Bergen
    Bergen hakkında görüşlerin ?

Nuri Polat
    Nuri Polat

15 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Berbat seviyede.. Müslüm ile kıyaslanamaz bile............ 2.5 saatlik zaman kaybı
    ahmet arslan
    ahmet arslan

14 Mart 2022 tarihinde eklendi
    çok iyi yada kaliteli olmasını beklememek lazım Batman'dan fazla salonda var Türkiye bu konuda çok garip Batman varken bergenin tutması ülke adına beni çok endişelendiriyor.
    Ercan Aydar
    Ercan Aydar

14 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Bergen Filmini Burdan İzleyebilirsiniz.................................

➡️ https://bit.ly/3uiipxN ⬅️
    Kebirehizal
    Kebirehizal

14 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Biri Netflix’e gelince bulaşık yıkarken izlersiniz yazmış. Bulaşık yıkarken bergen şarkılarını açsanız daha verimli olur. Boşa gitmiş 2,5 saat. Türk sinemasına olan inancım bitmek üzere.. çok yazık. Dizi niteliğinde ağır sahneleri olan 15 dakikaya sığdırabileceğiniz bir film. Üzdü!
    Oziriss typhon
    Oziriss typhon

14 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Çok daha güzel olabilirdi filmi kurtaran Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran olmuş ne yazıkki Feraha o rol asla oturmamış pavyon jargonu ne yazıkki oldukça yapmacik olmuş.. Bergen gerçek hayatında o kezzap olayından sonra O adamla tekrar barışıyor önce bi hikayesini çok iyi araştırın adamdan kurtulsun diye değil onu sevdiği icin tekrar affedip barışıyor bu filmde ondan kurtulsun diye gösterilmiş .. Kezzap yedikten 2 yıl sonra sahneye çıkıyor Tanrım kötü kullarını şarkısı yok ortada Acıların kadını şarkısı gibi kült şarkılar yok ben oraya ferahın oyunculuğunu görmeye gittim onun sesini dinlemeye gitmedim bu bir türk filmi farkındamısınız arkadaşlar ..filmi batililastirmislar ben türk filmi notaları göremedim..Yanı bu filmi beğenen ler ya Bergenin hayatını tam bilmiyorlar yada izledikleri film sayısı oldukça az .. Ben o duyguyu farahtan alamadım beni titretemedi Annesi mezar sahneleri Tilbe Saran in başarısı ..Ayrıca az cok herkes Bergenin dramatik hikayesi hakkında bilinçaltında bi şeyleri var o yüzden duygulanıyorsunuz zaten yoksa bu film çok daha duygu yükünü verebilirdi çok daha güzel senaryo islenebilirdi..Çorba içersiniz dersiniz ya bu çorbada bi şeyler eksik aynen öyle olmuş işte...
    Erkan gökhan Kılıç
    Erkan gökhan Kılıç

14 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Harika seneryi yapım oyunculuk filmin etkisinden çıkamadım daha.gervek hayattan uyarlanmış olması hele bı ayrı gerçeklik katıyor filme
    Kenan Gülşen
    Kenan Gülşen

13 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Güzelll Bergen filmi gerçek hayatan uygulanmış bir filim yani çok güzel.bir filim tavsiye ederim herkese
    cnsmlty4457
    cnsmlty4457

13 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Oyuncular seneryo harika hele farah kendi sesiyle söylemesi tüylerimi diken diken etti çok başarılı herkesin emeğine sağlık
    elif canik
    elif canik

13 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Filme kusur bulanlara hiç anlam vermedim daha mı çok kan bekliyordunuz çok güzel çok beğendim filmi emeğinize sağlık
    ilknur serbest
    ilknur serbest

13 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Boşa harcanmış 2 buçuk saat, bitse de gitsek dediğim bir film. Kopuk kopuk sahneler, kötü bir kurgu, senaryo deseniz basit ötesi. Ferah ın oyunculuğu özensiz, role çalışılmamış tam olarak Bergen gibi değil kendi gibi oynamış. Televizyon da çıkmasını bekleyin bulaşık yıkarken izlersiniz derim, paranıza da zamanınıza da yazık.
    Fatma DİZBAY
    Fatma DİZBAY

13 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Farah Zeynep Abdullah güzel canlandırmış çok ta benzetmişler ancak Bergen şarkılarını sahnede çok dinlemek isterdim.Ve Berge'nin hayatı bu kadar kısa değil.Bergen 1- Bergen 2.olmalıydı.Sahneler arası kopuktu.Kurguda bir problem vardı.Sahneler sansür yemiş veya yasaklanmışta o yüzden kesilmiş azı yayınlanmış izlenimi verdi.Bergen filminin tekrar çekilmesi taraftarıyım.Eşini ve annesini ve dansözü oynayan oyuncuları da tebrik ediyorum.Bir de müzik hocasını tabi ki.Oyunculuk performansları süper eksik olan senaryo aktarımı ve kurgu.Film yeniden değerlendirilip tekrar çekilmeli.
    oyundayım
    oyundayım

13 Mart 2022 tarihinde eklendi
    FİLİM BELLİ NOKTADAN SONRA SIKTI ve ben o filme gitme sebeblerinden biride sinemada bergen şarkılarını kaliteli bir şekilde dinlemek malesef. 2 şarkı dışında bir şey yoktu bergenin hayatı özellikle nasıl ünlü olduğunu çok düz anlatmış keşke filim yapımcıları biraz bergenin müziklerini dinleselerdi
    Yunusemreozdemir750
    Yunusemreozdemir750

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

13 Mart 2022 tarihinde eklendi
    İzleyemiyorum ben şuan bu flimi nasıl izliyeceğim bir yardımcı olursanız sevinirim
    Sadece fragman çıkıyor bana flimin kendisi lazım fragman her yerde var
    F Alpsln
    F Alpsln

12 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Hikayeyi az çok hepimiz biliyorduk ama gerçekten bilmedigimiz bölümler varmis.Sahneler müzikler o zamani yansıtmasi Bergenin müzisyen yönü annesinin çabası kisaca çok güzel bir filmdi.O duygulari bir kadin olarak yaşadım ağlamamak içten degil.Herkesin bu filmi izlemesini tavsiye ediyorum özellikle devlet yetkililerinin bilhassa izlemesini rica ediyorum şu an yurdumuzun bir köşesinde Bergen gibi olan bir sürü kadin var olduguna eminim insallah yasalarimiz degisirde biz Kadinlar rahat bir nefes alıriz
    Şenel Toksöz Korkmaz
    Şenel Toksöz Korkmaz

12 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Bu kadar acılarla dolu hayat bu kadar basit duygusuz anlatılırdı. Geçişler çok hızlıydı duyguyu asla yansıtmadı. Daha kaliteli senaryo yazılabilirdi. Bergen’i aklını kullanmayan kız pozisyonunda göstermeleri yanlıştı