Bergen
    Bergen hakkında görüşlerin ?

Hidde
    Hidde

3 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Bu film yapılabilecek en kötü filmlerden biriydi kadının yaptığı hareketler adamın gösterdiği davranışlar zaten ne kadar saçma bir yapıt olduğunu belirtmiştir
    Ankarali0606
    Ankarali0606

21 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
    Benim pandemi sonrası gittiğim ilk gittiğim filmdi ben gerçekten beğendim sonra da izledim özellikle oyunculuklar ve müzikler çok iyiydi
    Nurcan Maden
    Nurcan Maden

1 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Film hiç duygusallık yaşatmadı hemen acı yaşandı bitti sanki .Ve kendi sesi ile müzik söylemesi bence pek beğenmedim.Keşke Bergen filmi ziyan olmasaydı.
    senuzulme123
    senuzulme123

6 Ekim 2023 tarihinde eklendi
    Filmde çok fazla kopukluk var. Hikaye anlatımı rezalet ötesi. Hadi şimdi şu sahneyi koyalım denilip rastgele konulmuş gibi. spoiler: Kadın dayak yiyor diğer sahnede hemen barışıyor sonra dayak yiyip tekrar barışıyor ve bir anda ünlü oluyor.
    Sahneleri atlaya atlaya çekmişler, oluşan boşlukları sizin hayal dünyanıza bırakmışlar. Filmden çıktığımda ''ben şimdi ne izledim?'' dediğimi hatırlıyorum. Bergen'in müziklerini dinlemek istiyorsanız başka platformlardan az bir çaba ile dinleyebilirsiniz.
    Ebru DOĞAN
    Ebru DOĞAN

13 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    insanı parçalayacak bir hayat hikayesi :( lakin sinirlenmeden izlemek ayrı bir olay. celladına aşık bir kadın :(
    Gurcuogluesin
    Gurcuogluesin

25 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
    Senaryonun gerçek hikayeyle uyuşmamasi bir yana, Bergen rolünün kesinlikle hakki verilmemiş. Farah Zeynep o kadar kötü şarkı söylüyor ki keşke başka biri seslendirseymis dedim ve role de görüntüsü dışında hiç uygun değil bence . Oyle izledik , zaman kaybı.
    Muhsin Özcan
    Muhsin Özcan

12 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    film kesinlikle o kadar anlatıldığı gibi süper falan değil çok fazla uzatılmış etkileyici değil film yapmak için reyting kasmak için yapmışlar hiçbir sahnesinde duygu insana geçmiyor geçemiyor maalesef
    serdar K
    serdar K

1 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Arkadaş bu ne biçim dram yazık oldu 2.5 saat vaktime. Hiçbir duygu yok. Erdal bey dışında 1 gram oyunculuk yok. Sahneye çıktığı bölümde vücut dili pop şarkıcısı gibi. Sahneler arası kopuk geçişler rezalet. Başrol bergeni herşeye hemen kanan saçma çocuk gibi bir karaktere dönüştürmüş. Film yapmayın demiyorum size hobi olarak yine yapın. Beklentiyi karşılayamayan bir yapım maalesef
    Suat
    Suat

26 Ekim 2022 tarihinde eklendi
    Film bayağı iyiydi, etkili duygular verebiliyordu. Ama Bergen'in gerçek hikayesinin bu kadar acılı zor olması çok kötü. Hele o Abdullah mıydı neyse işte o ..... filmde bile o kadar sinir bozucuydu ki gerçek hayatta Bergen'in yaşadıklarını hayal bile edemiyorum. Filmde geri dönersek Erdal abimiz de Farah Zeynep ablamız da çok çok iyi oyunculuklar yapmışlar.
    Rıza Bektaş
    Rıza Bektaş

12 Ekim 2022 tarihinde eklendi
    Efsaneyfi izlediğime deydi cok dygusal dı sen afetsen ben afetmem acıların kadını bergen 😭😭😭😭😭😭
    Usturmaca
    Usturmaca

9 Ekim 2022 tarihinde eklendi
    Senaryo gerçeklikten uzak .Çok kötü olmuş.Yazık etmişler biyografiye.Umarım yönetmen başka bir film çekmez
    sinema
    1 ziyaretçi
    8 Ekim 2022 tarihinde eklendi
    Bence güzel bir film bergen ni ilk deva danıdım kezzap dögölme ananı da süper benle baba dün gece izledik
    Radyohayalfm
    Radyohayalfm

4 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    FİLMİ NEDEN İZLEYEMİYORUZ. UYE OLDUIK AMA. DSDSAFDSFVXD GDFBGVGVGVFCVBCVBVCBCVBCVBVCBCVBCVBCVBCVBCV
    ESRA ÖZDEN
    ESRA ÖZDEN

6 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    zaman kaybı sürü psikolojisine kapılıp beklentimi yüksek tutup gittim hiçde anlatılan gibi muhteşem bir şey değildi ve bende hiç etki bırakmadı anlatım tarzları kötüydü normalde anlatılan Bergen in hayatıyla farklılıklar vardı ben sevmedimde beğenmedim de film iBergen’in hikâyesini bildiğim için ağlama ihtimalimden emin olarak, yanıma mendil alarak gittim sinema salonuna. Ama hiç gözlerim dolmadı, ruhunda bir eksiklik, senaryoda kopukluklar vardı
    Selçuk Özdemir
    Selçuk Özdemir

27 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Çok daha iyi olabilirdi. Hızlı geçişler ve ani duygu değişimleri duyguları hissetmeyi zorlaştırıyor.