KogeoM
19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
uzun zamandır film yorumlamıyordum ama bunu es geçemiycem :) fragmanı beni beklentiye sokmamıştı ama gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biriydi diyebilirim, duygular o kadar iyi harmanlanmış ki kendinizi bi yerden sonra Navili gibi hissetmeye başlıyorsunuz :) 10/10 puanı hakkıyla hakeden bir yapım, ne diyebilirim ki, gidin görün..
ön gösterimden yeni geldim.hayatımda izlediğim en iyi 10 film arasında yerini almış durumda.nasıl ve hangi ara 8.2 puan verdiniz anlamadım bu filme.muhtemelen önceden film cıkmadan puan veriliyordu o zamandan kalma.yoksa bu filmin 9.5 puanının altına düşeceğine inanmıyorum.kesinlikle 3 boyutlu olarak izleyin.inanılmaz bir film. 10/10 tereddütsüz.iyi seyirler.
abartıldığı kadar güzel bir film değildi bence.. görsel olarak güzel bir film ama 3 saat boyunca resmen bitsede gitsek dedim.. manzara izlemek değil güzel bir film izlemek istiyordm.. filmi izlediğim için pişman değilim merakımı giderdim.. ama 3 saatime üzüldüm.. bari 2 saate falan sığdrsalarmış :)
Ya abartmayın ya bu film mükemmelse o zaman yüzüklerin efendisi bu dünyadan bir film değil, uzaylıların çektiği bir film olmalı. 2150 yılında geçen bir film de insanların kullandığı silah teknolojisinde nerdeyse hiç ilerleme olmamış, koskocaman ağacı 5 10 tane helikopterden gelen füzeyle yok ediyorlar sonra filmde ki yaratıklar çok kötü jurassic park taki dinazorları izlerken çok daha zevk almıştım valla abartmıyorum izlerken sıkıldım
Bundan onyıllar önce Ben-Huru vede yıllar önce de Independence Dayı seyrederken nasıl perdeye takılıp kaldıysam bu filmden de o denli etkilendim..Bazı filmler gösterime girdiğinde bilirsiniz ki artık benzerleri yapılacaktır ve bir çığır açmıştır..Hele bilim kurgu filmleri ayrı bir misyon üstlenirler,o kadar masrafa rağmen bazıları hiç ilgi çekmez..Oysa Avatar böyle değil,gerçekten çığır açacak çok emek harcanmış vede bazı marjinal görüşler dışında insanların çok seveceği bir film. Tavsiyem muhakkak seyredin...Tam bir sinema filmi..
cok ozel ve cok guzel bir filmdi.. abartilacak birsey yoktu diyenlere saygi duyuyorum ama bir yandanda saskinlikla izliyorum. film hakkinda konusulacak cok sey olsada benim en cok hosuma giden insanogluna vermek istedigi mesajdi. 10/10
Filmin cevahir de xpand3d versiyonuna gittim.Efektler ve goruntuler oldukca guzeldi.Fakat hikayesi Pocahontas in gelecekte geceni gibiydi.Filmin ilk ceyreginde ve yarisinda cikanlar oldu.Bazen sıkıcı gecse de hos bir filmdi.
Müthiş bir görsel sölen harika efektler ve gerçekten kendine hayran bırkan sanal bir dünya avatar ın çekiciliği.Aralara ustalıkla serpilmiş aksiyon ve heyecanda cabası.Avatar ı beğenenlerin çoğu bunları söyeleyecektir.Yeni bir konu yok şaşıracak pek bi şey yok, alacalı bir gösteriş var ve ne kadar uğraşıldığını gösteriyor bu film için.Sinemanın akışı bu yönde olabilir artık bildik konular fakat daha fazla gösteriş.