4,2
    21 hakkında görüşlerin ?

Dilaaraa
    Dilaaraa

26 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    kesinlikle muhteşem izlenmesi gereken br film ,asla pişman olmazsınız izlerken nasıl bittiğini anlamıcaksınız...
    ahmethikaye
    ahmethikaye

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    blackjack.. 21 rakamının bir gencin hayatındaki yeri. ne kadar yakın o kadar riskli..
    gs-cakar
    gs-cakar

6 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    orta güzellikte bir film ama izlerken hiç ama hiç sıkmıyor
    fundatalay
    fundatalay

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Güzel bir film. Sinemada izlesek fikrim değişir miydi bilemem ama evde izlerken gayet güzeldi.
    muharrem-oz
    muharrem-oz

1 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    film beklediğimden daha iyi,kağıt oyunlarını sevenler uzak dursun bağımlılık yapabilir
    supertavuk
    supertavuk

22 Mart 2010 tarihinde eklendi
    gerçekten güzel bi filmdi bu zamana kadar izlememiş olmam bile bi hata
    Lee-2
    Lee-2

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    çok iyi bir filmdi gerçekten ama burs alabilmek için ilginç hikayeyi anlattığı sahnede filmin en başında ve en sonda giydiği şeyler farklı büyük bir hata
    tizep
    tizep

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Filmde hayatın gerçekliğine dair ince nüanslar var. Filmi çok beğendim. Güzel iş çıkmış. 150 milyon dolar hasılat elde etmesi bunu kanıtlıyor.
    V-for-memetta
    V-for-memetta

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Aklın paranın önünde olduğuna dair güzel yapıt.Yeri geldiğinde paraya hayır deyip sahip olduklarınızla yola tekrar baştan başlayabileceğinizi gösteren sizi sıkmadan izlettiren bir film.Blackjack oyununu bilenler bu oyundan zevk alarak izleyeceklerdir.Aklınızla birlikte bir sevdiğiniz varsa herşeyi tekrar kazanabilirsiniz.saygılarımla...
    Ayaz
    Ayaz

12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Sıradan bir film sanıp yanılmayın.Beklentinizin üstünde bir filmle karşılşacaksınız.
    selmayurdasavas
    selmayurdasavas

9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    blackjack oyunu bılenlerın suphesız daa fazla zevk alacağı bir film...Aksi halde kumarhane sahnelerı o kadar surukleyıcı gelmeyebılır.Kevın Spacey e gelince, bu adam hep oynasın ve ben de hep seyredeyım ustune aktör tanımıyorum!
    birefsane100yasinda
    birefsane100yasinda

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    çok hoş bir film..herkesin izlemesini isterim..
    mervebloom
    mervebloom

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Özgün bir film. Sıkıldığımız filmlerin dışında olduğu için beğenme olasılığınız çok yüksek ki film gerçekten güzeldi.
    muhtekulade
    muhtekulade

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Zamanınızın dolu dolu geçeceğini garantiye alarak film izlemek istiyorsanız boş geçmemeniz gereken bir film. Kahramanın 50 Ölü Adam filmi kadar iyi olmasa de bu da izlenmeye değer bir film. 50ye tam puan vermiştim. Bunada tam-1 veriyorum ;)Bu adam ın iki işini izledim ikiside iyi ki izlemişim dediğim filmler. Ayrıca Kevin spacey de de bir harika.. İyi seyirler.
    savasci65
    savasci65

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    konusu alışılmışın dışında 10/10 ;)