Omen
    3,3
    Omen hakkında görüşlerin ?

orkunkom-18
    orkunkom-18

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
    gayet gereksiz bi film. filmi izlerken izlediğiniz elektriğe yazık hatta cd okuyucunucun gözüne yazık boşuna ömründe nbi iki saniye daha kısalıyo
    daxekupse
    daxekupse

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
    film saçmalıklar sinsilesi.....
    denizilke2
    denizilke2

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
    gerilim filmiyle alakası yok, beklenilmeyen bir sonla bitmesi bile bir etki yaratmıyor. ses efektleri güzel bir kaç yerde korkabilrsizniz gayet gereksiz bir film.
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Daha çok şey beklenilen senaryo bence bekledigimiz kadar şey veremedi bize, daha etkileyici olaylar çıkarabilinirdi bu senaryoda. Ama yinede izlenip film hakkında söz sahibi olmaya değer..
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    John Moore’un gerilimi kurmadaki başarısı oldukça iyi.Ancak bazı fikirlerin artık defalarca kullanılmış olması 2006 ’’Omen’’ini biraz demode hâle getiriyor.Yine de en azından bir kez izlenmeli.
    ibrahimarcay
    ibrahimarcay

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    ilk omen filmi gibi iyi bir gerilim bekliyordum ama olmadı ikincisinde belki bunu yakalayabilirler
    atillaburge
    atillaburge

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Bence her yönden güzel bir gerilim filmi olmuş; benzer tarzdaki filmleri seyretmiş olanlar için biraz rutin gelebilir ancak yine de seyir zevki alınabilir, süpriz bir sonun olması da değişik olması açısından hoş...
    karizmatik062915
    karizmatik062915

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    film aşırı derecede kötü ama anlayana zaten bu dinle ilgili filmler genelde saçma oluyo belkide müslüman olmamdan kaynaklanabilir.... pek hoş olmuyo...
    Sdk-JK
    Sdk-JK

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Film bence hoş...ama filmin son 20 dksındaki gerilim ve korkuyu flimin başlarına da yansıtsalarda tam süper olurdu...
    sunarsmehmet
    sunarsmehmet

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    konusu senaryosu çok güzel ma sanki biraz sonunu getirememişler gibi geldi bana sonu olmamış düşük puan alması nı ona bağlıyorum
    kanserkis
    kanserkis

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Bi kere kötü deil..Acımasız olmayalım..Orjinaline sadık kalınmış günümüze uyarlanmış..ölüm sahneleri de iyiydi..Orjinalini bilmeyenlere hiç olmazsa kendini tanıtmış,hatırlatmış..
    sshernoran
    sshernoran

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    zamanIm bosa gitti bence... gerilimden de eser yok... bi kafa sahnesi superdi.. o da olmasa...
    bico1987
    bico1987

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    bence bu filmde gerilim ve korkudan soz edılemez ama verdıgı polıtık msj ve finali baska bır korku fılmınde goremezsınız bence yahudılerı ve avrupa bırlıgının dogusunu elestıren ve seytan ürünü bulan film bu yuzden amerıkalıların elestırısıne ugramıstır bence omen ıyı bır fılm en azından dıger korku fılmlerı gıbı cın carpması seri cinayetler gibi klasik konuları işlememiş bence izlenmeye deger
    fatmazehra536
    fatmazehra536

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    merak edilcek zaman ayrlcak bi film olarak görmüorum,ne biliim gerilmeden izleyebilirsiniz..
    emsalsizimm
    emsalsizimm

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    ewt ßu tür filmleri qörmeye cok sIk aLı$ık olsakta qene farkLı ßi hawa vardı. pek korku sahnesi yok , ama film cekim mekanları efekler cok qüzel olmu$ ve ürkütücüydü ',)