Bergen
    Bergen hakkında görüşlerin ?

Samet ZIVALI
    Samet ZIVALI

24 Mart 2022 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle harika yapım...
    O yüzüne kezzap dökme sahnesinde tüylerim diken diken oldu bee.
    Bu kız gerçekten her karakterin hakkını veriyor oyunculuğu efsane.
    Haziran martavan
    Haziran martavan

24 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Cok basit yapılmış akilda kalan bir tane diyalog yok daha özenli senaryo yazılsa daha iyi bir film ortaya cikabioirmis
    Abdullah Demir
    Abdullah Demir

24 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Tamamen sürü psikolojisine takılarak gittim kötü olduğunu bile bile. Beklediğim gibi yazık olmuş bu hikayeye hiç sinema eğitimi almayan bir insan daha iyi anlatırdı. Hit şarkılar yok ne saçma. Acıların kadını söylenmedi hikaye kopuk kopuk. Saçma birkaç taksi sahnesi varki hiç gereksiz olmuş . Sonu bile anlamsız birdenbire bitti. Hiç olmazsa sonunda gerçek fotoğrafları videoları kısa kısa olsaydı. Sadece kötü koca ve annesi on numara olmuş.
    Mehmet babo
    Mehmet babo

24 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Ben bu filmi hic begenemedim sanki hic rahmetli bergenin hayatini arastirmamislarda kafalarina göre kurgu senaryo yazmislar ben bir gaziantepli olarak cok üzüldüm bergenin sesini ve onun sarkilarini beyazperde görmek isterdim ama hayal kirikligina ugradim ben farah zeynep dinlemeye gitmedim kul duvasi ve acilarin kadini bu sarkilari yoktu filmin enson sahnesinde bergen kendi sesi vardi ayip ja rahmetli. Bergen saygisislik bu
    Flash tv oyunculuk var bu filmde bir gram düygü yoktur her sahnesi hizli ve öfkeli 1 gibi Cabuk cocuklukdan ergenliye genc kizliga berbat bir film
    Bosuna 2.5 saat bakmayin zamanisa yazik
    Ben bergen filmini baska bir yônetmen yapsin derim sevgiler sayglar rahmetli bergen icin
    Seyma I.
    Seyma I.

23 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Boşa harcanmış 2 buçuk saat daha güzel olabilirdi.. Şimdi heyecanlanacak diye diye sıfır duyguyla bitirdik filmi tebrikler..
    Arifkucuk46
    Arifkucuk46

22 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Elestiri mi ?? Soluksuz izledim. İzlerken ürperdim.

Siz benim şarkılarımı dinleyin ama bana uzulmeyin…
    Nuray Çakar
    Nuray Çakar

22 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Gayet güzel bir film ortaya çıkmış, birdaki olumsuz yorumları görünce biraz on yargılı gittim,fakat çok ama çok güzeldi . Oyunculuklar konu harikaydı Allah rahmet eylesin koca bir hayat zaten 2 saatte sigdirilamazdi...Ona rağmen çok güzel anlatılmış.Meger nekadar da başaralı biriymiş Bergen nurlar icind de uyusun ve artık kadınlar ölmesin
    Hulya Köksal
    Hulya Köksal

21 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Ben çok beğendim. Farah Zeynep Abdullah harika bir oyuncu ve ondan başkasını Bergen rolünde düşünemiyorum sesi de çok güzel çok yetenekli çok başarılı
    Berna Uzun
    Berna Uzun

21 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Ablamın gözüne bant yapıştırıp evde ağlatsaydım daha çok etkilenirdim 😅😅 bu nasıl kötü bir filmdir nasıl kötü oyunculuk Müslüm’den daha çok Müslüm olan timurçin esenden biraz örnek alsaydınız 😅 ama kötü adamı oynayan iyiydi
    Emrah ALPTEKİN
    Emrah ALPTEKİN

21 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Emeği geçen herkese yazıklar olsun tam bir fiyasko film 3 saat boşu boşuna zaman kaybı ne giriş var ne gelişme ne de sonuç kara düzen bir film olmuş
    talha aktaş
    talha aktaş

21 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Film vasat bekletim yuksekken bir anda uyuma moduna geçtim filmi ilk arada terk ettim diyeceklerim. Bu kadar
    Alinda_askim
    Alinda_askim

21 Mart 2022 tarihinde eklendi
    olumsuz yorum yapanlara aldanmayın derim film harikulade olmuş hayatında bergen'in ismini duymamış filmi çıktıktan sonra bergenci olmuş olmayın
    Murathan
    Murathan

20 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Bergen Filmi Oyuncu Seçimleri Sırasında İlk Olarak Aslında Serenay Sarıkaya Bergen Rolunde Görecektik Lakin Sonrasında Rol Açıkçası Beklemediğim Bir İsim Olan Farah Zeynep Abdullah'a Verildi Kendisini Bizim için Şampiyon Unutursam Fısılda Ekşi Elmalar vs Filmlerinde İzlemiştim. Farah Belki Son Zamanlarda Masumlar Apartmanı Dizisinden Reklamlı Olmasından Seçilmiştir Bilemiyorum Ama Farah Bergen Rolu İçin Bence Tecrübesiz Bir Oyuncuydu Nitekim Filmde Bunu Fazlasıyla Hisettik Filmde Fazlasıyla Kurgu / Senaryo Hatalarıyla Karşılaştık Sahne Geçişleri Amatörceydi Filmde Sadece Filmin Kötüsü Erdal Beşikçioğlu Hakkını Vererek Oynadı Kötü Rolde Oynamak Çok Daha Zordur Bilirsiniz Tilbe Saran Filmin Son Sahnesinde Devleşmişti. Ama Filmde Genel Olarak En Önemli Dönüm Noktaları Çekelim Bitsin Nasıl Olsa Müslüm Tuttu Bergen Neden Tutmasın Mantığı Hakimdi Daha İyi Bir Kadın Başrol Seçilebilirdi Ayrıca Tanrım Günahkar Kullarını Parçası Sona Bırakılmamalıydı
    Hoztan
    Hoztan

20 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Böyle filmleri seyredince kendimi çok salak gibi hissediyorum pazarlama tuzağına düşürülmüş gibi farah iyi bir oyuncu ama o dönemim sanatçısına hiç ruh verememiş büyük fiyasko
    Recep Bayram
    Recep Bayram

20 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Umarım tekrar güzel bir Bergen flmi yaparsınız
    Bir Müslüm gibi ...

İş bilenin kılıç kuşananındır.
    Beceremiyorsanız yapmayın.