herkesin eline sağlık umarım daha ileri taşınır daha iyleri çekilir.
neria-2
neria-2

16 Şubat 2011 tarihinde eklendi
böyle bir film bir daha ne zaman gelir we ben görebilirmiyim bilmiyorum.bu filmden sonra asla film beğenebilceğimide sanmıyorum...
sy-2053
sy-2053

18 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi size en yakın 3D sinemada hemen izleyin... Gerçekten büyüleniceksiniz... Ama 3D izlemezseniz hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız benden söylemesi... Hiç vakit kaybetmeden bu şahaseri izleyin :)
by-kelebek
by-kelebek

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bugün gittik 3D olarak izleyin mutlaka 3D gözlükle harika ve büyüleyici forum istanbul bayrampaşada izlemenizi tavsiye ederim 10/10
Recep G.
Recep G.

3 Mart 2011 tarihinde eklendi
2011 yılının mart ayındayız ve ben bu filmi yeni izledim ve çok pişmanım yaa böyle bir filmi neden daha önce izlemedim yaa filme kötü diyen yoktur eleştirilen yönüde yoktur gelmiş gelmiş en güzel filmdir
tebrikler james cameron
10/10&8734;
Irem C.
Irem C.

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Çok uzun zamandır hatta yüzüklerin efendisinden beri böyle heyecanla beklediğim bir film olmamıştı. Yapım belgeselleri röportajları fragmanları hepsini yalayıp yutmuş durumdayım ve sinemada yeni bir çağ başlatacağına inanıyorum. Senaryosunu bilemiyorum ama çekim, efekt, çevre konusunda 10 üzerinden 1500 vereceğime kesinlikle eminim. James Cameronun senaryosu da boş çıkmayacaktır diye düşünüyorum. Son 8 gün çabuk geçsin artık.
talip5
talip5

22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
James Jamerona ne kadar teşekkür etsek azdır. İzlediğim şeye film demek çok zor arkadaşlar inanılmazdı tek kelime ile. Ben ımax izledim ve sinemadan çıkmak istemedim. Pandoraya bir yolculuk yapmak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. 2.40dk süren film i bir nefeste izledim desem yalan olmaz. Tek üzüntüm bu film i imax teknolojisiyle başka zaman izleyemeyecek olmam. Notum: 11
hakanonceler
hakanonceler

18 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Film dün gece izledim. Hayal gücünün bu seviye gelmesini hayretle izledim. Yeni bir dünya yaratılmış, bana göre klasik bir hikaye ama bu hikayeyi süper bir hayal gücü ile destekleyince güzel bir film çıkmış ortaya. Film 3 boyutlu fakat pek de iyi değil yani 3 boyutlu olduğunu hissettirecek hiçbirşey yok filmde. 8/10