safak-çokoy
26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim ve hayran kaldım.filmin etkisini hala yaşıyorum.Kesinlikle izlenmesi gereken bir filim mahsun kırmızıgülü tebrik ediyorum böle bir filmi çektiği için.ayakta alkışlanacak kadar güzel olmuş.insanlara çok güzel mesajlar veriyor herkese tavsiye ederim izlemezseniz üzülürsünüz.10/10
mahsun kırmızı gül nejat uygur bide melek rolundeki kadın süper oynamışlar ama izlemeyin üzülmeyin stres almayın derim ben izledigime pişmanım yeterince üzülmüomuşuz gibi
mahsun bu filmde star oyunculari kullanmiski, filme kötü yorum yapilmasin diye, cünkü kötü yorum yapilsa star oyunculara hakaret olur. filmde bende agladim ama film aglatiyorsa o film iyidir diye birsey olamaz.türk insani zaten duygusal bu filmde agladigi icin filmi güzel saniyor,zaten böyle izleyicilerin yüzünden türk sinemasi ilerliyemiyor.bende dram sahneeri düsünim film cekip bu izleyiciler benim filmimide göklere cikarirlar.
İlk yönetmenlik deneyimi ve ilk başarısı tabiki bunda oyuncuların ve müziğinde çok büyük etkisi var yinede başarılı buldum derin ve farketmediğimiz gözardı ettiğimiz önemli bir konuya değindiği için 108
ben filmi beğenmedim.aynı konuyu film boyunca vurgulayarak duygu sömürüsü haline getirmiş mahsun...ayrıca anne baba sevgisi sadece doğu kültürüne ait değil.anamız babamız bizimde baştacımız...ustalara saygımız sonsuz bu arada..sağolasın yıldız kenter,erol günaydın ve diğerleri...6/10
Bu filmde beğenilecek ne var anlayamadım, bu kadar boş ve çocukça bir senaryo görmedim. Ortaokul 2 öğrencisinin kompozisyonu gibi. (Yıldız Kenter ve işsiz evlat replikleri haricinde). Eğer film içerik, tema veya duygusallık olarak değerlendiriliyorsa bilemem..
babam ve oğlum dan beri en çok duygulandığım film. Mahsun Kırmızıgülü tebrik ediyorum. güzel bir film olmuş. sadece zeynep tokuş pek iyi oynayamamış, çok yapmacık durmuş. birçok kötü Türk filmlerine göre Beyaz Melek izlenmeye değer. 8/10
Yoplumsal bir sorunu duygu yüklü bir şekilde anlatmış Mahsun Kırmızıgül. Sırf oyuncuları seyretmek için bile gidilir. Evet konu basit, ama daha ne bekliyorsunuz, sıkılmadınız mı cinli perili töreli türk filmlerinden. Mahsun 'u hiç sevmememe rağmen cidden çok iyi bir iş çıkarttığını söyleyebilirim. 2. Kez seyrederseniz çok fazla çekim hatası farkedersiniz, benden söylemesi:) Kadı kızının da o kadar kusuru varmış:)
film duygusal anlamda sömürülecek bütün temalara değinmiş..yaşlılık,deprem,yalnızlık.paranoya,toplumsal itilme...bence bir filmden ziyade ağlatma terapisine benziyo..
kesinlikle izlenmesi gereken bir film!gerçekten olan olayları anlatıyor!özellikle gençler gitsin izlesinler. isterseniz çok ağlamazsınız öyle kasmaya gerek yok ay çok ağladım falan diye!nolursa olsun ellerine sağlık mahsun kırmızı gül!!!!