4,6
Prestij hakkında görüşlerin ?
12 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Abi yani şimdi oturduk izledik, tamam mı? Herkes öve öve bitiremiyor, "efsane", "başyapıt", "şok son", falan filan. Dedim hadi bir şans verelim. Ama yok abi, vallahi yok. Boş film ya
12 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Abi yani şimdi oturduk izledik, tamam mı? Dedim hadi bir şans verelim. Ama yok abi, vallahi bomboş film.
22 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Bale ve jackman ikiside çok iyi oynamış bu filmde genel ortam tasarımı çok iyi ters köşeler çok iyi izlenir.
11 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Prestij filmini bir kere izlemenin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Film, içinde eleştirilebilecek her anın cevabını çok geç olmadan izleyiciye veriyor. İki hırslı ve zeki sihirbazın daha iyi olma mücadelesinde bizlerde onların sihir dolu hayatlarına dahil oluyoruz. Bunu hem film içinde hem de film dışında yapabilme becerisini gösteren çok az yapım vardır. Senaryo, oyunculuk ve atmosferin böylesine kaliteli işlendiği bu filmi, Borden ve Angier ın sahne aldığı bir salondaymışçasına dikkatle izlemenizi tavsiye ederim.

''Siz gerçeği bilmek değil, kandırılmak istiyorsunuz.''

İyi seyirler.
1 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Vaktinize yazık tamamen saçmalık konusunu ilköğretim düzeyinde öğrenciler yazmış galiba izlemeyin lütfen
17 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Filminde sonunda ağzınızın açık kalmasını istiyorsanız kesinlikle bu filme bir bakın derim. Gerek oyuncu kadrosu gerek alışılmışın dışındaki senaryosuyla fazlasıyla kusursuz.
1 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Yine Nolan yine harika bir film. Neden bu filmi bu kadar geç izledim bilemiyorum ama ilk izleyişim olmayacak. Filmde müthiş bir ego ve karakter çatışması var naif ve merhametli bir adamın acımasız bir seri katile ve vicdansıza dönüşmesini, borden ikizlerin sürekli birbirlerin yerine geçip neler yaptığını anlatan, hırs ile intikamı dibine kadar yaşatan bu filmde sürekli ters köşe oldum ayrıca çıkarılacak farklı farklı teorilerde var bu da filmin ne kadar düşündürücü ve unutulmaz olduğunu açıkça gösteriyor...
17 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Nereden başlayacağımı bilemiyorum ill izlediğimde 8 9 yaşlarındaydım fakat içeriğini pek hatırlamıyordum daha dün yeniden izledim şunu söyleyeyim yani bir filmde hiç mi kusur olmaz ya bir film hiç mi sıkmaz ya kesinlikle ve kesinlikle ölmeden önce izlenmesi gereken kusursuz bir başyapıt finalinde ağzım açık kaldı yani keşke eleştirecek bir yanı olsa ama yok vallahi yok oyunculuklar kusursuz 19.yy atmosferi mükemmel yansıtılmış sihirbazlar mükemmel oyunculuklar mükemmel gerilimi mükemmel gerçekten Nolan'ın 36 yaşında böyle bir film çektiğine inanamıyorum gerçekten ayakta alkkışlky
4 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Boş bir film...millet oo öldüm bittim yazmis diye izledim foss çıktı...ben eminim milletin anlam veremediği onca sahneyi anlamış gibi yapıp sonunda iki tane sasirtici sahne koyunca mükemmel film dediğine... Bir kere filmin sonunda bir sürpriz yok...ikincisi gerçek hayattan dem vuran film kafalar iyice karışsın diye işin içine bilim kurgu katmış...vakit kaybı yani ...yok tekrar tekrar izlenmeli Christopher yapmış daha ne olsun falan filan... milletimizin abartisi işte
27 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Prestij benim en çok beğendiğim filmler içindedir çoğu kişi boş bulur çoğu kişi benle aynı fikirdedir ama en iyi filmler içinde kesinlikle yer bulması gereken bi yapım olduğnu düşünüyorum
1 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Beklentimi karşılamadı, boş vakit geçirmek için izlenir ama yine de sihirbazlar çetesi nin yanından geçemeyecek bir film
20 Haziran 2023 tarihinde eklendi
En sonunda suyun içindeki hali göstermesini anlamadım açıklayabilir misiniz? Ama genel olarak iyi biraz karışık bir de tesla ne alaka cidden
24 Şubat 2023 tarihinde eklendi
balon bir film bu kadar abartılmasını gram anlamıyorum sihirbazlık mı izlemek istiyorsun git sihirbazlar çetesi izle bilim kurgu mu istiyorsun dolu film tesla ne alaka abi? Karanlık kasvetli filmleri severim normalde ama bu film berbat geldi. Baş yapıt olan bir şey yok imdbsi max 5 olacak bir film 5 üzerinden 2.5 vericektim ama görülsün diye yazıyorum bence vakit kaybı

spoiler lı yorumum:
abi tamam ikizsiniz sihirbazlık parmağınızı kesmişsiniz vaoovv başyapıtt teslanınnprojesini kullanıyor vaoooov baş yapıt şaka gibisiniz buna 5 verenlerin aklından şüphe ederim galiba biz aynı filmi izlemedim
6 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Evet bugüne değin izlediğim en iyi sihirbazlık konulu film diyebilirim. Aslında aynı zamanda toplum mühendisliğini ve manipülasyon taktiğini de anlatıyor bir bakıma. Fakat iş bir süre sonra manipülasyon ve algıdan daha ciddi olan meselelere doğru evriliyor. Güzel film tavsiye ederim
25 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Çocukluğumdan beri illüzyona ilgisi olan biri olarak söylüyorum ki çok boş bir film. Teslanın bu filme sokulması bile çok saçma. Sadece teması olan kasaba güzel. Bu insanlar bence başka bir şey izlemiş bu kadar “başyapıt” denilecek ne var anlamış değilim. İzlemesiniz de olur dümdüz film işte, karanlık kasaba hokkabazlar bu kadar.