selma-tezer
1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Sinemaya gidip de pişman olmadığım ender filmlerden,gerçekten çok eğlendim.Özellikle de gençseniz çok hoşunuza gideceğine garanti veririm;şiddetle tavsiye edilir:)
çok hoş heyecanlı ve dnamik bir film özellikle son sahnesinde yaptığı süprizle daha da filme bağlanıyorsunuz..özellikle black jack bilenlerin daha büyük keyifle izleyeceği aşikar ...
Filmin gerçekten kadrosunda tanıdık yüzler olmamasına aldanmayın çok etkileyici çok keyifli bir film..Özellikle sonu gerçekten harika bitiyor vizyondaki filmlerin en iyilerinden biri kaçırmayın derim..
Kesinlikle mükemmel bir film! Film gibi film yani. İçinde aksiyon, yaratıcılık, dram, zeka? Ne ararsan var. İlk kez ?K-PAX? filmiyle tanıdığım Kevin Spacey zaten yeterince kaliteli bir oyuncu. Bu filmde oynadığı rol ne siyah, ne beyaz, biraz griye kaçmış. Ona filmin başında ?good guy? (iyi adam), sonunda ise ?bad guy? (kötü adam) diyesim geldi. Filmin kurgusu, konusu, dialoglar ve olay akışı bence daha iy i olamazdı. Hiçbir yerinde üflemedim veya sıkılmadım. 28 yaşındaki dünya tatlısı ve güzellik timsali Kate Bosworth'e ise söyleyecek hiçbir şeyim yok. İnşallah dier filmlerini de görebilirim. Kısaca film harika: 10/10!
çok güzel bir film..kevin spacey her zamanki gibi etkileyici..zekice bir kurgu, oyunculuk ve final etkileyici..adalet için bekleme..fırsat yarat ve ver hakkını!
gerçekten zeka uzerine kurulmuş mukemmel bir film son zamanların en guzel filmi diyeblrz bence 10 uzernden 10 kesinlikle izlenmesi greken bir film çok dikkat istiyor ve filmin sonu çok saşırtıyor
Senaryoda bazı boşluklar vardı. Kağıtları sayma sistemini de açıklayabildikleri kanaatinde değilim, bu yüzden filmin bazı tarafları havada kalıyor bence. 10/6
Filmi beğendim,genç oyuncular arasına serpiştirilen K.Spaceyde filme renk katmış.Gayet hoş bir senaryo üzerine kurulu,zaman zaman eğlenceli,heyacanlı ve süpriz sona sahip iyi bir film.10/8
Filmin castı biraz şüpeheli bence baş rolde ki çocuk olmamış.. seneryo muazam ama sanırım senarist bile sonuna doğru ne yapacağını kestirememiş.... film bir ara kısır göngü içerisinde kendini sürekli tekrar edip duruyor ama yine keyif aldım açıkçası izlenmeye değer sanırım boş vaktiniz varsa izleğin :)