Bu Filmin Puanı 8.6 OlMAmalı! Sıralamada kesinlikle en iyi 10 film arasında olması gereken bir film!! 10/10 vererek puanını yükseltmesini istiyorum HeRkeSten
tamam film muhteşem 2 kez izledim ama neden bu kadar abartıldığını anlayamıyorum heleki titanik i geçtiğine hala inanamıyorum film muhteşem ama daha iyilerini seyretmiştim...
Avatar sinemada yeni bir çağın habercisidir artık. Bir film izlemedik Avatarı izlerken, orada bir şeyler oluyordu, biz de olanlara oradaymış gibi şahit oluyorduk.
Filmin eksilerini sayayim.Birincisi iki bölümün süresi cok zıt.Birinci bölüm o kadar uzundu ki sinema salondakilerin gözleri kızarmaya başladı.Filmin sonu biraz şekilci ama bunun yanında dolu artısı var.Görsel efektler senaryonun işlenişi mükemmel.Cameron un yarattığı masalsı dünya kusurusuz.8/10
bestpicturenin yorumu çok komikti :Dbu film bırakın flaş tvyi paralı kanalların bile gösterilmesine yıllar var film şu anda 3D sinemalarının hemen hemen hepsinde bikaç seanslığına oynuyor okadar
Ben beğenmedim.İlk bölümü gayet iyi ilerlerken bir anda hollywood klişesine bürünerek beni hayal kırıklığına uğrattı.3.Sıradan 3d gözlüğüne izleyipte ekranı bulanıp görmemde cabası.Görsel efektler hoş olmasına rağmen inanın ilk 20 dakikadan sonra 3 saatlik filmin sonu tahmin edilebiliyor.Yinede keyifle izlenebilir ama ben hayal kırıklığına uğradım.Gidin görün.İyi seyirler.
Biraz geç oldu fakat izledim, rahat ettim çok şükür!uçan yırtıcı kuş seçmeye dağa çıkasım geldi :D :D Hele bir de benim gibi biraz antihümanistse insan beğenmemesi olası değil bu filmi :))izlemeyenler hemen izlesin diyorum..