Bana Masal Anlatma
    3,9
    Bana Masal Anlatma hakkında görüşlerin ?

Sercan H.
    Sercan H.

15 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Burak aksak filmi olduğu hemen anlaşılan güldürmeyi bilen bir film olmuş Burak aksak tarzı güldüren aralarda ince akılcı espriler yapan absürtlük içeren film. izlediğiniz zaman çoğunlukla eğlendiğiniz için filmin konusu vs. çok dikkat etmiyor insan eğlenmek için gidilebilecek çok hoş bir film olmuş başarılar.
    Ömer T.
    Ömer T.

13 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    küfürün Türk sinemasından çıktığı veya da zayıfladığını görmek beni şahsen çok mutlu etti. ironi ve absürd komedinin karışımı eee burak AKSAK varsa zaten bu olurdu diye düşünmekten de alamıyorum kendimi. gerçekten hoş güzel başından sonuna kadar gülümsetti beni bazı yerlerde ki kahkalarımı söylemezsem ayıp olur ama :)
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

13 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    hayatı Suriçi'nde öğrendik unutmuşuz özür dileriz bunu bize beyazperdede yeniden hatırlattı.Surlara sevdasını burç burç dikenlerin öyküsü.Översem abartırım surların sürgün sevdalarına gark ola ola bu masal izlenir O GEMİ MUTLAKA GELECEK BİR GÜN 10/10
    maglata
    maglata

13 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film,herkes görmeli,komedi,aynı zamanda düşündürüyor,Unuttuğumuz iyii mahalle insanları,sevgi,şimdilerde çooooooooooook uzak gibi .....
    Stratejik D.
    Stratejik D.

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    vizyondaki filmleri genel itibariyle izlerim son zamanlarda izlediğim en iyi komedi filmi beklentilerimin çok çok üstündeydi kesinlikle izlenmesi gereken bir film....
    Sıla D.
    Sıla D.

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Gerçekten güzel bir film .Kahkahalarla izleyen bir film.Filmde emeği geçen herkese gönülden kutluyorum.
    Erhan T.
    Erhan T.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    cok iyi bir komedi filmi ayni zamanda duygusal ve insanlik filmi izlemenizi tavsiye ederim ...
    volkanick
    volkanick

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Son dönemde Türk sineması adına özellikle de komedi dalında umut veren iki insandan biri olan Burak Aksak -diğeri Selçuk Aydemir- ilk uzun metraj filmiyle beyazperdedeki yerini aldı.Leyla ile Mecnun takipçilerinin alışık olduğu tarzda bir film.Senaryoda bazı şeyler yeterince işlenmemiş bazı şeyler eksik kalmış gibi ama muadillerine göre daha az küfür kullanarak daha fazla güldürmeyi başarıyor.
    Bana göre filmin yıldızı Cengiz Bozkurt.Burak Aksak ona ayrı bir ruh katıyor bence.Pek Yakında ve Eyvah Eyvah 3'ü izlediyseniz katılırsınız bana sanıyorum.
    Sonuç olarak tam demini almadan açılmış bir çay havası verse de güzel bir komedi.
    Umut veren insanları desteklemek adına lütfen sinemada izleyin.
    Gulsen O.
    Gulsen O.

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    film umduğumdan daha güzel çıktı.Kesinlikle gülmek isteyenlerin ilk tercihi olmalı.iyi seyirler.
    secilemre
    secilemre

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Burak Aksak'ın Leyla ile Mecnun'daki başarısının bir tesadüf olmadığını gösteren, çok eğlenceli, şahane ince detayları olan, zeka ürünü bir film. Her karakterin kendi içinde yoğunluğunun olması, her karaktere başrol edasında duygu sığdırması Burak Aksak'ın en güzel yönlerinden biri. Leyla ile Mecnun hayranlarına filmde küçük mesajlar sığdırması eminim ki beni mest ettiği gibi tüm fanları da mest edecek hatta özlettirecek. Özetle, film baştan sonra hep hareketli, hep eğlenceli. Muhakkak izlenmesi gerek. Eminim "Bana Masal Anlatma" son zamanlarda çıkan zekadan yoksun bir çok komedi filminin tozunu attıracak.
    Selman G.
    Selman G.

11 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Filmde duyduğum küfür sayisi bir elin parmagini geçmez espiriler guzel izlediğinizde pişman olmayacağınız bir film tavsiye edilir
    Cem E.
    Cem E.

11 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Burak Aksak yine yapmış yapacağını on numara beş yıldızlık film şiddetle tavsiye ediyorum herkese.
    Onur A.
    Onur A.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

11 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Mükemmel absürd komedi , kurgusu da mükemmel,leyla ile mecnun senaristinin etkileri de dogal olarak gözüküyor
    C C
    C C

11 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Seyrettim bitti gitti diyeceğiniz cinsten bir film. İyi tutturulan tempo minibüsteki sarışın kızın nişanlım beni bekler demesi ile bitiyor. Bu arada birkaç bomba espri de vurgusuz silik diyalogların arasında yitip gidiyor. Hazır Türk Sineması'nın altın günleri yaşanırken biz de pastadan payımızı alalım tadında bir eser olmuş. İzleseniz de olur izlemeseniz de..
    Deh@
    Deh@

Fantastik Naiflik...
    Bu iki kelime bu filmi özetliyor diye düşünüyorum, bir film bu kadar fantastik ve masalımsı bir hikayeye sahipken, bu kadar da izleyenin ruhuna dokunup gerçek olduğuna inandırabiliyorsa ve bu duygu fırtınası içinde gülmekten insanı yorabiliyorsa o filmi yapanları ayakta alkışlamak gerekir diye düşünüyorum.
    Bu film Türk sineması için kült olabilecek nitelikte kaçırılmaması gereken ve hakettiği başarıyı gişede de yakalamasını temenni ettiğim çok güzel bir çalışma olmuş.
    Argo ve basit esprilerden uzak kalarak mizah yapmanın mümkün olduğunu göstermiş Burak Aksak.
    Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.