Kanlı Elmas
Kanlı Elmas hakkında görüşlerin ?

hasszhigtir
hasszhigtir

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekden çok hoş.Sonuna kadar sıkılmadan izlemek deilde koltuga baglandım diebilirim.
ppapis
ppapis

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tek kelımeyle harikaydı
afhmer
afhmer

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Nadir bulunan bir politik-aksiyon filmi. Djimon Hounsounun performansı insanı içten etkiliyor. Leonardo Di Caprioda filme tad katmış. Bir daha bu güzellikte bir film izleyebileceğimizi sanmıyorum. İzleyin, izlettirin.
flamen-tusering
flamen-tusering

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ciddi bir insanlık dramına el atan ustaca hazırlanmış başarılı bir yapım. leo dicaprio nun performansı tatminkar.
widmark-2
widmark-2

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Temposu yüksek , karaktere değil de olaya odaklanan , oyunculukların kesinlikle abartıldığı mesajı izleyiciye verebilen bir deneme..
semihyilmaz550703
semihyilmaz550703

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ne diyebilirim ki...harika ötesi bir filmdi.filmi izledikten sonra saatlerce aklımdan çıkmadı.leonardo di caprio ve Djimon Hounsou müthüşlerdi film boyunca.hayatımda bir filmi iki kere izlemeyi hiç sevmem ama bu filmi defalarca seyredebilirim.bu film elmas hayranı bazı insanların verdikleri parayla farkında olmadan kaç insanın hayatlarına mal olduklarını anlamamı sağladı aslında..
gfb-eren89
gfb-eren89

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film herşeyiyle. izlemeyen varsa mutlaka izlenmeli.. film arşivimin en başlarında yer alıyor süper bir film gerçekten
gurkangonulal
gurkangonulal

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filme 8 puan verdim. (Oneririm.)

Filmin artilari: Filmin konusu cok guzel. Elmas ticareti ile ilgili bilmedigim bircok sey ogrendim. Kitabi olsa zevkle okurdum. Ama kitabindan, filminden etkilendigimden daha cok etkilenirdim sanirim. Film akici. Sıkılmadan izledim. Oyuncularin guzel insanlar olmasi filmin seyredilebilirligine katki sagliyor.

Filmin eksileri: Bence Leonardo DiCaprio bu film icin dogru tercih degil. Oyunculugu kotu degil ama bence o role uymuyor. Cok cocuk kaliyor. O yaptigi isleri o kisinin yapabildigine film boyunca kendimi inandiramadim. Djimon Hounsounun (Solomon Vandy) oyunculugunu da cok abartili buldum. Ayrica filmin bazi sahnelerini cok acemice buldum. Ornegin Solomon Vandynin oglunu teroristlerden kurtarmaya calisirken gelisen olaylarin bazisi "yok artik" dedirtti bana. Yani ozetle filmin yonetmeni ve karakter secim takimini cok basarili bulmadim diyebilirim.
nakinoglu
nakinoglu

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence mukemmel ötesi bir film 10 üzerinden 10
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar film cok saglam kısa ve öz aradıgınız hersey var bu fılmde ozellıkle oyunculuk Leonardo ve Djimon inanılmaz oyunculukk sergılemısler bul fılm arsıvlıkk mutlaka ızleyın sıddetle tavsıye edıyorum 10/9,7
sinema
1 ziyaretçi
26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bir Adamın Ailesi için neleri göze alıp, neler yapabileceiğini anlatıyor. Pozitif bir film.İzleyiciye Mesajlar veriyor. 140 dk. olmasına rağmen izleyiciyi iç sıkmıyor. çatışma, savaş vs. sahneleri tamamen orjinal... DiCaprionun en iyi filmlerinden bir tanesi! Dijimon M. performansı mükemmel kesinlkle izlenmeli... 10/10
serhat-yildirimyildirim
serhat-yildirimyildirim

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Harika Bir Film. Ve Çekimi Süper Bir Şey Afrikada Geçen Çok Güzel Bir Olay. 10 Üzerinden 10
bared7
bared7

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ben bu filmin üzerine ne diyebilirim ki. mükemmel bir film. oyunculuklar, konuyu işleyiş bakımından çok derinlemesine yapılmış bir filmdi. 10/10
felizfeliz
felizfeliz

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Mücevherden nefret etmemi sağlayan çok başarılı bir film. Tavsiye ederim.
djibril7
djibril7

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu filmmm icin ne söylenebilirkiii,harika muhtesemm,enfes, yemede yaninda yat :) bütün tanimlar kesinlikle az gelir.. hayatimda izledigim en muhtesem filmlerden birisiydi tek pismanligim sinamada izleyememis olmam :( 10/10 10 10 10 10 10 10 veeee bi daha 10