gerilim filmiyle alakası yok, beklenilmeyen bir sonla bitmesi bile bir etki yaratmıyor. ses efektleri güzel bir kaç yerde korkabilrsizniz gayet gereksiz bir film.
Daha çok şey beklenilen senaryo bence bekledigimiz kadar şey veremedi bize, daha etkileyici olaylar çıkarabilinirdi bu senaryoda. Ama yinede izlenip film hakkında söz sahibi olmaya değer..
John Moore’un gerilimi kurmadaki başarısı oldukça iyi.Ancak bazı fikirlerin artık defalarca kullanılmış olması 2006 ’’Omen’’ini biraz demode hâle getiriyor.Yine de en azından bir kez izlenmeli.
Bence her yönden güzel bir gerilim filmi olmuş; benzer tarzdaki filmleri seyretmiş olanlar için biraz rutin gelebilir ancak yine de seyir zevki alınabilir, süpriz bir sonun olması da değişik olması açısından hoş...
film aşırı derecede kötü ama anlayana zaten bu dinle ilgili filmler genelde saçma oluyo belkide müslüman olmamdan kaynaklanabilir.... pek hoş olmuyo...
Bi kere kötü deil..Acımasız olmayalım..Orjinaline sadık kalınmış günümüze uyarlanmış..ölüm sahneleri de iyiydi..Orjinalini bilmeyenlere hiç olmazsa kendini tanıtmış,hatırlatmış..
bence bu filmde gerilim ve korkudan soz edılemez ama verdıgı polıtık msj ve finali baska bır korku fılmınde goremezsınız bence yahudılerı ve avrupa bırlıgının dogusunu elestıren ve seytan ürünü bulan film bu yuzden amerıkalıların elestırısıne ugramıstır bence omen ıyı bır fılm en azından dıger korku fılmlerı gıbı cın carpması seri cinayetler gibi klasik konuları işlememiş bence izlenmeye deger
ewt ßu tür filmleri qörmeye cok sIk aLı$ık olsakta qene farkLı ßi hawa vardı. pek korku sahnesi yok , ama film cekim mekanları efekler cok qüzel olmu$ ve ürkütücüydü ',)