Samet ZIVALI
1 değerlendirme
24 Mart 2022 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika yapım... O yüzüne kezzap dökme sahnesinde tüylerim diken diken oldu bee. Bu kız gerçekten her karakterin hakkını veriyor oyunculuğu efsane.
Tamamen sürü psikolojisine takılarak gittim kötü olduğunu bile bile. Beklediğim gibi yazık olmuş bu hikayeye hiç sinema eğitimi almayan bir insan daha iyi anlatırdı. Hit şarkılar yok ne saçma. Acıların kadını söylenmedi hikaye kopuk kopuk. Saçma birkaç taksi sahnesi varki hiç gereksiz olmuş . Sonu bile anlamsız birdenbire bitti. Hiç olmazsa sonunda gerçek fotoğrafları videoları kısa kısa olsaydı. Sadece kötü koca ve annesi on numara olmuş.
Ben bu filmi hic begenemedim sanki hic rahmetli bergenin hayatini arastirmamislarda kafalarina göre kurgu senaryo yazmislar ben bir gaziantepli olarak cok üzüldüm bergenin sesini ve onun sarkilarini beyazperde görmek isterdim ama hayal kirikligina ugradim ben farah zeynep dinlemeye gitmedim kul duvasi ve acilarin kadini bu sarkilari yoktu filmin enson sahnesinde bergen kendi sesi vardi ayip ja rahmetli. Bergen saygisislik bu Flash tv oyunculuk var bu filmde bir gram düygü yoktur her sahnesi hizli ve öfkeli 1 gibi Cabuk cocuklukdan ergenliye genc kizliga berbat bir film Bosuna 2.5 saat bakmayin zamanisa yazik Ben bergen filmini baska bir yônetmen yapsin derim sevgiler sayglar rahmetli bergen icin
Gayet güzel bir film ortaya çıkmış, birdaki olumsuz yorumları görünce biraz on yargılı gittim,fakat çok ama çok güzeldi . Oyunculuklar konu harikaydı Allah rahmet eylesin koca bir hayat zaten 2 saatte sigdirilamazdi...Ona rağmen çok güzel anlatılmış.Meger nekadar da başaralı biriymiş Bergen nurlar icind de uyusun ve artık kadınlar ölmesin
Ablamın gözüne bant yapıştırıp evde ağlatsaydım daha çok etkilenirdim 😅😅 bu nasıl kötü bir filmdir nasıl kötü oyunculuk Müslüm’den daha çok Müslüm olan timurçin esenden biraz örnek alsaydınız 😅 ama kötü adamı oynayan iyiydi
Bergen Filmi Oyuncu Seçimleri Sırasında İlk Olarak Aslında Serenay Sarıkaya Bergen Rolunde Görecektik Lakin Sonrasında Rol Açıkçası Beklemediğim Bir İsim Olan Farah Zeynep Abdullah'a Verildi Kendisini Bizim için Şampiyon Unutursam Fısılda Ekşi Elmalar vs Filmlerinde İzlemiştim. Farah Belki Son Zamanlarda Masumlar Apartmanı Dizisinden Reklamlı Olmasından Seçilmiştir Bilemiyorum Ama Farah Bergen Rolu İçin Bence Tecrübesiz Bir Oyuncuydu Nitekim Filmde Bunu Fazlasıyla Hisettik Filmde Fazlasıyla Kurgu / Senaryo Hatalarıyla Karşılaştık Sahne Geçişleri Amatörceydi Filmde Sadece Filmin Kötüsü Erdal Beşikçioğlu Hakkını Vererek Oynadı Kötü Rolde Oynamak Çok Daha Zordur Bilirsiniz Tilbe Saran Filmin Son Sahnesinde Devleşmişti. Ama Filmde Genel Olarak En Önemli Dönüm Noktaları Çekelim Bitsin Nasıl Olsa Müslüm Tuttu Bergen Neden Tutmasın Mantığı Hakimdi Daha İyi Bir Kadın Başrol Seçilebilirdi Ayrıca Tanrım Günahkar Kullarını Parçası Sona Bırakılmamalıydı
Böyle filmleri seyredince kendimi çok salak gibi hissediyorum pazarlama tuzağına düşürülmüş gibi farah iyi bir oyuncu ama o dönemim sanatçısına hiç ruh verememiş büyük fiyasko