Gerek hikayesi,gerek oyunculukları ve gerekse sinematografisiyle müthiş etkileyici bir film,kaliteli,ilginç hikayesi olan bir sinema filmi seyretmek istiyorsanız hiç düşünmeden seyredin ve kaliteyi görün
Edward Zwick in yaptığı filmlerin abartıldığını düşünüyorum. Klişe ve sıradan filmler yapmasına rağmen filmleri çok yüksek puanlar almış. Kanlı Elmas a gelirsek yine klişe ve sıradan bir yapım ama yinede Dicaprio nun iyi oyunculuğu sayesinde kendini izletiyor. Birde son 30 dakikadaki sahneleri beğendim. Birkaç ters köşe olması güzel olmuş. Sonu da beklediğimden farklı bitti ama çok da beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Kısaca yönetmenin önceki filmlerini seviyorsanız bunuda seversiniz. Kötü değil ama çok iyi de denilemez. Nokta
Tek kelimeyle kusursuz aradığınız her şey var konusu insanı etkileyen ve belkide bazı şeylerin aslını ve değersizliğini anlatan hayata bakış açınızı değiştirebilecek bir film. Leo'yu anlatmaya gerek yok zaten her filminde olduğu gibi harika oynamış.
Beni çok etkileyen, dev şirketlerin para uğruna neler yaptığını gözler önüne seren bir yapım . Benim hayatta bazı şeylere bakış açımı ciddi manada değiştirdi. Daha ne elmas ne pırlanta bunlara tek kuruş harcamam
3. Dünya ülkelerinde yaşanan insanlık suçunu etkileyici bir şekilde aktarırken, popülist dünya düzenin bizi bu suça nasıl ortak ettiğini dramatik bir şekilde anlatıyor. Kesinlikle izlenmesi gereken filmler arasında.
Öncelikle şunu belirteyim ölmeden önce izlenmesi gereken filmler arasında konusuyla ve oyunculuğuyla usta bir yapıt diyebilirim.Kesinlikle izlenmesi gereken bir film sıkılmadan izledim.
Çok sağlam konusu olan ve çok iyi oyunculukların olduğu bir film.Aradığınız herşey mevcut.Aksiyon,gerilim,dram ve çıkaracağınız ders.. Bir pırlanta uğruna bile neler neler yapıldığını görebiliriz. Kızlar pırlanta diye ağlarken bir kez daha düşünsün :) Leonardo ve solomon'un mükemmel performanslarının olduğu bu güzel filmi MUTLAKA izleyin.10/8.5
Film gerçekten çok önemli fakat önemsenmeyen bir konu seçmiş ve bu gerçekten benim için çok önemli.Oyunculuklar da gerçekten çok iyi .Kanlı Elmas çoğu filmin aksine keyifli 2 saatten çok daha fazlasını veriyor gerçekten parmak basılması gereken bir sosyal sorunu anlatıyor bu noktasıyla kesinlikle izlenebilecek bir film