Kanlı Elmas
    Kanlı Elmas hakkında görüşlerin ?

ZoKoP
    ZoKoP

8 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Ağlamaktan bitap düştüğüm, Leonardo.ya bir kez daha aşık olduğum, çok etkileyici ve bence bir başyapıt olan muhteşem bir film...Şiddetle tavsiye ederim!
    55ercument55
    55ercument55

6 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    bu filmin neresi 9 puan aldı anlamıorum bu 9 puan aldıysa yeşil yol esaretin bedeli gibi filmler sizce düşük diil mi
    fatiii148
    fatiii148

30 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    bayıldım bu filme.. herkese tavsiye ederim mükemmel bi film ... kara kıtanın amansız hikayesi .xD
    serhad
    serhad

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Djimon Hounsou adını filmi izledikten sonra öğrendim çok iyi bir performans göstermiş hala aklımda I am the cameraman di caprio yine her zamankı gibi sürekli elinde ya da ağzında sigarasıyla film çok surukleyici izlediğim en iyi gerilim aksiyon filmlerinden birisi mutlaka izlenmeli
    Chev
    Chev

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Türünün en iyilerinden biri diyebiliriz bu film için..Gerek akıcılık olsun,gerek oyunculuk olsun gerçekten takdire şayen bir yapım..
    altuneli
    altuneli

12 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Bu filmi izleyip beğendiyseniz, çoğu kişi izlemmiştir ama belki atlayanlar vardır diye söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle 'Hotel Rwanda' ve 'Savaş Tanrısı' filmlerinide izleyin diyorum.Bu filme gelince çok akıcı, heyecanlı ve etkilyeici ilerleyen bir film. Ama benim görüşüm birkaç ufak tefek kusurda yok değil. Mesela Danny solomonu hapis çıkışı bir arabada kalırken herşeyini kaybetmiş olarak buluyor. O kargaşada ona okadar çabuk ulaşması biraz gerçek dışı.Bu arada çocuk askerlerin beyninin yıkanması çok iyi işlenmiş. her fakir toplumda insanları kandırmak için yapılması en kolay şeyi yapıyorlar. İhtiyaçları olan sıradan küçük şeyleri onlara verilirken onların elinden özgürlüklerini ve geleceklerini alıyorlar malesef bunları kavrayacak yaşta olmamaları hepsini birer ölüm makinesi yapıyor. en az 8/10 verilecek film.
    can07
    can07

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Emperyalizmin ne gibi sonuçlar doğurduğunu insanların her şekilde nasıl sömürüldüğünü çok başarılı yansıtıldığını düşündüğüm bir film..Kesinlikle izlenilmesi gerektiğini düşünüyorum.Leonardio Di Caprionun oyunculuğu her zamanki tartışılmasız zaten tartışılmazdı.Benim gibi yeni izleyecek olan arkadaşlara iyi seyirler .. 10/9
    ozzy-badd
    ozzy-badd

15 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Leonardio dicaprio ? jeniffer connely ? djimon hounsou üçlüsünün şapkla çıkarttıacak cinsten perfomansları , Edward zwick in mükemmel yönetimi ve teknik olarak kusursuzluğuyla, son 10 yılın en iyi 5 filminden biri olduğunu düşünüyorum'ayrıca kendi favori film listelerimde de ön sıralar da gezinecek bir yapım? Öncelikle oyunculuktan başlayayım;Leonardio dicaprio kendisine bir çok prestijli ödüllerde adaylıkta getiren unutulmaz bir perfomans sergilemiş'ayrıca bana göre kariyerinin en iyi performansını sergilemiş bu filmde?Jeniffer connely de güzelliğini yanında :D çok başarılı bir oyunculuk çıkartmış?Dijamon hounsou un göründüğü her sahne adeta oyunculuk dersi gibiydi :D:D:D'beklediğimden de iyi bir performans? Edward zwick de mükemmel bir iş çıkartmış'aksiyon sahnelerinde ki başarısı görülmeye değer'ayrıca filmde yönetmen kendi ülkesinin eleştirisini cesurca yaptığı için ayrı bir teşekkürü hak ediyor? Filmin adeta emek ve kalite kokan teknik çalışması var ki hakkeden de kusursuz'müzikleri,ses efektleri,görsel efektleri,kurgusu vs. gerçekten çıtanın üstündeydi'özellikle aksiyon sahnelerinde, fonda çalan James Newton howard imazlı müziğe dikkat!!! :D:D?Genel olarak favori filmlerim arasında her zaman kendine yer bulacak müthiş bir yapım'10/11 :D:D:D?
    el-padrino
    el-padrino

28 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Kusursuz bir film.Oyunculuklar muhteşem.Harika bir kurgu.Kesinlikle ama kesinlikle izleyin.10/10
    ffergan
    ffergan

20 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Eh işte Vahşi Kapitalizm,yada Amerika günah çıkarıyor..İyi film ama bu kadar puanla nereye?
    VcdSamimiyeti
    VcdSamimiyeti

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Kanlı Elmaslar,afrikanın sömürülmüş gerçeği !Soloman Vendy gibilerle doludur burası...burası afrika !Kusursuz bir yapım,izlenmesi gerek 10/10
    ryl-flsh
    ryl-flsh

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    filmin içinde gerçek bir dünyanın afrikanın insanlarıın yüzünü ruhunu anlayabilmeniz müzikleri senayosu oyuncularıyla yaşayabilmeniz bu filmin kaliteli ve birçok defa seyredilmesine imkan sunduğu için iyi güzel gerçekçi bi yapım bu yüzden en iyi filmler arasında olması seyredilmeye layık tabii soundtrackta harika olan bir yapım
    sunarsmehmet
    sunarsmehmet

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    çok güzel gerçekleri yansıtan bir film leo harika bir oyunculuk çıkarmış mutlaka izleyin
    koy-ver-gitsin
    koy-ver-gitsin

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Tam bir başyapıt...

Emin olun ki sonu değişik şekilde olsaydı bu kadar ses getirmezdi...
    Mükemmel bir kadro Mükemmel bir ekip Mükemmel bir senaryo ve kurgu sonuç olarak
    Mükemmel...
    bbayten
    bbayten

17 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    baştan sona çok güzel bir filmdi.hiç sıkılmadan ,izlediğim filmlerden bitanesi