dinopis-2
12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
yani şu filmin notunu 6.9 olarak gördüm ya içim sızladı. Film beni bir kere bile germedi. Konunun akışı saçma sapan, sonu saçma sapan. Özellikle de dabbenin puanının bu filmden düşük olması çok ama çok üzücü. Sırf film yabancı diye yüksek puan verme zorunlululuğu mu var anlayamıyorum. Tamam dabbe de o kadar övülecek bir film değil belki ama bu filmden kat kat korkunç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. bu filme ise 10 üzerinden ancak 3 verebilirim
baslarda sanki biras da vinci sifresine ozenmisşler gibi geldi papzlar filan benc biras fasla dini öge içerio ama onun dısında o kadar da kalitesiz diil hani ama fasla meraga gerek yok izlenmesse bise kaybedilmes
fiLm konusu itibariyLe guseL ama fiLmde fazLa hız ve heyecan yok yani peq fiLme bagLanamiyorsunuz.Birkac sahne disinde korku - geriLim ogesi aramak yanLis oLur 666 Larin fiLmi 10/6 yi hakediyor oLsa gerek :)
bence son derece başarılı olmuş..kesinlikle devamı gelecek gibi görünüyor..Son sahne bize onu gösterdi.fazla kan revan olmadan insanı geren bir film olmuş..bence buda filmin başarısını arttırıyor.
serinin diğer filmlerini izlemedim:(((yanlız harika bi film,birkac sahnesinde ciddi ciddi tırstım:)))filmde son 4-5 yılın politik olayları da yer alıyor,tum serinin en guncel cekileni gibi gorunuyor,bu durum da filme ayrı bir tat katıyor haliyle...Filmin en sıkı sahnesi, sırtı kameraya dönük Başkan'ın elini tutan Damien'in seyirciye hafif hınzır bir bakış fırlattığı son sahnesi:))keyfini cıkarın filmin derim!
bence çok dikkate değer bir film değil.oyuncu performansları ve senaryo vasatın altında.benim anlamadığım bir sahne:bir büyükelçinin eşi olan evin hanımı durduk yere metrelerce yükseklikteki uyduruk bir çiçeği durup dururken sandalyenin üzerine çıkıp temizlemeye çalışıyor.e haliyle de oradan düşüp hastahanelik oluyor. yahu sen koskoca büyükelçinin karısısın be kadın ne işin var onca yükseklikte ya...bırak kalsın ne olacak yani.zehirlenip ölecekmisiniz temizlenmezse..hem ayrıca zavallı çiçeğin orada ne işli var?koy bi cam kenarına bi cam güzeli bi aşk merdiveni olsun bitsin dimi ama...velhasıl film KÖTÜÜ..asla korkutmaz söyliyeyim yaniii.
Korku filimi dediyin sadece filim süreci korkutan filim deyildir Gercek Korku filimi filmden sonrada hala korkmandır bence bu filim bunu kanıtlıyor, Gercekten ürpertici bir filim. Canavar yok,Kan Yok ama insanın içini saracak korku var.
korku filimlerinde çocuk üzerine kurulması artık tiksinti verici bi hal aldı sıkıyo insanı yeter artık başka bi karakter yokmu be :( yazık parama ve gözlerime
Filmin geneli hoşuma gitti.Çocuğun makyajı,soğukluğu,iticiliği,sessizliği gerilime uyumlu,büründüğü karakterin özelliklerini de ancak bu kadar taşıyabilirdi.Mekan,yağmurlu sahneler,köpekler,mezar açılışı,kadının adamla boğuşma sahnesi,evin koridorları,kara ışık vs.
korku desem değil, gerilim desem değil, macera desem değil, dram desem değil komedi desem hiç değil...valla ben bu filmin ne türden olduğunu anlamadım...