basak_gurel film nası izlediniz anlamadım orda kurtarıcı dedin kişi leo ise yani danny archer amerikalı değil ?? amerikalı kurtarıcı kim allah aşkına bu filmde ? lütfen abuk subuk yorumlar yapmayalım filmi doru düzgün izleyen film izlemeyi bilenler yorum yapsın
bu filmi defalarca izledim leonardo di caprio hakkındaki düşüncelerimde bu filmle deişti filmin müzigi ayrı bi güsel bence herkesin izlemesini öneririm son yıllardaki en iyi filmlerden biri
hayatında izlediğim en güzel filmlerden biriydi. konusu kurgusu gidişati aksiyomu ve gerçekleri yansıtması süper.gerçi bu gerçekler hala devam adiyor afrikada ve asyada ama nedense dünya gözlerini kapamış görmemezlikten geliyor. inşallah gelecek nesil bunları yaşamaz
Sadece Djimon Hounsounun performansı yeter bu filmin büyüklüğünü kanıtlamak için. Olayların sadece kurgu olmadıgını bılmekte fılmı cok daha etkileyici kılıyor. Djimon Hounsounun oynadığı birçok sahnede tüylerim diken diken oldu. 10/10