1983 yılında başlayan serüven 25 yıldır aralıksız devam ediyor. çekilen 3 bölüm vede dördüncüsü, ayrıca sarah connor günlüklerinide unutmayalım. böyle giderse önümüzdeki 20 yıl daha terminatör serisi devam edecek gibi. ben bu serinin hastasıyım vede merakla takip ediyorum. yaşasın terminatöööööööööörrrr.
ilk terminatör filmi çıktığında mantık hatalarını yani teknolojik gelişmişliğine rağmen robotun dibindeki insanı görmemesi gibi vb. gibi bir çok hatayı türünde ilk olduğu için aksiyon heyecan ve meraktan fazla irdelenmemişti devam filimlerinde de 2 ve 3tede kalite azalmasına klişeleşmesine rağmen getirdiği yenilikler açısından konu güzel bağlanmıştı ama bu 4.cü filimde ne konu güzel bağlanmış ne sürükleyicilik nede gelecekteki teknolojik gelişmişlik yansıtılmış sanki ilk terminatör filminde bile parça parça verilen gelecekten görüntülerdeki sahneler bile daha ilgi uyandırıcıydı ve herkesin merakla beklediği bu dehşet senaryosuydu ama bir baktıkki ortaya bir iki robot görüntüsü ve sonlara doğru klişeleşmiş komedi tadında arnold sahnesi yani artık robotlar bu erimiş maden olan yerlerden uzak durmalılar herzaman aynı tuzağada düşülmezki :) baydı artık erimiş metal sahneleri Konu sürükleyici olmayınca filimdeki bütün mantık hataları tere yağı gibi su yüzeyine çıkıyor 3/10
filmde kopukluklar vardi birkac tane. cok fazla onemli olmamakla birlikte filmi mukemmellikten uzaklastiran kusurlar olmus benim gozumde. onun disinda guzeldi. muzigi bile yeter tuyleri diken diken etmeye.
keşke bu filmi james cameron yada mıchael bay yönetseydi terminator 1 ve 2 yi izlerken bile bazı sahnelerinde hala geriliyorum ve izlemeye doyamıyorum acımasız robotların insanlara karşı mücadelesi çok ilgimizi çekmişti 3.cü filmi beğenmiyordum 4.cüyüde farklı ve o atmosferi bize anlatacak diye tahmin ediyordum ama maalesef james cameron yarattığı efsaneyi keşke kendi devam ettirseydi avatar veya başka filmlerle ilgisini terminatöre gösterseydi şu an bu yorumları yapmıyor olacaktık ama o galiba robotlardan sıkıldı ve yeni şeyler yapıyor ne yapalım inşallah 5.ci film bizi sevindirir
bence güzel olacak.3. filmin kotu olmasından sonra bu kez akılları baslarına gelmistir.bale zaten kotu filmlerde cok görünmüyo.bence guzel olcak.ayrıca suan cnbc-e de cıkan terminator dizisinin devamı gibi olcak
Bir Terminatör hayranı olarak, izlediğim bu film ne yazıkkı beklediğim tadı veremedi. Bu demek değil ki film kötü, ama ordan oraya atlanan konular, anlık bitiş ve efsanevi komutanın tam tanıtılmaması. Evet efektler çoğu yerde güzel ama bu filmin bütünlüğüne sirayet etmiyor. Hiç terminatör çekilmemiş olsa, ve bu ilk olsa sıradan bir bilim kurgu aksiyon diye sınıflandırılırdı. Arada ki farkı görmek isteyenler Terminatör 2 yi seyredip, müziklerinin bile nasıl cuk oturduğunu görebilir. Hatta dileyin T 2 de soundtrack da bulunan swat team attacksı dinlediğinizde herşey açığa çıkacak. Bir şey daha, filmin devamı geliyor....
Terminator 1 ve terminator 2 hem gözümüze hem de ruhumuza hitap eden iki muhteşem filmdi.. Terminator 3 hiçbir şeyimize hitap etmiyordu(en azından benim).. Terminator 4 ü izlemedim daha.. Muhakkak izleyeceğim.. Ama bence bu dördüncü film de sadece gözümüze hitap edecek..
Film kesinlikle hakkını veriyor. Normal bir aksiyon filmi gibi başlasa da sonlara dogru, önceki 3 filmden beri süre gelen terminator efsanesi doruga cıkıyor. Ve filmde Arnoldın sürpriz bir şekilde rol alması beni çok etkiledi. Tek kelimeyle mükemmel bir film...