Nadir bulunan bir politik-aksiyon filmi. Djimon Hounsounun performansı insanı içten etkiliyor. Leonardo Di Caprioda filme tad katmış. Bir daha bu güzellikte bir film izleyebileceğimizi sanmıyorum. İzleyin, izlettirin.
ne diyebilirim ki...harika ötesi bir filmdi.filmi izledikten sonra saatlerce aklımdan çıkmadı.leonardo di caprio ve Djimon Hounsou müthüşlerdi film boyunca.hayatımda bir filmi iki kere izlemeyi hiç sevmem ama bu filmi defalarca seyredebilirim.bu film elmas hayranı bazı insanların verdikleri parayla farkında olmadan kaç insanın hayatlarına mal olduklarını anlamamı sağladı aslında..
Filmin artilari: Filmin konusu cok guzel. Elmas ticareti ile ilgili bilmedigim bircok sey ogrendim. Kitabi olsa zevkle okurdum. Ama kitabindan, filminden etkilendigimden daha cok etkilenirdim sanirim. Film akici. Sıkılmadan izledim. Oyuncularin guzel insanlar olmasi filmin seyredilebilirligine katki sagliyor.
Filmin eksileri: Bence Leonardo DiCaprio bu film icin dogru tercih degil. Oyunculugu kotu degil ama bence o role uymuyor. Cok cocuk kaliyor. O yaptigi isleri o kisinin yapabildigine film boyunca kendimi inandiramadim. Djimon Hounsounun (Solomon Vandy) oyunculugunu da cok abartili buldum. Ayrica filmin bazi sahnelerini cok acemice buldum. Ornegin Solomon Vandynin oglunu teroristlerden kurtarmaya calisirken gelisen olaylarin bazisi "yok artik" dedirtti bana. Yani ozetle filmin yonetmeni ve karakter secim takimini cok basarili bulmadim diyebilirim.
arkadaslar film cok saglam kısa ve öz aradıgınız hersey var bu fılmde ozellıkle oyunculuk Leonardo ve Djimon inanılmaz oyunculukk sergılemısler bul fılm arsıvlıkk mutlaka ızleyın sıddetle tavsıye edıyorum 10/9,7
Bir Adamın Ailesi için neleri göze alıp, neler yapabileceiğini anlatıyor. Pozitif bir film.İzleyiciye Mesajlar veriyor. 140 dk. olmasına rağmen izleyiciyi iç sıkmıyor. çatışma, savaş vs. sahneleri tamamen orjinal... DiCaprionun en iyi filmlerinden bir tanesi! Dijimon M. performansı mükemmel kesinlkle izlenmeli... 10/10
bu filmmm icin ne söylenebilirkiii,harika muhtesemm,enfes, yemede yaninda yat :) bütün tanimlar kesinlikle az gelir.. hayatimda izledigim en muhtesem filmlerden birisiydi tek pismanligim sinamada izleyememis olmam :( 10/10 10 10 10 10 10 10 veeee bi daha 10