kurgusuyla, oyuncularının performansıyla, hikayesiyle ve usta işi yönetmenlikle çekilen bu film, hayatımda izlediğim en iyi filmdir. izlemeyen çok şey kaybeder. 10/10
izlemekte çok geç kaldığımı düşündüren flim çok şey kaybetmişim gibi hissttirdi çpk etkileyici hiç beklenmedik bir son..kesinlikle arşivinizde bulunmalı derim..
Filmin konusunun işleyişi cidden müthiş. İnanılmaz bir yapıt ilk önce tamam ne kadar kolaymış şunu yapıyor böyle oluyor bunu böyle yapmıştır derken birden hiçte öyle olmadığını fark ediyorsunuz ve ağzınız açık kalıyor filmi inanılmaz bir heyecanla izledim ve çok beğendim kesinlikle arşivlik bir film ve herkesin izlemesini tavsiye ediyorum kesinlikle izlemelisiniz 10/10 veriyorum:)
Süper tek kelimeyle süper bir film.Christopher Nolanın kesinlikle en iyi yönetmen olduğunu düşünüyorum.Ço ama çok zeki biri bunu düşünmeyi bırak oyunculara bunu anlatmak bile çok zor.Inceptiondan sonra en iyi filmi, mükemmel...
Uzun filmler genelde sıkar ama bu filme başlayınca gözlerinizi kırpmadan izliyorsunuz.Çünkü filmin bir sahnesini bile kaçırmamanız gerektiği sanki beyninize kazınıyor.Gizem dolu senaryo,oyunculuk akış ve müthiş son. Zaten konuyu toparlamak için 1 saatin geçmesini bekliyorsunuz niye? neden? niçin? Son 10 yılın bir numaralı filmi bence efectsiz, bilim kurgusuz müthiş bir eser nasıl kaçırmışım hayret ettim kendime.