İzlemeden önce filmden beklentim zamanımı güzel geçirmek ve keyif almaktı film bu iki beklentimi yerime getirdi diyebilirim.Filmin başrol ve yan rollerinin çoğunu gençler oluşturduğu için filmi izlerken ister istemez keyif alıyorsunuz çünkü film bir gençlik-macera filmi bu yüzden sıkmadan izlettiriyor kendini.Kumarhane sahneleri ve karakterlerin Vegas'ta geçirdiği eğlenceli zamana keşke daha fazla yer verilseydi.Aslında filmin şöyle bir olay örgüsüne bakıldığında gayet sıradan "yeni çocuk gruba katılır çok iyidir fakat bir anda çöker" vs. filmi oluşturdan öğelere bakıldığında sıradan bir film ama işte içinde kumarhaneler ve Vegas olunca film ister istemez izleyene çekici geliyor,izlerken çok heyecanlanarak izlemedim ve bence filmin etkileyicilik konusunda da eksiklikleri var açıkçası ama film sayesinde zamanımı iyi geçirdim diyebilirim.Filmin sonu iyi bağlanmış beni şaşırttı diyebilirim.Filmde kullanılan müzikler güzel.Film için Ocean's serisinin daha gösterişsiz,detaysız,daha az zekice planlanmış ve kadronun genelini gençlerin oluşturduğu bir versiyonu diyebiliriz.Son olarak film boş zamanınızda keyifle izleyebileceğiniz vasatı aşan bir macera filmi,illa izleyin demiyorum ama izlerseniz vakit kaybetmessiniz aksine keyif alırsınız. 6.5/10