3,7
Beyaz Melek hakkında görüşlerin ?
16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
mahsun kırmızıgül nekadar kaliteli işler yapabilir arkadaşlar allah aşkına
sadece filmde duygu sömürüsü var
27 Mart 2008 tarihinde eklendi
mahsun k.böyle bir flim beklemiyordum ön yargılı dayrandık herkes birşey beklemiyordu ama güzeldi
19 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmi dün gece izledim gerçekten çok başarılı bir yapım olmuş Mahsun Kırmızıgül ü buradan tebrik etmek istiyorum filmin sonundaki mesaj çok güzeldi,film başlı başına güzel mesajlar içeriyor yeri geliyor hüzünlendiriyor yeri geliyor güldürüyor herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum insan oğlu günden güne yaşlanıyor kimsenin yarın ne olacağı belli değil..!!

9/10
9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Yaptığı hasılat ile Türk sinema tarihinde yer edinen bu film ile ilgili kötü yorumları sadece kıskanan sinemacılar yapar. Beyaz Melek bu güne kadar yapılmış en görkemli, ve en önemli eserlerden biridir. Mekanları, Çekimleri, Müzikleri, Oyuncuları, Yönetimi, Senaryosu ile Bir ilktir yerli sinemada. Fatih Akın, Nuri bilge, Zeki demirkuzu, Semih Kaplanoğlunun bütün filimlerinin toplam gişesini ilk filmi ile geçen Sinemamızın radikal yönetmeni Mahsun Kırmızıgülü kutluyorum. Verdiği mesajı Türk insanı gayet iyi anladı. Bir çok insan bu film ile birlikte bazı önemli değerleri hatırladı, huzurevlerinin ne olduğunu anladı, Büyüklerine saygının ne olduğunu, kendimizle bizi yüz yüze getirdi Beyaz Melek daha ne olsun. Bu film oskara gider ve ilk kez adam gibi ilk 5 e kalır. Babam ve oğlumu harcayan zihniyet umarım bu filmi harcamaz.
19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film gayet iyi senaryo gayet basarılı sahneler gercekten etkıleyici...begenmeyen arkadaslar nasıl bir yapım bekliyorlardı bilmiyorum ama şunu kabul etsin herkes dogudaki huzur evlerinin boş olmasının nedeni anne babaya olan saygıdır hürmettir borçtur.ortada yapılan bir duygusömürüsü falanda yok hergün izledğimiz acıyarak baktğmız yaşlılarımızın durumu..mahsun kırmızıgül ü caı gönülden tebrık ediyorm..helal olsun kardeşimm
18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle müthiş bir filmdi herkesin kendinden bişeyler bulabilceği bir film müzikler cast çekim hepsi tek düzeliğin dışında abartısız 10 üzerinden 10 mahsun kırmızıgül bence müziği bırakmalı sadece sinemaya hizmet etmeli :)
16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hakikaten baştan sonra çok abartılmış, gereksiz ve seviyesiz bir acitasyonla dolu filmdi. Bunu yaparken de anlatımı ve sinema tekniği çok yetersizdi bence. açıkçası hiç beğenmedim ve sonuna kadar zor izledim.
17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
mahsun kırmızıgül sana sonsuz teşekkürler
harika bir film olmuş
inan ki tekrar izleyesim geliyor
izlediğim en güzel film diyebilirim.
harikasınnnn
10 Mart 2009 tarihinde eklendi
ne demek kürtleri övmüş be. sen filmi tam izlemedin galiba. doğuda yaşayan herkes. önce bi araştır daha sonra konuş. ben diyarbakırlıyım ama sen daha fazla türküm
15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kısacası tebrik ediyorum...

Bu filmi her aile kesinlikle izlemeli
4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film izledignize pişman olmazsınız
20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İlk film olduğu için belki 3 verilebilir ..
ben hiç beğenmedim acıtasyondan başka bi şey yok verilmek istenen mesaj yalnış ve sanki her sahnede bi olay olacakmış gibi bi anlayışla çekilmiş.
Zaman kaybı izlediğim kötü türk filmlerinden biri ..
Bu konu daha güzel bi biçimde tam türk mantığı ile anlatılabilirdi ..
21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
gittim izledim yok mahsun kırmızıgül öyle böyle.. vallaha tek kelimeyle HARİKA bir film kıskananlar çatlasın =)
10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
İzlenmesi ve ders çıkarılması gereken bir film...M.Kırmızıgülün ilk filmi olmasına rağmen gayet başarılı...Kısaca oyuncularıyla konusuyla mükemmel....
21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Ya arkadaşlar hepiniz benim gibi düşünüyor olabilirsiniz ama mahsun kırmızıgül'ün hakkını şimdi vemek lağzım.adam allahına kadar mükmmel bir film yapmış.Ben açıkçası ağladım:( izlenmesi gereken bir film.ayrıca usat oyuncularımız vardı filme mahsun abiye oyuncularımızı bir araya getirdiği için ayrı bir tesekkürü hakediyo benim puanım 10/10