4,2
    21 hakkında görüşlerin ?

Eren-Emrah
    Eren-Emrah

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    spoiler olabilitesi varBaslangicta biraz sıkıcı geliyor ta ki kimya sinifindaki toplantiya kadar. Birden kaptiriveriyorsunuz kendinizi. Kate Bosword güzelligi ile beni büyüledi diyebilirim. Girilen ortamlara imrenmemek elde degil. Evde tek basiniza bu filmi izliyorsaniz. İmrenme katsayiniz artacak ve eger istanbulda oturuyorsaniz aksam taksime gidesiniz gelecektir :)Yönetmen gercekten güzel bir is cikarmis.. Ben ile Jillin birbirlerine yanastigi sahnelerde sesin kesilmesi harkulade bir akicilik saglamis. Son olarak bir kac akilda kalici replik;spoiler olabilitesi varWinner, winner!Chicken in a dinner!Onluları ayırın :) 8/10
    bjk40398
    bjk40398

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    hoş vakit geçirebiliceniz bir film
    izledikten sonra ben hayat mı yasıyorum die düşünüyorsunuz :)
    fatih-saykaaa
    fatih-saykaaa

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    çok başarılı 10 üzerinden 9
    batramsinan444
    batramsinan444

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Bu film neden bu kadar düşük aldı anlamadım.bana göre izlenilmesi gereken eğlenceli bir film..
    muratberk24
    muratberk24

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Güzel bi film. Farklı bi konu. Ve tabi ki Kevin Spacey farkı..10/8
    alba42
    alba42

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Filmden anlamayan insanlar düşük puanlarla filmin puanını düşürüyor.Kesinlikle aldanmayın ona.Film mükemmel gerçekten.8 puanı hakeden bir film.Ama sinemadan anlamayan çocuklar düşük puan veriyor!
    birdblack
    birdblack

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    çok eğlenceli bir film
    izlerken çok eğlendim
    bergula
    bergula

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    filmin konusu ve filmdeki oyunculuk iyi ama bence biraz klişe olmuş.. hani daha baştan filmin nasıl ilerleyeceğini tahmin edebiliyosunuz biraz.. yine de film sürükleyici ve finali gayet iyi yapmışlar... izlenmesi gereken bi film derim...
    baran106
    baran106

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    güzel film ama çok fazla abartmamak lazım
    airkartals96
    airkartals96

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Bilmeyenler için hatırlatim duyduğuma göre 21 deki olay gerçekten olmuş.Bu öğrencilerde Türkmüş,filmde belki bu Türk öğrencilerden uyarlanmış olabilir.
    melisa-92
    melisa-92

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok güzel filmdi. Ben çok beğendim. Çocuğun zeka kapasitesi oldukça fazla zaten :D Hayran kaldım.
    uslanmamben
    uslanmamben

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    konusu ilginç,oyuncular gayet iyi kesinlikle izlenesi bi film.10/10
    gzdeulkn
    gzdeulkn

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Jim Sturgessın oyunculuğunu konuşturduğu,gerek konusu,gerek oyuncu kadrosu,gerekse mükemmel mekanlar ile gerçekten çok güzel bir film..Kesinlikle tavsiye ediyorum..:)
    eddie-halliwell
    eddie-halliwell

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    ii bir takım çalışması ile nasıl kumarda para kazanıldığını anlatan bir film konu olarakta guzel işlenmiş..
    voodoo25
    voodoo25

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Severek izledim filmi ama bazen zevk aldığınız bir şeyde bir eksik vardır ama bir türlü bulamazsınızya bendede bu his oldu . Sanırım heyecansız bir film olması buna sebep oldu .. Çok güzel bir film değil eh işte sanırım tam açıklaması olur