Ben filmi çok beğendim. Konusu gayet akıcı bir şekilde işlenmiş. İlginç ve tesadüfen meydana gelen ölüm sahneleri de çok etkileyiciydi. Beklenmedik, üzücü ve kötü sonla bir filmdi. Zaten bu şekilde bitmesi izleyiciyi düşündürüyor ve etkiliyor...
Bu kadar sevimli bir çocuğun, hatta somurtup garip ve korkutucu olması gereken bakışlar dahi atarken bu kadar şeker görünen bir cocuğun şeytanın tohumunu oynaması ters olmuş Oğlanı izlerken bir an bile azıcık rahatsızlık dahi duyamadım, tek istediğim ekranın içine girip yanaklarını sıkmak oldu.
bence tamamiyla gerilim yuklu bi film.cocuk oyuncuda rolunu gerektigi yapmis ve urketici bakislarini koymus.kurgu ve senaryo benzer filmlerinin yaninda bu filmi one cikartiyor.dehset korku ve gerilim yukl sahneleri var.izlenilmesini tavsiye ederim.ve kadar kotu yorumlarin ustune ben bu filme 10 verdim.sizlere katilmadigim icin..
Gereksiz ve saçma.Basit oyunculuklarla çekilen sinema değeri çok az olan absürk bi film sadece ordaki çocuk çok sevimliydi onun hatırına sonuna kadar izeldim10/3
basit çekilmiş fakat kurgu diğer korku filmlerinden daha iyi.Şeytan filminden hem çekim teknikleri hemde izleme zevki verme açısından çok çok iyi.10 üzerinden 7 alabilecek film.Devamı çekilebilecek film ayrıca.
arkadaşlar filme kötü yazanlar abartmış bence,niye diyecek olursanız kurgusu güzel birde oyunculuk anlamında beğendim(maalesef biz türklerde bu türlerde oynayacak yok desem yeridir.)Eleştiri yaparken genel olarak değil de tür anlamında yapmak lazım biraz,filmde fazla korku-gerilim sahnesi yok,o yüzden pek beğenilmemiş ama şeytan çarpması filminden hiç farkı yok bence,gerilim sahnelerinin sayısı bakımından,ama o film daha iyi puan alıyor nedense!!!eksiklikleri var ama zaman kaybı olduğuna kesinlikle inanmıyorum,klasik bir film gibi olmasına rağmen ve çok fazla değişik izlememe rağmen..10 üzerinden 7 veriyorum.
korku filmi olarak değerlendirilmemeli bence bu film , bu sınıflandırmayada tabi tutulmamalı , çünkü gerçkten korkmuyosun ama filmin kurgusu , olayların gelişme sekilleri gerçektenn çok etkileyiciydi. ben beğendim. ama ordaki çocuk çok tatlı , daha ürkütücü birini bulsalardı keşke :)
Kategorisi gerilim ve korku olan bir film. Filmi izlerken ne gerildim ne de korktum. Filmin bir saatinden sonra filmi izlememeyi bırakmayı bile düşündüm.
bir kere kesinlikle korku filmi değil...çok durgundu bi ara uykumuz gelmedi değil...bi şey olacağını sanıyor ve bekliyuorsunuz ama bekleyişleriniz hüsrana dönüyor ve derin bir uyku çekiyorsunuz....bence vakit kaybı :)