las vegas ile ilgili hemen her filmde olduğu gibi bu filmde de eğleniyorsunuz.konusu sürükleyici, belki müthiş bir film değil ama kendini izletiyor gerçekten
21 fercekten cok iyi düşünülmüş bir isim ama ismini hakedecek güzellikte değil.cok daha akılcı bir film beklerken daha değişik bir uslupla karsımıza cıktı.izlerken eglendiriyo.ama kafa karıstırmıyo asırı bir sürükleyiciliği yok.sadece ismi için cekilmiş bir film diye düşünüyorum.film daha güzel çekilebilirdi.cok olagan ve sıradan olmus.kesinlikle cok kötü değil.
İyi bir gençlik filmi olduğunu düşünüyorum.Tabii bu genç oyuncu kadrosunun içinde Kevin Spacey gibi bir ustanın olması ayrı bir güzellik,ayrıca filmde Laurence Fishburneün performansına da tanıklık edebilirsiniz.Bence başından sonuna dek heyecanlı bir film.Ayrıca her ne kadar kumara özendirmemeye çalışsada o hayatı gören birinin,o hayatı istememesi biraz zor.
21 mi aşk,para ,kumar, aç gözlülük, yanılgılar ,pişmanlıklar, kazaançlar, hayaller,dostluklar, hepsinin içinde olduğu bambaşka bir film izleyin derim başkada bişe demem...
İzlerken kendimi Oceans Elevenda bu da var hissi veren bir yapım olmuş. Şoke etmek icin bir son hazırlamışlar, fakat Usual Suspects gibi olamaz. Spacey cılız bir oyunculuk cıkarmıs. Kesinlikle izlenir 7
bir kere kesinlikle sıkmıyor ama matah bişiyde deildi..sıradan geldi biraz fragmanlarına bakınca daha ii bekliodum açıkçası..ama jim için çok iyi bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim..kamera onu seviyor
21i yine çalıştığım sinema salonunda bi kaç kez izledim,doğrusunu söylemek gerekirse,gereksiz aksiyon filmlerinden bıkmış birisi olarak Hollywoodtan böyle bi film çıkmasını görmek mutlu etti beni.Belki senaryo basit bi öyküden yola çıkılarak yapılmış olabilir,ama gayet iyi çekilmiş ve gayette iyi kurgulanmış,oyuncularda sağlam oynamış.En çok güvenlikçi elemanı beğendim,başrolde oynayan çocuğa çok sağlam yumruklar attı.Şaka bir yana vasatın üstünde güzel bir kumar filmi olmuş.Matematiğe ve mantığa iyi değinmiş,müziklerde süper oturmuş.kolay kolay vermediğim bi not 10/7
insanı sıkmadan izlettiren çoğu şeyi içinde barındıran ilginç ve yaratıcı bi konuya sahip çok güzel bi filmdi. tüm arkadaşlar memnun olarak sinemadan ayrılıp film üzerinde konuşmaya başladık ki bu pek yaptığımız bişey değildi.
konu ilginç bir konu,film sürükleyici ve eğlenceli..müziklerse çok güzel daha önce pek rastlamadığımız müzikleri kullanmışlar.kazanmanın insanları ne kadar mutlu ettiğini,kaybetmeninse ne kadar aciz duruma soktuğuna değinen bir film..