Bana Masal Anlatma
    3,9
    Bana Masal Anlatma hakkında görüşlerin ?

maty
    maty

8 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Bence film güzel değildi. Neden bu kadar olumlu yorum yazılmış anlamadım. Çok sıkılmadım izlerken ama yalnızca bir kez güldüm. Sinemada para vermeye değecek bir film değil. Artık daha iyi komedi filmleri bekliyoruz.
    Emre B.
    Emre B.

7 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    On Numarta Bes Yıldız süper harika on numaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Gunce
    Gunce

6 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Küfürsüz olması süper, ancak tv'de izlemenizi tavsiye ederim, idarelik film, kurguda ciddi aksaklıklar ve saçmalıklar var.

Teşekkürler
    Pinar B.
    Pinar B.

6 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Çok keyifli bir filmdi. Evde izlemesi de çok keyifli olacak.
    Berre Ş.
    Berre Ş.

4 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    arkadaşlar süper bir film öneririm çok komik 10 numara gidin sizde aynısını söyleyeceksiniz
    Mücahit Ö.
    Mücahit Ö.

4 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Cengiz Bozkurt bitirdi beni ya izlerken mükemmel bi film
    Berk D.
    Berk D.

4 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Çok çok çok iyi hem romantiklik hem de komedi hepsi bir arada zaten türde bu ama yansıtabilmişler. Gitmenizi öneririm. Son zamanlarda 3 adet film daha izledim vizyon şuan açıkça vasat durumda ama bu film cidden hepsinden iyi.
    Bülent B.
    Bülent B.

3 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Film tam aile komedisi. Kemal Sunal filmleri tadında defalarca izlensede yine güldürür yine hüzenlendirir. Küfürsüz, samimi yine göndermeler falan eline sağlık Burak Aksak. Filmi beğenmeyenler küfürlü komedi sevenler onlara hitapetmediği için de normal tabii
    TAHSİN M.
    TAHSİN M.

2 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    bence seneryo olarak ta basıt ama gayet guzel oyunculuk iyi kurgu guzel beğendim
    Okan D.
    Okan D.

2 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Sırf yorum yazmak için giriş yaptım. Son yıllarda izlediğim en komik filmlerden birisi... Hem de küfür çok az düzeyde... Burak Aksak ve tüm ekibin emeğine sağlık. Yalnız filmde bazı konular açıkta kaldı acaba devam filmi mi gelecek ?
    Alp T.
    Alp T.

1 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Leyla ile Mecnun’un bitişinin ardından, o dizinin senaristi Burak Aksak bir sinema filmi çevirmeye karar vermişti. Bu yüzden Aksak’ın sıkı takipçileri bu filmi uzun zamandır bekliyorlar. Ben de uzun zaman olmasa bile merakla bekliyordum ben de bu işi. Neyse ki film sonunda vizyona girdi ve ben de izleme fırsatı bulabildim. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Aksak yine yapacağını yapmış. Ortaya müthiş eğlenceli bir iş çıkarmış ve ekipteki bütün oyuncular da bunu desteklemiş.

Komedi zaten filmde üst düzeyde tahmin edebileceğiniz gibi. Üstelik de bel altı espriyle başvurmadan, çok yaratıcı ve gerçekten de komik espriler kullanılmış. Bu yüzden filmde bir çok kere gülme krizine girebiliyorsunuz. Ayrıca bazı dramatik sahneler de dozunda olmuş. Komedi ve dram öğeleri çok iyi harmanlanmış.

Bu arada oyuncu kadrosunda yok yok! Behzat Ç.’den hatırladığımız Fatih Artman, çok başarılı ve komik bir performans sergilemiş. Güneşi Beklerken dizisinden bildiğimiz Hande Doğandemir ise beni şaşırttı diyebilirim. Hande, bu filmde çok şirin ve eğlenceli bir karaktere imza atmış ve kendini izlettirmeyi başarmış. Bunların dışında Cengiz Bozkurt, Sadi Celil Cengiz, Devrim Yakut, Cihan Ercan, hatta Yılmaz Erdoğan ve daha adını sayamadığım bir sürü oyuncu enfes ve doğal bir şekilde oynamış. Aslında herkes oldukça doğal oynamış ve film de mahalle ortamının kalbini buradan almış.

Doğru ya, filmde ayrıca capcanlı bir mahalle havası var. Bu yüzden böyle bir havayı özleyenler bile filmi izleyebilirler.

Peki filmin hiç kötü tarafı yok muydu? Aslında bir tane var. O da filmin finaline doğru bazı hikayeler havada kalıyor ya da pek üstüne gidilmeden anlatılıyor. Mesela Gökçe Bahadır ile Gürkan Uygun’un arasındaki aşk hikayesi. Ya da spoiler:
    zengin iş adamının finalde Suriçi’ni almaktan vaz mı geçti yoksa oraya bina dikmeyi düşünüyor mu bilemiyoruz tam olarak. Sadece yaptığı maketin camını kırarken görüyoruz, o kadar. spoiler:
    Ama aslında bunlar da doğal yani. Çünkü Aksak, tek bir yerde geçen bir hikayeye oldukça ekleme yapmış. Şangay Beşlisi ile dövüşme sahnesi, mahalleliyi Suriçi’ni satmamak için ikna etme çabaları vesaire. Hepsi de dopdolu olduğu için böyle ufak olumsuzlukların çıkması normal. Zaten bu olumsuz taraflar filme fazla etki etmiyor diyebilirim. Yani salondan mutlu bir şekilde ayrılıyorsunuz ama kafanızda da küçük bir soru işareti olarak takılabilir bu minik etkenler.
    Ama bunlar sorun değil çünkü film eğlendiriyor, bizi maceradan maceraya koşturuyor, aşağı yukarı tek bir alanda geçmesine rağmen seyirciye bunu yaşatmıyor. Eğer eğlenceli vakit geçirmek için kaliteli bir komedi filmi arıyorsanız, adresiniz Bana Masal Anlatma. İzlemenizi tavsiye ederim. İyi seyirler.
    Tayfun K.
    Tayfun K.

31 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Güzel Film. Zaman kaybı değil ama çok büyük beklentiler ile gitmeyin.
    Mert H
    Mert H

1 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Son yıllarda izlediğim en iyi komedi filmleri arasında.. Türk ve yabancı.. Negatif yorum yapanları anlayamıyorum , hiç mi mizah anlayışları yok , bre mübarek! Hiçbir şeye gülmediysen şahinle gezen zencilere gül be..
    Hüseyin Ö.
    Hüseyin Ö.

31 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Film gayet güzel devam filmi olur inşallah ama nedense ben biraz dizi Havası yapıla bilir bi filme benzettim ama gayet güzel
    ozan o.
    ozan o.

30 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Masal tadında mükemmel bir yapım... inanıyorum o gemi bir gün gelecek... özlenen lezzet. ..