manga852
1 değerlendirme
1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel bir film. Uzun zamandır böyle duygusal dramatik bir film izlememiştim. Mahsun Kırmızıgül iyi bir film çıkarmış. İzlenmeye değer bir film. Türk Sinemasında nadir rastlanan filmlerden bu yüzden 9/10
valla arkadaşlar film çok güzel olmuş.. açıkcası ben bu kadarını beklemiyordum.. keke ali çok güzel iş çıkarmış:) oyuncular gereğinden fazla ii oynamışlar.. hele filmin müzikleri süper olmuş. gerçekten son zamamlarda izlediğim en iyi filmlerden birtanesi.. eğer zamanız varsa gidin izleyin pişman olmazsınız..
filmi izledim gerçekten muhteşem bir film yapmışlar.Basta mahsun kırmızıgül yönetmen olması sizi korkutmasın çünkü oyunculuğu da çok güzel olmuş.en son babam ve oğlum filminden sonra seyrettiğim ikinci dram filmi ama ondan daha güzel olduğunu da söylebilirim.bütçesi uygun olan kişilerin mutlaka izlemesini öneririm
Öncelikle şunu belirteyim film çok süper olmuş.Ben halen bu senaryoyu mahsunun yazdığına inanamadım.Ama film huzurevi konusu hakikaten çok güzel ailemizin önemini bilerim.Ama şunu belirteyim ben film vizyona girmeden önce bi sitede filmle ilgili yorumlarda şu yazıyordu.Gazanfer usta'nın palyonço kıyafeti bi örgütün simgesini belirtti dediler bilmiyorum yani
bu filme kötü,beğenmedin vb diyenler ya filmi izlemeden yorum yapıyorlar ya da filmden anlamıyorlar.filmden anlayanlar gibi ben de filmi çookkkk beğendim. tek kelimeyle " mükkemmmelll" !!!!! Mahsun kırmızıgül'ün ellerine sağlık.
Mahsun Kırmızıgül'un bir filmi yönettiğini ilk duydugumda "O adamın filminden ne olacakki" demiştim. ama fragmanını izleyince kararım hemen değişti. ve filmi izlemeye, kötü dahi olsa, türk sinemasına destek olmak amacıyla gittim. Beklediğimden çok daha iyiydi. Oyuncular süper. Hele ki o huzur evi sahneleri ve karşılama sahnesi gerçekten görmeye değer. Ben verdiğim paraya kesinlikle acımadım. Ben ağlamasamda erkek arkadaşım bir hayli gözyaşı döktü:)Tavsiye ederim mutlaka görün....
filmle ilgili tv programları ve yorumlar filmi çekici kıldı.filme inanarak ve önyargısız gittim ama tam bi hüsrandı bırakın ağlamayı bi komedi filmindeymişçesine güldüm.bana eski küçük emrah filmlerini hatırlattı.mahsun=küçük emrah. verilen paraya yazık
Bu film gerçektende daha önce film yapmamış biri için inanılmaz bir başlangıç. Oyuncu kadrosunun muhteşemliğide eklenince ortaya çok güzel bir film çıkmış. kesinlikle izlenmeye değer bir film.
beyaz meleği iki gün önce izledim.ben sırf oyuncu kodrosu mükemmel diye izledim ama oyuncu kadrosunun dışında filmde güzelmiş.ama izlerken ağlayan arkadaşlar abartmışlar gibi ya burun çekmeler bana garip geldi o kadarda dramatize bir duygusallık yoktu normal ve gzel yerinde...
Mahsun Kırmızıgül beni utandırdı. önyargılarla gittiğim film benim gibi birini bile ağlattı. oyunculukları da atlamamak gerek tabii müzikleriyle beraber her şeyiyle mükemmeldi. hele Mahsun'un o kadını dövme sahnesi ne kadar profesyoneldi.. gururunuzu yıkın ve Mahsun'un iyi iş çıkardığını kabul edin ben ettim.
Eleştiren arkadaşlar duygu sömürüsü olduğunu söylüyorsunuz.Siz duygudan ne anlıyorsunuz bilmiyorum,eğer mesaj alabiliyorsanız o filmden,eğer duygu olupta duygusal oluyorsanız kusura bakmayın size katılmıyorum.Üstelik o kadar usta oyuncular varken.Senaryosuyla,müziğiyle,oyuncularıyla muhteşem bir film.Emeğe saygılı olalım lütfen.Bu film sosyal sorumluluk projesine dönüştü.Adına yasa çıktı.Huzurevlerine bağış yapıldı.Hayatın gerçeklerini bize tüm gerçek yüzüyle gösterdi,sonrasında tv lerde huzurevlerinde yaşanan vahşeti gördük.Buna rağmen eleştiren arkadaşlara insaf diyorum.Ama açık saçık küfürlü bir film olsa göğe çıkarırsınız.Yapmayın arkadaşlar böyle toplumsal filmlere ihtiyacımız var.Böyle filmlere destek verelim ki sayısı artsın.Size tavsiyem bu filmi mutlaka izleyin.Ben 3 kere izledim doyamadım.
Harika bir filim bütün herkezin seyretmesi gereken bir başyapıt unutulan değerlerimizin bize yeniden hatırlatan birbaşyapıt burdan mahsun kırmızagüle teşekkür ediyorum böyle güzel bir filim yaptığı için ve ayakta alkışlıyorum...