Filmin anlatımı güzel. Ama o kadar da abartılacak bir öyküsü yok yinede. Hugh Jackman ve C.Bale ve ünlü Yönetmen C.Nolan olmasa bu kadar yüksek puan alacağını düşünmüyorum. Özet olarak güzel bir film ama 9/2 puanını hak ettiğini düşünmüyorum. 10/8 alabilir anca.
Filmi biraz önce bitirdim.Hayatımda izlediğim en iyi düşünülmüş en iyi kurgulanmış filmdi.Filmi izlerken şimdi ne olucak diyorsunuz film ilerledikçe artık filmin ilerisine dair fikirleriniz oluyor ama Christopher Nolan tabikii de seyircileri ters köşeye yatırıyor.Hugh Jackman ve Christian Bale ikilisi çok iyi oynamış zaten bu ikili film boyunca hem onları insanları hemde filmi izleyenleri şaşırtıyor.Scarlett Johnsson başroller arasında yer alsada çok fazla rolü yoktu.Gerçekten şuana kadar izlediğim filmler arasında en çarpıcı ve şaşırtıcı filmlerden biriydi.Kesinlikle tavsiye ediyorum harika bir film olmuş.Bu arada Edison olayına da yer verilmiş.9/10
kardeşlerden bir tanesi çldü peki hugh jackman ne oldu suyun içinde bir ölü daha vardı ve neden tekrar şapkaları gösterirken kandırlmak istediğimizi söylüyordu.
Konusu gibi işlenişide ilizyon kokan bir film.Önce seyirciyi bir şeylere inandırıyor,sonra bu inandırdıklarını film ilerken gösteriyor ve sonra geri getiriyor finaliyle,yani prestij bölümü...İşleyiş gerçektende kusursuz.8/10