Hidde
1 değerlendirme
3 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Bu film yapılabilecek en kötü filmlerden biriydi kadının yaptığı hareketler adamın gösterdiği davranışlar zaten ne kadar saçma bir yapıt olduğunu belirtmiştir
Film hiç duygusallık yaşatmadı hemen acı yaşandı bitti sanki .Ve kendi sesi ile müzik söylemesi bence pek beğenmedim.Keşke Bergen filmi ziyan olmasaydı.
Filmde çok fazla kopukluk var. Hikaye anlatımı rezalet ötesi. Hadi şimdi şu sahneyi koyalım denilip rastgele konulmuş gibi. spoiler: Kadın dayak yiyor diğer sahnede hemen barışıyor sonra dayak yiyip tekrar barışıyor ve bir anda ünlü oluyor. Sahneleri atlaya atlaya çekmişler, oluşan boşlukları sizin hayal dünyanıza bırakmışlar. Filmden çıktığımda ''ben şimdi ne izledim?'' dediğimi hatırlıyorum. Bergen'in müziklerini dinlemek istiyorsanız başka platformlardan az bir çaba ile dinleyebilirsiniz.
Senaryonun gerçek hikayeyle uyuşmamasi bir yana, Bergen rolünün kesinlikle hakki verilmemiş. Farah Zeynep o kadar kötü şarkı söylüyor ki keşke başka biri seslendirseymis dedim ve role de görüntüsü dışında hiç uygun değil bence . Oyle izledik , zaman kaybı.
film kesinlikle o kadar anlatıldığı gibi süper falan değil çok fazla uzatılmış etkileyici değil film yapmak için reyting kasmak için yapmışlar hiçbir sahnesinde duygu insana geçmiyor geçemiyor maalesef
Arkadaş bu ne biçim dram yazık oldu 2.5 saat vaktime. Hiçbir duygu yok. Erdal bey dışında 1 gram oyunculuk yok. Sahneye çıktığı bölümde vücut dili pop şarkıcısı gibi. Sahneler arası kopuk geçişler rezalet. Başrol bergeni herşeye hemen kanan saçma çocuk gibi bir karaktere dönüştürmüş. Film yapmayın demiyorum size hobi olarak yine yapın. Beklentiyi karşılayamayan bir yapım maalesef
Film bayağı iyiydi, etkili duygular verebiliyordu. Ama Bergen'in gerçek hikayesinin bu kadar acılı zor olması çok kötü. Hele o Abdullah mıydı neyse işte o ..... filmde bile o kadar sinir bozucuydu ki gerçek hayatta Bergen'in yaşadıklarını hayal bile edemiyorum. Filmde geri dönersek Erdal abimiz de Farah Zeynep ablamız da çok çok iyi oyunculuklar yapmışlar.
zaman kaybı sürü psikolojisine kapılıp beklentimi yüksek tutup gittim hiçde anlatılan gibi muhteşem bir şey değildi ve bende hiç etki bırakmadı anlatım tarzları kötüydü normalde anlatılan Bergen in hayatıyla farklılıklar vardı ben sevmedimde beğenmedim de film iBergen’in hikâyesini bildiğim için ağlama ihtimalimden emin olarak, yanıma mendil alarak gittim sinema salonuna. Ama hiç gözlerim dolmadı, ruhunda bir eksiklik, senaryoda kopukluklar vardı