yarem83
18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
mahsunu duyunca ön yargıyla yaklaşıyoruz ama sakın bunu yapmayın arkadaşlar.inanılmaz güzel bir film.birgün biz de yaşlanacağız,nasıl muamele görmek istiyorsak evlatlarımızdan,biz de öyle davranalım annemize,babamıza... lütfen filmi izleyin arkadaşlar.inanın içinizde katılaşmış yerleriniz yumuşayacaktır.
'İşte burada ağlamanızı istiyorum,burada düşünmenizi,burada gülmenizi vs...'diyen yönetmenin bir filmini izledim ben sadece.en nefret ettiğim yönetmen tiplemesidir bu.neyseki sadece ağlatarak,duygu sömürüsü ile başarı kazanan bu tip filmlerin hiç benim üzerimde etkisi olmamıstır.
insanların duygularını kullanarak bir yerlere gelmeye calısan bir gise filmi babam ve oglum kalitesinde bir filim bekleyenler icin tam bir fiyasko!fılm unlu aktrıstlerle doldurularak guzel bır hale getirilmeye calısılsada kaliteden cok uzak ve tamamen ajitasyona dayalı bir film olmasının yanısıra zaten bılınen bır gercegı ınsanın gözüne gözüne sokması bir yerden sonra rahatsız ediyor.Eger huzur evine gittiyseniz ve bu rezillikleri zaten biliosnz size etki etmicek bi film.Ayrıca bütün oyuncular film sonunda dökülüyor.VAsAt
film çok fazla abartıldığı için sanrm çok şey bekleyerek gittim.kadro ve konu seçimi çok akıllıca onun dışında bişey yok.yaşlılar ve huzurevi deyince insann zaten gözleri doluyor ekstradan bişeye gerek görmemişler.üstelik doğu insanı ailesine daha bağlı daha saygılı gösterilmiş ve yine de iyi bir türk filmiydi en azından konu ve kadro itibariyle...
filmi bugün kız arkadaşımla beraber izledim ve ağlamamak için kendimi zor tuttum.mahsun kırmızıgül bence takdire şayan bir film yapmış.usta oyuncuların performasnları inanılmaz özellikle nejat uygur.gitmeyi düşünen herkese tavsiye ederim,pişman olmayacaksınız.
duygusal film çevirirler duygu sömürüsü dersiniz.1 milyondan fazla kişi izledi.Demekki güzel olmuş,tebrik etmekten başka çare yok,yok duygu sömürüsü,yok bu yıldızlar istismar ediliyor,onlardan daha güzel kim oynayabilirdi.Filmin verdiği mesaj önemli olan.Çok basit konu olmuş,ee basitse bu zamana kadar başka yönetmen bu konuyu ele alıp böyle bir film çevirseydi dimi?
belki sinema sanatından uzak kalabilir , belki de duygu sömürüsü olarak algılanabilir ancak hayatın tam içinden ve gerçekler ... herkesin izlemesi gerek ...
Neden seyircilerimiz sadece dram olayını lanse ediyorlar, bence ikinci planda olmalı, film mesajlarla dolu ve dramatize edilerek desteklenmiş, duygu sömürüsü olduğuna inanmıyorum ayrıca unuttuğumuz bazı değerleri hatırlattığı için Mahsun Kırmızıgül'e teşekkür ediyorum, hayat eğlenceden ibaret diyenler Çılgın Dershane'ye gitsin...
böyle bazı filmleri abartıp göklere çıkarma merakımız devam etmekte. Duygu sömürüsü yaparak prim yapıyorsun ve herkes sırtını sıvazlıyor. Sonra da eski melodramlara burun kıvırıyorsun. Öyle güzel filmler 3-5 seyirciye oynayıp vizyondan çıktı. Destekse öyle filmleri destekleyin bence.
Valla ilk tepkiliydim Mahsum Kırmızıgül'ün filmi diye... Ama çok şaşırdım film ilk karesinden son karesine kadar çok güzeldii...Bence olaylar çok güzel anlatılmış,bazı yerlerde insanlığımdan,insanlığımızdan utandım...Bunun yanı sıra çok iyi esprilerde vardı,eline sağlık=)=)Tebrik ederim Mahsum Kırmızıgül'ü,kafamdaki imajını değiştirdin...
film harikaydı.film bize bizim Türklerin gerçek kültüründe ki saygıyı sevgiyi bağlılığı anlatıyor bunuda şehirlerdeki kültürel yozlaşma yada şartların ağırlığı dolayısıyla annesini babasını huzur evlerine verip bir daha onları görmeyenlerle, anadoludaki bu yozlaşmanın daha az olduğu hala kültürlerine adetlerine sahip çıkan insanlarla kıyaslayarak anlatıyor. bence başarılı ve etkileyici bir yapım. mahsun kırmızgül ve bütün oyuncuları tebrik etmek istiyorum.
Tek kelimeyle mükemmel bir film. Uzun zamandır böyle duygusal dramatik bir film izlememiştim. Mahsun Kırmızıgül iyi bir film çıkarmış. İzlenmeye değer bir film. Türk Sinemasında nadir rastlanan filmlerden bu yüzden 9/10