Kayıp Otoban
    Kayıp Otoban hakkında görüşlerin ?

lonely-heart123
    lonely-heart123

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bu film kesinlikle çok iyi.ama şuda bir gerçek ki david lynch in dünyası çok karmaşık ve oldukça çetrefilli.anlaşılması güç bir dünya yaratmakta üstüne yok doğrusu.yinede başyapıt statüsünde oldukça iyi bir film.patrıcıa arquette bu filmle yıldızlaşıyor.
    wolkiwolki
    wolkiwolki

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Kendi sınıfında çok kaliteli ve başarılı bir film olduğu muhakkak.Zaten kült olmuş filmlerden sayılıyor...Ancak bu tarzdan hoşlanmadığım için çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Ayrıca şurası da bir gerçek ki filmin temposu oldukça yavaş.Hatta sıkıcı bile denebilir...
    nilufererdal
    nilufererdal

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    ben beğenmedim filmi :S
    Pyramid-Head-2
    Pyramid-Head-2

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten üstad döktürmüş ama nedense biz anlayamıyoruz sanırım kendilerine yapmışlarhayatımda bu kadar yavaş bir film görmedimdayanıklı olanlar izlesin
    observer13
    observer13

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    aristotales sanattan alınan hazzın kaynağının farketmekten alınan haz olduğunu söylemiş derin analizlere girip bu sanat eserinden haz almanızı engellemiycem şunu söyleyebilirim ki filimin senaryosu tutarlılık gösteriyo başıda sonuda ince çizgilerle belirlenmiş en önemli nokta ise david lynch in (eraserhead de yoğun olarak gözlemlenebileceği gibi) sembolizmi mükemmel kullanma yeteneğidir filmdeki çoğu karakter ve obje fredin hastalıklı beyninin içindeki duyguların sembolüdür örneğin ateş fredin öfkesini temsil eder diğerlerini çözümlemeyi size bırakıyorum eminin çözdükçe bu başyapıttan hiçbir filimden almadığınız kadar zevk alacaksınız.bi de bu film üzerine "GÜLÜNÇ yücenin sanatı:david lynch in kayıp otobanı üzerine" adlı birkitap var heryerde aramama rağmen bulamadım elinde olan arkadaş varsa lütfen bana ulaşşın
    evrenerarslan
    evrenerarslan

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    kişilik bölünmesini karakter psikozunu işleyen bir başyapıt..
    ancak çok karmaşık anlatılmış bir film ve karmaşıklığından dolayı prim yapıyor.. insanlarımız anlayamadığı şeye "oo süper olmuş" diyerek baktığı için lynch aynı filmleri çekmeye devam ediyor..
    daha güzel biçimde anlatılabilinirdi, bence lynch zeki bi adam biraz cesaret gösterip kendi tarzının dışına çıkması gerekiyor.. hoş tarzını kendide anlayabilmiş degil :) sadece öyküyü karıştırıp insanları şaşırtmayı deniyor..
    ancak yine de herşeye ragmen bir başyapıttır, bikaç kez seyrettim yine olsun yine seyrederim.. hoş bir film, sıkılmam iyi bir izleyiciyimdir derseniz öneririm..
    7/10
    mrsandman
    mrsandman

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Bilinç altının yönetmeninden kült bir gerilim filmi olumsuz yorum yapan arkadaşlarada hak vermiyo değilim anlaşılması zor karmaşık bir film ama benim favorim piskolojik gerilim...
    girlofevil
    girlofevil

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel bi film anlaşılması zor ama anladım adam kişilik bölünmesi yaşıyormuş anlamayanlar için:)
    delicewatt
    delicewatt

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    birkaç david lynch filmi izleyince bu adam çok daha iyi anlaşılır olacaktır. blue velvet’deki renkler, atmosfer bu filmde de kanımca özellikle gerilim açısından çok sağlam geliştirilmiş. kayıp otoban zamana karşı duran bir film, insanın düşünceleri, kafasında yarattığı imgeler gibi. kurgu filmi falan değil bu film. ve de bir iki daha izlesek daha iyi anlarız filmi de değil. filmin özelliği bence sinemayı ele alış tarzında.
    yunusemre07
    yunusemre07

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar bu filmden benimde pek bir şey anladığım söylenemez ama bazı insanlar bu film için ve diğer bir lnch filmi olan ikiz tepeler için kült film diyor çok beyeniyorlar ama o insanların samimiyetinden şüpheleniyorum çünkü bu iki filmde çok çirkin biliyorum zevkler tartışılmaz ama bu filmi beyenen çok az olmalı film bence çok kötü
    saliherol26
    saliherol26

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Zamanında salaklık yaparak izlediğim ve daha sonra acaba bu filmi anlayan var mıdır diye düşünmekten kendimi alamadığım filmdir. Filmi izlerken resmen kayboldum ve 10 kere daha izlesem yine de yolumu bulamam. Lynch bu filmi yaparken ne düşündü anlamak mümkün değil,bulmaca gibi ama düşündürmekten çok yoruyor insanı ve bir süre sonra cd yi çıkarıp kırmak istiyorsunuz. İzlenmemesi şiddetle tavsiye edilir!
    vomitsss
    vomitsss

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    zamanların yerinin değişik olmasını hiç bi filmde gömemiştim. anlamam biraz uzun sürse de çözdüm sonunda :) bence değişik bi yapım izlenmeye değer...l
    fizikci-2338
    fizikci-2338

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Tüm derdi anlaşlamamak olan bir yönetmene bu kadar iltifat neden anlamıyorum.Bu yapılan analizlerin çoğu David Lynch'in akına hiç gelemiştir herhalde
    i-just-wanna-live
    i-just-wanna-live

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    We filmin müzikleri geçtiği yerdeki sahnelerle inanılmaz bi uyum içindeydi.
    punkart88
    punkart88

30 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    şu an filmi bitirmiş bulunmaktayım.filmde beni bitirdi sanırım:)bir sinema dergisinde lynchin denklemini yazmışlar bende yazmak istiorum:
    (frank kapra+luis bunuel)jacques tourneur+seks ve şiddet:roy orbison*rüyaların gücü=lynch
    son söz:anlamamaktan dolayı büyük bir zevk içeresinde olacaksınız..ii seyirler:)