filmi yeni izledim. Ve daha önce izlemediğime üzüldüm. beni hüngür hüngür ağlatmayı başarabilen nadir filmlerden biri oldu. çıkarılması gereken o kadar çok ders varki.tebrikler emeği geçen herkese.
slm..filmi dün izledim. Evet, kabul etmeliyiliyizki güzel bir film olmuş ama sadece o kadar, duygusal biri olmama rağmen ağlamadım bile.birde bu filmin 'eşkıya' ile yanyana getirilmesi kesinlikle bir başyapıta haksızlık..izlenmeli ama kesinlikle harika değil hatta bazı bölümleri için sıkıcı bile denebilir..
izlediğim en iyi türk filmi tşkler mahsun kırmızıgül bize yaşlılarımızı saygı duymamız gerekn insanları böyle bi filmde böyle bi güçlü kadroyla anlattığın için çok tşk ederim
Kadro zaten süper, filmi de bugün izledim gerçekten Türkiye koşullarında çekilen en iyi filmlerin başında geliyor...Sinemada bu filmi kaçırdığıma inanamıyorum...Hayatımda ilk kez bir filmde böyle duygulandım...Lütfen biraz adil puan verin;bu film bir Amerikan filmi olsa eminim en az 8,5 alırdı...
muhteşem... tam bir duygu sağanağı.etkilenmemek elde değil.Bravo Mahsun Kırmızıgül'e. Bence 2007 yılının en iyi filmleri arasında gösterilebilir. Babam ve Oğlum filmiyle kıyaslanmamalı bence. Bu filmde Türkiye'nin başka bir gerçeğini de görmüş oluyoruz. Anneler, babalar ve çocukları beraberce seyretmeli. Şiddetle tavsiye ediyorum.
mahsun kırmızı gül nejat uygur bide melek rolundeki kadın süper oynamışlar ama izlemeyin üzülmeyin stres almayın derim ben izledigime pişmanım yeterince üzülmüomuşuz gibi
mahsun bu filmde star oyunculari kullanmiski, filme kötü yorum yapilmasin diye, cünkü kötü yorum yapilsa star oyunculara hakaret olur. filmde bende agladim ama film aglatiyorsa o film iyidir diye birsey olamaz.türk insani zaten duygusal bu filmde agladigi icin filmi güzel saniyor,zaten böyle izleyicilerin yüzünden türk sinemasi ilerliyemiyor.bende dram sahneeri düsünim film cekip bu izleyiciler benim filmimide göklere cikarirlar.
İlk yönetmenlik deneyimi ve ilk başarısı tabiki bunda oyuncuların ve müziğinde çok büyük etkisi var yinede başarılı buldum derin ve farketmediğimiz gözardı ettiğimiz önemli bir konuya değindiği için 108