4,2
    21 hakkında görüşlerin ?

selma-tezer
    selma-tezer

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Sinemaya gidip de pişman olmadığım ender filmlerden,gerçekten çok eğlendim.Özellikle de gençseniz çok hoşunuza gideceğine garanti veririm;şiddetle tavsiye edilir:)
    Şenyıldız
    Şenyıldız

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    senaryo çok güzel gerçekten. kevin spacey çok güzel oynamış yine. hakkını vermiş. paranız boşa gitmez izleyin. 10/10
    erdemceliker
    erdemceliker

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Ashton Kutcher bu filmin başrolünde olmalıydı.. Çünkü Jim Sturgess tıpkı Ashton Kutcher gibi rol yapıyor... Dikkatli izleyin göreceksiniz..

Filmin Finali güzel ancak hiçbir zaman bir Oceans Eleven olamaz..!!
    irem-tunc86
    irem-tunc86

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    çok hoş heyecanlı ve dnamik bir film özellikle son sahnesinde yaptığı süprizle daha da filme bağlanıyorsunuz..özellikle black jack bilenlerin daha büyük keyifle izleyeceği aşikar ...
    Ceren S.
    Ceren S.

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Filmin gerçekten kadrosunda tanıdık yüzler olmamasına aldanmayın çok etkileyici çok keyifli bir film..Özellikle sonu gerçekten harika bitiyor vizyondaki filmlerin en iyilerinden biri kaçırmayın derim..
    Beethoven-2
    Beethoven-2

27 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Kesinlikle mükemmel bir film! Film gibi film yani. İçinde aksiyon, yaratıcılık, dram, zeka? Ne ararsan var. İlk kez ?K-PAX? filmiyle tanıdığım Kevin Spacey zaten yeterince kaliteli bir oyuncu. Bu filmde oynadığı rol ne siyah, ne beyaz, biraz griye kaçmış. Ona filmin başında ?good guy? (iyi adam), sonunda ise ?bad guy? (kötü adam) diyesim geldi. Filmin kurgusu, konusu, dialoglar ve olay akışı bence daha iy i olamazdı. Hiçbir yerinde üflemedim veya sıkılmadım. 28 yaşındaki dünya tatlısı ve güzellik timsali Kate Bosworth'e ise söyleyecek hiçbir şeyim yok. İnşallah dier filmlerini de görebilirim. Kısaca film harika: 10/10!
    silendemirer
    silendemirer

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film..kevin spacey her zamanki gibi etkileyici..zekice bir kurgu, oyunculuk ve final etkileyici..adalet için bekleme..fırsat yarat ve ver hakkını!
    hellrell83
    hellrell83

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten zeka uzerine kurulmuş mukemmel bir film son zamanların en guzel filmi diyeblrz bence 10 uzernden 10 kesinlikle izlenmesi greken bir film çok dikkat istiyor ve filmin sonu çok saşırtıyor
    sirius08
    sirius08

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    süpeerdi..:)simdiye kadar izledigim en güzel filmlerden biri,kesinlikle tavsiye ediormm.film,beklenilenden daha iyisini veriyor.9/10
    serdar-65
    serdar-65

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Sıkılmadan izleyebileceğiniz, temposunun başlarda biraz düşük; ancak film ilerledikçe daha yüksek olduğu lezzetli bir film...Tavsiye olunur efendim...
    selcukyalcinla
    selcukyalcinla

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Senaryoda bazı boşluklar vardı. Kağıtları sayma sistemini de açıklayabildikleri kanaatinde değilim, bu yüzden filmin bazı tarafları havada kalıyor bence. 10/6
    odinhan
    odinhan

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Filmi beğendim,genç oyuncular arasına serpiştirilen K.Spaceyde filme renk katmış.Gayet hoş bir senaryo üzerine kurulu,zaman zaman eğlenceli,heyacanlı ve süpriz sona sahip iyi bir film.10/8
    ahuzar-i
    ahuzar-i

21 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    ben çok beğendim çok güzel bi film eğlenceli aynı zmanda tavsiye ederim
    fistik-49
    fistik-49

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Bugün izledim ve muhteşem bi filmdi herkesin izlemesini tavsiye ediyorum...
    fonola
    fonola

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Filmin castı biraz şüpeheli bence baş rolde ki çocuk olmamış.. seneryo muazam ama sanırım senarist bile sonuna doğru ne yapacağını kestirememiş.... film bir ara kısır göngü içerisinde kendini sürekli tekrar edip duruyor ama yine keyif aldım açıkçası izlenmeye değer sanırım boş vaktiniz varsa izleğin :)