Omen
    3,3
    Omen hakkında görüşlerin ?

kiminist
    kiminist

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    çok aman aman korkutmasa da ilgi ile kopmadan izleyebileceğiniz bir film. sonlara doğru çocuk ölsün die dua etmeye başlıyorsunuz. idare eder. 1o/5
    sinema
    1 ziyaretçi
    18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Ben filmi çok beğendim. Konusu gayet akıcı bir şekilde işlenmiş. İlginç ve tesadüfen meydana gelen ölüm sahneleri de çok etkileyiciydi. Beklenmedik, üzücü ve kötü sonla bir filmdi. Zaten bu şekilde bitmesi izleyiciyi düşündürüyor ve etkiliyor...
    semahos
    semahos

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Bu kadar sevimli bir çocuğun, hatta somurtup garip ve korkutucu olması gereken bakışlar dahi atarken bu kadar şeker görünen bir cocuğun şeytanın tohumunu oynaması ters olmuş Oğlanı izlerken bir an bile azıcık rahatsızlık dahi duyamadım, tek istediğim ekranın içine girip yanaklarını sıkmak oldu.
    halimbjk
    halimbjk

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bence tamamiyla gerilim yuklu bi film.cocuk oyuncuda rolunu gerektigi yapmis ve urketici bakislarini koymus.kurgu ve senaryo benzer filmlerinin yaninda bu filmi one cikartiyor.dehset korku ve gerilim yukl sahneleri var.izlenilmesini tavsiye ederim.ve kadar kotu yorumlarin ustune ben bu filme 10 verdim.sizlere katilmadigim icin..
    ismail7172
    ismail7172

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Gereksiz ve saçma.Basit oyunculuklarla çekilen sinema değeri çok az olan absürk bi film sadece ordaki çocuk çok sevimliydi onun hatırına sonuna kadar izeldim10/3
    21nlb
    21nlb

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    ölüm sahneleri gerçekten mükemmeldi.ama sadece film sahnelleri filmi alın ölüm sahnelerini izleyin ve kenera atın 5 puan benden
    karakose9
    karakose9

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    basit çekilmiş fakat kurgu diğer korku filmlerinden daha iyi.Şeytan filminden hem çekim teknikleri hemde izleme zevki verme açısından çok çok iyi.10 üzerinden 7 alabilecek film.Devamı çekilebilecek film ayrıca.
    Ilknur K
    Ilknur K

30 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    korkmadım,gerilmedim ama ilgi ile seyrettim. yani beni hiç sıkmadı. bazı çürütülebilir hatta saçma temaları olsada bu bir film. 10/6
    emrea
    emrea

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Film Berbat.. İzlemenizi tavsiye etmem. Sinemada izledim hiç bi zevk almadım. Tek kelimeyle zaman kaybı. İĞRENÇ
    sonerdkc07
    sonerdkc07

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    arkadaşlar filme kötü yazanlar abartmış bence,niye diyecek olursanız kurgusu güzel birde oyunculuk anlamında beğendim(maalesef biz türklerde bu türlerde oynayacak yok desem yeridir.)Eleştiri yaparken genel olarak değil de tür anlamında yapmak lazım biraz,filmde fazla korku-gerilim sahnesi yok,o yüzden pek beğenilmemiş ama şeytan çarpması filminden hiç farkı yok bence,gerilim sahnelerinin sayısı bakımından,ama o film daha iyi puan alıyor nedense!!!eksiklikleri var ama zaman kaybı olduğuna kesinlikle inanmıyorum,klasik bir film gibi olmasına rağmen ve çok fazla değişik izlememe rağmen..10 üzerinden 7 veriyorum.
    sweet-casnu
    sweet-casnu

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    korku filmi olarak değerlendirilmemeli bence bu film , bu sınıflandırmayada tabi tutulmamalı , çünkü gerçkten korkmuyosun ama filmin kurgusu , olayların gelişme sekilleri gerçektenn çok etkileyiciydi. ben beğendim. ama ordaki çocuk çok tatlı , daha ürkütücü birini bulsalardı keşke :)
    peace601
    peace601

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    bence filmin afişinde de denilmiş

gerçekten KoRKunun YEni YÜZü

yani klasik korku sahneleri yok çünkü insanı görsel olarak değil de ruhsal olarak etkileyebilecek bir film
    oogultay
    oogultay

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Kategorisi gerilim ve korku olan bir film. Filmi izlerken ne gerildim ne de korktum. Filmin bir saatinden sonra filmi izlememeyi bırakmayı bile düşündüm.
    doooku
    doooku

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    eskisinden hiiiiiiç farkı yook benim bildiğim tekrar yapılan filmler eskisini aratmaz bu ise bu hiç aratmıyo çünkü tıpatıp aynısı
    honours90
    honours90

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bir kere kesinlikle korku filmi değil...çok durgundu bi ara uykumuz gelmedi değil...bi şey olacağını sanıyor ve bekliyuorsunuz ama bekleyişleriniz hüsrana dönüyor ve derin bir uyku çekiyorsunuz....bence vakit kaybı :)