Evet, david lynch tarzı filmleri severim ama bu kesinlikle en kötüsü. İki kesim var bu film hakkındaki görüşlerini dile getiren; filmin iyi olduğunu düşünenler (ki bana göre bu kişilerin sinemadan anlamadığı bir gerçek) birde kötü olduğunu düşünenler. Ben ikincisine dahilim. Yönetmen her zaman filmlerine rüyadaki o olayların birbiriyle olan garip bağlantısını, zamansızlığı, gotik ve mistik imgeleri koyuyor. Bunları çok iyi yapıyor örneğin Blue Velvet harikaydı veya Mulholland Drive. Bu iki filmde aklınızda bıraktığı sorular gerçekten size haz veriyordu. Sanatıyla görüntüsüyle sizi doyuruyordu. Her ne kadar bir zamansızlık ve anlamsızlık kavramları olsa da bunlardan zevk alıyorduk, filmin içine tat katıyordu. Ama Lost Highway maalesef bunu başaramıyor. Lynch bu sefer imgelerini doğru yerleştirememiş ve ortaya sadece saçmalık çıkmış. Bu filmin saçma olmadığını kanıtlayacak tek bir kişi bile yoktur. Tarzını ve ustalığını gösterememiş yönetmen bekleneni verememiş. Olaylar birbirlerinden çok uzak, anlam yok merak yok. Duygu yok işin içinde ve zeka. Lynch'in sadece filme bu ilginçlikleri seyirci merak etsin, anlamasın ve düşünsün diye koymuş. Ama bu imgeler kavramlar sizde hiç düşünme, anlama fırsatı bile vermiyor. Arkasındaki anlatılmak isteneni bile boşveriyorsunuz. Sadece birkaç farklılık konulmuş ilgi çekmek için. Ama zaman kaybı olmuş. Sanatın "s"si bile yok. Özgünlükten çıkmış. Bir eser değil boş zaman filmi olmuş. David Lynch'in en kötü yapıtı. Ondan böyle bir şey beklemezdim. Bu sefer imgeler ve kavramlar bile birbirinden uzak ve izleyende bir tutam bile merak hissi uyandırmıyor, sadece anlamadım diyorsunuz. Filmi zaten anlamak için izlememelisiniz ama bu kadar saçmalık, ve zekasız sadece rüya havası yaratmak için konulmuş imgeler filmi ucuz bir film yapmış. 10/4