süper bir flim herşeyden önce yönetmen olarak mahsun kırmızıgül ü görünce saçma olabilir ama süper bir iş çıkarmış.. ayrıca oyuncuların çoğu tiyatrocu bu ayrı bi özellik flimi izlediğimde çok etkilendim...bence harika bir flim...
Son yıllardaki en iyi yerli filmlerden biri. birçok dersler içeriyor senaryo ve cast çok iyi seçilmiş. Mahsun kırmızıgül iyi bir iş çıkartmış ilk sinema filmine göre çok iyi. böyle filmlerin dewamı için herkesin izlemesi gerekir. hadi sinemaya...
babam ve oglum kadr olmasada bence mükemmel olmuş.belki insanlardaki anne baba sevgisi ve saygısı biraz daha yeşermiştir ayrıca gerçekten doguda yaşlılara daha fazla sahip çıkıyolar dogululara saygım dahada arttı
evet belki çok sıradan bi konusu war ama kesinlikle hayatn cok acı yanlarını bize gösterdiği için harika bir film. sadece huzur ewinin gerçekten 'Huzur' evi olup olmadığını tartışmıyor ayrıca hayatın kısalığından ve sevdiğimiz insanları aramızdan ayrılışının bizde nasıl etkiker bıraktığından da bahsediyor.eğer geröçeklerle yüzleşmek istiyorsanız izlemelisiniz bu filmi ve ders çıkarmalısınız. benden sölemesi... UNutmayın ailelerimiz bizim için cok önemli. omemli olan iyi günlerinde değil en kötü anlarında bile onlara sahip çıkabilmek. bizi bu günlere onlar getiriyor nede olsa .... neyse herkese ii seyirler:)
mahsun kırmızıgul güzel bir film cekmıs.izlerken bol gozyası dökülen.guzel ama beklediğim kdr değil.belkide beklentiyi çok tuttugum içindir ama genede izlenmesi gereken fimlerden biri kesinlikle.
o kadar çok duygu sömürüsü verdiki film bi ara boğuluorum sandım.Babam ve oğlumla karşılaştırılamaz bile.Tamam çok güsel bı konuya değinilmiş ama oyuncuların hepsi usta zaten onlara hangi konuyu versen film süper olur.Gidilmez bence evde oturup UğuR Dündar izlesenizde aynı yani..
tek kelime ile mükemmel bir film! kolay kolay ağlamam ama beni ağlatan 3. türk filmi. emeği geçen bütün herkesin eline sağlık. huzur evleri toplumsal bir kara lekedir, bu vurguyu filmde çok güzel dile getirmişler!!!
Ben filmi dün akşam izledim. Ve şu ana kadar izlediğim en mükemmel ve en anlamlı Türk filmiydi. Ama filmi gerçekten yüreğiyle izleyenler anlar. Ben doğuluyum ve bu filmi izledikten sonra bir kere daha doğulu olduğum için kendimle ve kültürümle gurur duydum. İnanılmaz olmuş ve hiçte yorumcuların yazdığı gibi abartılı değildi hatta eksiği bile vardı diyebilirim. Ayrıca filimde konuyu basit bulanlar var, nasıl olurda böylesine gerçek yaşamdan alınan ve şu anda günümüz Türkiye sinde yaşanan sorunlara ve sıkıntılara ayna tutan bu filmi basit bulabilmişler hayret ediyorum. Onların duygularının olmadığını düşünüyorum.Mahsun Kırmızı gülü bende ne oyunculuğunu ne de şarkılarını hiç beğenmezdim tarzım değildi açıkcası , Ama dün filmden sonra yanımda olsaydı alnından öpecektim.Gurur duydum ve helal olsun sana Mahsun en güzel takdirleri ve yorumları hak ediyorsun.Filmine 10 üzerinden 10 veriyorum. Teşekkürler...
tek kelime süper bir film.arkadaşın ısrarı üzerine girdim ama etkilendim.bu filmdede senaryo bağlanmış soru işaretlerine boğulmadım acaba o kişiye ne oldu faln dye.izlerkende zevk aldım.iki kere izledim ikincisinde dahi sıkılmadım.öğretici bir film.zevk alamayanlar da olduysa bence en azından filmden biraz olsun ders çıkarabilirlerdi.neyin ne olduğunu çok güsel yansıtmış.itiraf etmeliyim ki bu kadarını beklemiyordum.
şimdiye kadar izledim türk olarak en iyi ikinci film.digeride babam ve oglum du.helal olsun mahsun kırmızıgül e.gerçekten harıka ve bence kusursuz bir film.. :)