Bana Masal Anlatma
    3,9
    Bana Masal Anlatma hakkında görüşlerin ?

ygemici
    ygemici

2 Nisan 2015 tarihinde eklendi
    uzun zamandır yorum yazmıyordum ve açıkcası yazmaya pek niyetim yoktu.ama böyle kaliteli bir yapımı yok saymamak adına bu yorumu yazma gereği hissettim. öncelikle çok çok başarılı bir filmdi. samimiyeti buram buram hissettik. oyunculuklar bir harika.senaryo çok hoş ve kurgu da çok başarılıydı.içimden biraz daha bitmesin diye geçirdim.keşke süresi biraz daha uzun olsaydı dedim. insan kendini filmin içinde buluyor ve sürenin nasıl geçtiğini anlamıyor.
    bu kadar güzel bir yapımın bu kadar az (1.5.m.yaklaşık) seyirci tarafından izlenmesi de bende büyük hayal kırıklığı oluşturdu...
    FATİH Y.
    FATİH Y.

10 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    SON ZAMANLARDA SİNEMAMIZ DA HER ZAMAN OLDUĞUNDAN DAHA KÖTÜ KOMEDİ FİLMLERİ DÖNÜYOR. GUPSE ÖZAY'I SEVERİZ AMA DELİHA GERÇEKTEN OLMAYAN BİR İŞTİ BİLETLER BİRÇOK YERDE PROMOSYON OLARAK DAĞITILDI. AYNI ZAMANDA BİZDE "KÜFÜRLE GÜLDÜRMEK" DİYE BİR OLAY VAR(MESELA YUSUF YUSUF REZALETİ GİBİ).

TÜM BUNLAR GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA BİZİ YİNE KENDİ HAYAL DÜNYASINA MİSAFİR EDEN BURAK AKSAK YÖNETMENLİK KOLTUĞUNA OTURMUŞ OLARAK KARŞIMIZA ÇIKIYOR.TAM BİR MAHALLE KOMEDİSİ OLMANIN YANI SIRA FİLMİN ÇEKİLDİĞİ SURİÇİ'N DE YIKILMAYA KARŞI DİRENMESİ BİZDE İSTER İSTEMEZ BİR HEYECANA NEDEN OLUYOR.AYRICA LEYLA İLE MECNUN'DAN ALIŞTIĞIMIZ GÖNDERMELER LAFI GEDİĞİNE "LAPPSS" DİYE KOYUYOR.

FATİH ARTMAN VE HANDE DOĞANDEMİR OYUNCULUKLARINI KATLAMIŞKEN CENGİZ BOZKURT İLE ARKADAŞLARI DA FİLMİ FARKLI BOYUTLARA TAŞIYOR.AMA EN DUYGUSAL SAHNE İKİ YAN KARAKTER OLAN GÜRKAN UYGUN VE GÖKÇE BAHADIR'DA GİZLİ.

TÜM TÜRKİYE HAYIRLI OLSUN GENCECİK VE FİKİRLERİ KENDİNDEN SONRAKİLERE MİRAS KALACAK BİR YÖNETMEN DOĞDU.

BU ARADA UNUTMADAN SÖYLEYELİM "O GÖK DELENLER ÖLEN ŞEHRİN MEZAR TAŞLARI"