Sadece tarihin 06,06,06 ya denk gelmesi için, ve hasılat rekoru kırıpta para kazanılması düşünülerekten çekilmiş, korkudan eser olmayan saçma sapan bir film.
Richard Doner'ın imzasını taşıyan ilk filmin yarattığı etkiyi yakalayamamış başarısız bir yeniden çevrim.06-06-06 espirisi epey meşgul etmişti gündemi.Benim gibi The Omen'ın ilk çevirimini izlemişseniz bu film sizi hiç mi hiç tatmin etmeyecek.Hiç bir yenilik getirmeden,neredeyse aynısını yapacaktınız niye çekildi ki o zaman bu film?...
mrb arkadaşlar öncelikle film çok ürpertici değil ama can alıcı sahneleri çok fazla ama açıkcası izlediğim filmleri arsında güzel kategorisinin kıyısından geçiyor yanlızca iyi. aslında film hoş ama açıkcası sonundan hiç bir şey anlamadım iyiy geceler__
öncekini seyretmedim ama bu filmi sinemada kız arkadaşımla seyrettim ve gerildim. resmen çocuktan nefret ettim,zaten bu filmi yapanlarda böyle istemiş ve başarmışlar.Sonuç olarak seyredilip unutulacak bir film.Güzel bir ev sisteminiz varsa ve gergin saatler istiyorsanız seyredin o konuda geçerli bir film
izledigim en etkileyici korku filmlerinden biriydi.bazi sahnelerde korkudan resmen kalakaldim.mesela gazetecinin basinin govdesinden ayrildigi sahnede o kadar kendimden gecmisimki saolsun arkadasimin sarsmalariyla kendime geldim!o derece yani kesin izleyin,tabi kalp hastaliginiz falan yoksa...
Fİlmin müzikleri çok ürkütücü. Çocuk çok sewimli hiç şeytan izlenimi wermedi. Filmdeki banyo sahnesi gerçekten çok korkuttu beni. Ama daa ii bi film yapılabilirdi. Dewamı kesin gelir...
her ne kadar ilk yapımını izlemesem de çok hoşuma gitti.konu olarak gerçekten orjinal bir senaryoya sahip.konu güzel oyunculuklar güzel kamera çekimleri güzel de ben şu damien rolündeki çocuğu filme hiç yakıştıramadım.çok itici duruyordu bana göre..özellikle scarfays ın da dediği gibi o yağmurlu sahne çekimleri çok hoşuma gitti.kadının çocuğun yatak odasında adamın sırtına atlama sahnesi,öbür kadının yukardan düşmesi ve köpeklerin iki adama saldırdığı sahneler özellikle hoşuma gitti... acaba devamını getirirler mi'7/10
korkutma amçlı yapılmış kısa ,şok sahnleri ve köpek sahneleri müzğinde ritmi ile baya cazipti ama eski film kadar korkutamıyor,gerçi ben bundada korktum ama neyse :)) salonda insan olunca :))
Fragmanlardaki kadar etkileyici olmasada çok güzel sahneler vardı.Yağmurlu sahneleri,Kadının yere düşüşü ve final sahnesi çok güzeldi.güzel vakit geçirilebilecek bir film
Geçenlerde 2. defa seyretmeme rağmen yine acayip korktum.Bence yılın en iyi gerilim filmi.o kadar çok insanı geren sahnesi varki film bittiğinde salondan mutlu ayrılıyorsunuz.çünkü film izlenmeye değecek bir türden.kaçırmayın derim.