The Prestige KUSURSUZ bir film. Oyunculukları, senaryosu, kurgusu, çekimleri, detayları ve inanılmaz finali. HER ŞEY KUSURSUZ. Bir kere film çok sürükleyici. İzlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. İzledikten sonra filme tek kelimeyle bayıldım ve dedim ki BU FİLM TARİHİN EN İYİ FİLMİ. Çok net. Öncelikle filmin kurgusu çok iyi. Nolan çok zekice tasarlamış kurguyu cidden. Örnek vermek gerekirse filmin başında bize normalde filmin ortasında olan bir sahneyi gösteriyor. Ve biz sahneyi izledikten sonra bir kanıya varıyoruz. Sonra film olayların nasıl bu sahneye geldiğini gösteriyor. Ve başta izlediğimiz sahne hakkında görüşlerimiz tamamen değişiyor. Her şey kafanızda oturmaya başlıyor. Kurguya ve detaylara aşık oluyorsunuz. Ve film sonda sizi muhteşem finaliyle derinden vurup bitiyor. Tartışmasız hayatımda bir filmde gördüğüm en iyi final. Özellikle sonda verilmek istenen mesajda çok iyi. Hem de filmin senaryosu kurgu olsada bunu gerçek hayatta yaşanmış olayları kullanarak desteklemiş. Mesela filmde Tesla ve Edison arasındaki savaşa da şahit oluyoruz. Yani kurguyla gerçek arasındaki bağlantı çok zekice hazırlanmış. Ne demek istediğimi izleyince daha iyi anlayacaksınız. Kısaca bu film tarihin en iyi filmidir bana göre. Özellikle Christopher Nolan filmleri ya da sihir ile ilgili şeyleri seviyorsanız benim gibi tekrar tekrar izleyeceğiniz bir film olucak. Eğer ikisini de sevmiyorsanız yine de izleyin. B-A-Ş-Y-A-P-I-T. Nokta