FiLmde beni en çok heycanLandıran şey, Josh BroLinin oynuyor oLması. Amerikan Gangsterinde hayranı oLduğum abi, İhtiyarlara Yer Yok filminde de ayrı bi yer edindi kafamda. BıyıkLı çıkmıştır yine kamera karşısına inşallah :)
Terminator denilen zaten Arnold un kendisi, bu film çok saçma olmuş, Rocky yada Rambo yu Dustin Hoffman oynarsa olurmu yani bu filmin Terminatorle alakası yok çok saçma izlemeden soğudum filmden.
Film gerçekten kaliteli uzun yıllardır böyle özel efektli bi film daha izlememiştim konusu ve kurgulanması çok güzel yapılmış sinemada filmden tam anlamıyla zevk alıyorsunuz kesinlikle izleyin puanım 10/9 hatta 10 bile olabilir.
arkadaslar filimi begenmeyenler korsan dvd sini alip izleyenler oluyor ben korsan dvd sini almştm 2 ay önce ama megerse sacma sapan cakma bi terminator isminde bi filmmis :D adamlar karakter isimlerini bile kullanmslardı nasl boyle bi film cekerler diye hayret ettiydm ama fragmanlara baknca olayi anladm farkli bi film izlemsm megerse :D sinamada bakianca filme hayran kaldm enson sahnesinde swayzabnager ckor ya müthişti :D
Christian bale harika bir aktör her role girebilicek bir yüze sahip.filmi sabırsızlıkla bekliyorum.1 ve 2 kült oldu onların üstüne birşey koyarlarmı sanmıyorum ama seyir zevki ve gerilim iyi yansıtılırsa güzel birşey çıkar ortaya.
bu terminator olayına ben dizisini izedikten spnra başladım bence dizi bütün filmlerini cebinden çıkarır ama bu film farklı olacağa benziyor eğlenceli bişiy olucak izlenmesi gereken bişiy.
ya bu filmin imdb de puanı ne kadar düşük 7.3 son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi bence daha yüksek olması gerekir puanı ben çok beğendim harika olmuş saçma sapan filmlere 9 puan verirler böyle emek harcanmış milyon dolarlık filmlere gidip 7 puanı layık görüyorlar neyse izlemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim soluksuz izledim