3,9
Bana Masal Anlatma hakkında görüşlerin ?
17 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Behyzat Ç nostaljisi yaparken bu filmde denk geldim. Yani Fatih Artman (harun) için bu filmi izledim. Ne diyeceğimi tam bilemiyorum. Film de eksik bir şeyler var ama ne olduğunu düzgün bir şekilde tanımlayamıyorum. Çok gülmedim ama tebessüm ettirdi. Sulu komedi ve küfürlü komedi değil kaliteli olmaya çalışan bir film çekmişler. Ama tamda olmamış. Oyuncu kadrosu çok renkli roller oyunculara yakışmış. Ancak Çağlar Ertuğrul için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, o birebir aynı rolü başka bir filmde daha oynamıştı. Konuk oyuncularda hoş bir tebessüm etmeye yarıyor. ama fazla bir beklentiye de girmeyin. Ben beş yıldız verdim. Yani ortalama bir film.
8 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
eğlenceli aile filmi
güzel ekip ve oyunculuklar
sade,basit bir hikaye
..............................
19 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Hikâye güzel ama kurguda büyük sıkıntılar var. Burak Aksak diyalogları fazlaydı. Yani Leyla ve Mecnun film olmuş, yeni bir şey denememiş. Zaman öldürmek için izledim ama beklentimin de altındaydı. Güldüreceğiz diye saçma sapan sahneler koymuşlar. spoiler: Bir çok soru cevapsız kaldı. Ayperi aslında kim, nasıl bu hâle gelmiş? Madam pat diye neden öldü? Tarslan holding amacından nasıl bu kadar kolay vazgeçti? vs.
5 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel sahneler var yönetmen aynı olduğu icin Leyla ile Mecnun havası çok var başarılı bir film gülmek isteyen izlemeli
27 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Mükkemmel... Ötesi Burak aksak ve Cengiz bozkurt için ayrı bir 5 yıldız Leyla ile Mecnun düğün dernek kardeş payı işler güçleri izleyenlerin gülebileceği filmdi özlüyorum keşke böyle filmler olsa....
3 Kasım 2018 tarihinde eklendi
filimiin cogu bölümleri nie yok defelarca kez izledim tekrar izlemek istiyorum ama yok full izlenmıyor
18 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Bir tutam Leyla ile Mecnun´nun 14.bölümü, biraz kardes payi al sana "Bana Masal Anlatma".
Güzel baslayip, sacmalayan, ortalama alti bir film daha. Ne hikaye bütünlügü var, ne komik, ne absürt, ne traji-komik, arada kalmis bisey. Pek olmamis.
21 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Çocuklar için en güzel masal ve hikayeler masallar.org adresinde ... Bir zamanlar küçük bir çoban vardı. Hazırcevaptı; tüm soruları yanıtlamasıyla ün salmıştı. Ülkenin kralı onun bu yeteneğini duyunca huzuruna çağırttı onu. "Sana üç soru soracağım. Doğru cevap verirsen seni oğlummuşsun gibi saraya alacağım, hep burada kalacaksın" dedi. Küçük çoban sordu: "Neymiş o üç soru?" "Dünyanın bütün denizlerindeki su kaç damladır?" diye sordu kral. "Kralım, önce dünyadaki tüm nehirlerin denize akan ağızlarını tıka; tek bir
ingilizce masal ve hikaye sitesi en.masallar.org
3 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Çok keyif aldım, eğlendim. Hoş, sıcak bir film olmuş. İzleyin derim.
7 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Filmde Oynayan Oynamayan Tüm Ekibe Böyle Bir Filmi Bizlere Armağan Ettiği İçin Teşekkür Vede Tebrik Ederim...
4 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Leyla ile mecnun hayranı olarak filmi çok sevdim. hiç sıkılmadan ince espirili diyaloglarla güldük. BKM tadında Leyla ile mecnun ayarında güzel bir film olmuş Elinize sağlık..
8 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Öncelikle filme bakma nedenim filmin Türkiye Box Office de yeteri kadar izlendiği ve beyazperde.com üyelerinin yorumlariydi. Filmi o kadar abartilaçak film değil bana göre.Senaryosu bir masal olsada bunun üzerine gitmeyerek tam farkli boyutdan bizi izletdikleri için bu kadar başarili iş çikmiş. 2ci büyük başarisi ise küfür yapmadanda seyirciyi güldürdükleri için teşekkür ederim(ne yalan söyleyim yeteri kadar güldüm:D). Her şeye rağmen seyredilecek bir film.
2 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Vay arkadaş... Bu ne güzel bir filmdir. Yeni izleme fırsatım oldu. Çok sıcak, çok güzel bir hikaye. Oyunculukların tamamı başarılı. Su gibi aktı film. Kahkaha attığım sahneler oldu. Tavsiye ederim.
25 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Eh iste ... komik, guldum ama bu kadar puani bu filmemi vermisler.. yuh demektende kendimi alamadim seyredilir ama beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
13 Nisan 2015 tarihinde eklendi
bir ton kendine has sağlam oyuncu ,güzel denebilecek bir senaryo ,ve fakat torpille mi nereden geldiği belli olmayan başrol oyuncusu Fatih Artman..o kadar sırıtmış ki rolde ,enseme ağrı girdi kötü oyunculuğu yüzünden ve yarıda bıraktım filmi...