Omen
    3,3
    Omen hakkında görüşlerin ?

drercantekin
    drercantekin

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Daha fazlasını beklediğim bir filmdi. Eski seriden sonra bu yeni versiyon daha çarpıcı olmalıydı. Yine de türün meraklıları için seyretmeye değer diyorum.
    canergokce7
    canergokce7

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bu filmi hangi kategoriye soksam şaşırdım, övene de sövene de birşey diyemem ancak ufaklığın bakışları ilerisi için umut veriyor.
    selenyildiz1992
    selenyildiz1992

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    kesinlikle çok saçma bi film boşu boşuna film çekmiş olmak için çekilmiş bence çok saçma
    wolkiwolki
    wolkiwolki

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Yıllaaar önce çevrilmiş ve klasikler arasına girmiş Omen’in yeni versiyonu. Hikayenin aynı olan kısmı 'Şeytanın Oğlu' kısmı.Farklı olan kısmı ise kurgusu. Gerçekten de kurgu, son 5-6 yılda dünyadaki birtakım gelişmelerle desteklenmiş.Kanımca iyi de olmuş...Filmin iyi tarafları -yukarıda da yazdığı gibi- oyuncuların performansı ve gerçekleşen ölüm sahnelerindeki başarı.Ölüm sahnleri harika ve etkileyici olmuş bence de. Ancak filmin kötü bir tarafı var ki o da şu:Film biraz daha -mesela 10/15 dakika kadar belki- uzun tutulup tek filmle hikaye sonlandırılsa daha iyi olacakmış gibi geldi bana.Zira film öyle bir bitiyor ki sanki ikincisi de çekilecek gibi geliyor insana.Sorun şu ki; sanıyorum bu filmin ikincisi çekilirse kaçınılmaz olarak hikaye zayıf kalacak ve ortaya sıkıcı bir film çıkacak.Sonuç olarak, sürükleyici ve ilgi çekici bir film.Sonu hariç geri kalanını beğendim.Sonunda ise hayal kırıklığına uğradım :(((
    mehtap6
    mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Filmde hiç korku adına sahne yok ama insanı geren bir havaya sahip.Omenin bakışı bile yetiyor insana.
    arnafuth06
    arnafuth06

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Omen da bi klasiktir zaten seri olmuş bi film!insanı derinden etkileyen sahneleri war we çok da tırstırıcı sahneleri yer almak da!şiddetle tawsiye ederim...
    yapayzeka
    yapayzeka

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bence ii film ben begendim yaa .oK korkutucu degil gerilim de fazla yok ama surukleyiciydi surekli demean ne yapcak diye merak edyrsunn bencee ii dii yaa 10 ustunden 6 bence
    cagdasbayat
    cagdasbayat

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Filmi çok beğendim ama sonu daha güzel olabilirdi belki devamı geleceği için böyle olmuştur.İnşallah devamı gelir...
    aysegul-zeren88
    aysegul-zeren88

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten süper bir filmdi çok begendim herkese tavsiye ederim.
    salihagumustas
    salihagumustas

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    çok süper bir film herkese tavsiye ederim...
    cndybuse
    cndybuse

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    izlenmeyecek kadar kötü değil ama üzerinde biraz daha çalışılması gereken bir film.çok etkileyici bulmadım.bu filmden ben bile korkmadıysam kimse korkmaz.korkmak için izlemeyin bu filmi.çünkü korkacak birşey yok.
    finallyfree89
    finallyfree89

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
    neden bilmem aynı konu üzerinden sürekli gidilip duruluyor.76 yapımı olan donner imzalı filmin şemasını aynı şekilde izleyen bir film gördüm ben perdede,zaten bugüne kadar korku adı altında ve şeytanla bağlantılı ne kadar film varsa hepsi de sürekli aynı kehanetlerden,aynı lanetli olaylardan söz eder filmin tek iyi tarafı korku sahnelerinin çözümlenmesi çok başarılıydı onun dışında 76 yapımının aynı formda 2006 versiyonu diyebiliriz.
    wolf649
    wolf649

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Çok kötü filmi izlerken hiç korkmadım. Vakit kaybı başarısız bir korku filmi.
    seher-parsana
    seher-parsana

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bu ne biçim bir film yahu...korku yada gerilim filminin yakınından dahi geçememiş...berbat...seyretmek dahi vakit kaybı...
    kaderimsin3886
    kaderimsin3886

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bence sıkı bir gerilim filmi. sinema severler üzerinde istediği etkiyi bırakamasa bile(06.06.2006). gerilim için gerilim yapmamışlar. konusu zengin. biraz davinci code a benzemiş ama sofistik olduğu için konular biraz örtüşüyor. ayrıca film sadece film değil. incilden alıntılarda yapılmış. izlenmesi gereken bir film.