Avatar hakkında görüşlerin ?
24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
imax avatar :) tek kelimeyle harika..... film bitene kadar min derece nefes aldım:))))
12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bir usta filmi daha bence bir dönem başlatacak sinema da hayırlısı bekleyip göreceğiz sabırsızlıkla
19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Tek kelime ile süper bir film!!!
26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu filme 9 verenin aklına şaşayım neresini beğendiniz allah aşkına son sahneleri olmasa 4 bile vermem arkadaşım filmin başında bütün hikayeyi tahmin etti ve tuttu görsellik ve makyaj sırf bunun için sinema filmi çekilmez mesajı olmalı zeka parıltısı olmalı sürükleyici olmalı anlatacağını sıkmadan anlatmalı o zaman sırf görsellik için sanat olacaksa görseli iyi olup soyunan herkes sanatçı neyi tartışalım bundan sonra konusu özgün sıkmayan ve zeka işi film istiyoruz
24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
çok kaliteli bir bilim kurgu filmi olmuş izlemek isteyenler kaçırmasın Çok keyif aldım. Seyretmek isteyenlere keyfini çıkarın derim :=)
10 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Filmi divx olarak izledim ve ondan puan verdim diye ahkam kesen arkadaslar; filmin çekimleri daha yeni bitti kurgu aşamasında. aralık ayında gösterime girecek tüm dünyada. henüz bir kopyası yok. gösterime girdiği zaman bile kopyasını bulamayacaksınız. cameron abi avatar öncesi avatar sonrasi bir olaya imza atiyor.

Gelelim avatar ve ben ile olan iliskisine. dört gözle bekliyorum. tüm zamanların en pahali filmi olmasının yaninda tüm zamanlarin en fazla gişesini de yapacaktir. 2009-10 yillarinin box-office krali geliyor. kadro ise harika. sigourney weaver, sam worthington, giovanni ribisi, michelle rodriguez.

Avatar hakkinda hic bir sey bilinmiyor. fragmani yok. sadece bir teaser yayinlandi o kadar. bu teaserdan anladigim kadariyla yeni bir ev arayan insanligin hikayesi anlatilacak. 3 saat boyunca bir görsel sölen bizleri bekliyor. tavsiyem kaliteli bir salonda izleyin. umarim ankaradaki imax salonu o zamana kadar yetisir.

Bu arada son olarak sunuda söylemeden edemeyeceğim. film gösterime girmeden önce kuzey amerikada sinema salonlari kendilerini bu film için yetersiz bulup tadilata gecmisler. o derece :))
8 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ya bu filmin adı avatar çizgi filmini çağrıştırıyor. Öyle olunca da hayal kırıklığı yaşanıyor
18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
@paradiseler11The Return of The Rings adlı film yok The Return of the King var ;).Film izlemekten keyif alıyorsanız mutlaka sinemada bu filmi izleyin. Böyle bir seyir keyfi 4-5 yılda bir gelir.
12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi.Yüzüklerin efendisi serisinden sonra izlediğim en iyi film diyebilirim.
18 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten sürükleciliğiyle ve mantıkla hayal edilenbilinenin çok ötesinde harika bir film olmuş.3 boyut olarak görüntülerin hakkını vermiş.İzlerken akışında kayboluyorsunuz.7 den 70 e tüm sinema severlerin izlemesi gerektiği bir film.Tebrikler...
8 Mart 2010 tarihinde eklendi
film kesinlikle toplama bir film,adadan olsun matriksten olsun,national geographic dergisinin yeni zellandayı ele aldığında çekmiş olduğu bütün fotografları bu filmde görmek mümkün..senaryo olarakta öyle cezbedici değil..izlenebilir ama kesinlikle değil...
21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben izledim inanın harika filim. ama bayanlara tavsiye etmiyorum. çok aksiyon var ve biraz bilim kurgu özelliği yüksek olduğundan bayanlar hoşlanmayabilir.
22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
beylikdüzünde 3D izlenebilecek yerler nereler? bilen var mı
3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
muhteşem bir filmdi..hikayenin nereye varacağını bilseniz hatta klişe olduğunu düşünseniz bile herşeyden öte görselliği,yaratılan dünya,müzikler büyülü bi atmosfer olarak sunuluyr size..hayalgücü inanılmaz boyuttaydı..james cameron ın bir sonraki filmini düşünemiyorum bile.

izlemeyen varsa hiç vakit kaybetmeden en yakınındaki salonda 3 D versiyonunu otursun,izlesin..aslnda izlemek yanlış kelime..önünde açılmış pencereden oyunculara baksın demek daha doğru..muhteşemmm
16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
pandora gezegenini muhteşem yansıtmışlar. efektler müthiş. ama bir filmin seneryosu bodur kalırsa ne kadar efekt kullanırsanız kullanın filmi kurtarmaz. filmin başında hemen sonunu tahmin edebiliyorsunuz yani süpriz bir gelişme yok. izleyicinin merak beklentisini karşılamıyor. ayrıca filmde kullanılan yaratıklar günümüz canlılarının makyajlaşmış hali. biraz daha yaratıcı olunabilirdi. genede izlemelisiniz sinema teknolojisinin ne kadar geliştiğini görmelisiniz.