Terminatör: Kurtuluş hakkında görüşlerin ?
30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Sevin Okyay:'Şahsen 'Sarah Connor Chronicles'daki Johnu tercih ederim.'Katılıyorum.
20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Tek başına değerlendirildiğinde bence güzel film olmuş. Gerçi biraz fazla mekanik, fazla harketli ama yine de izlenebilecek düzeyde. Serinin diğer filmleriyle karşılaştırınca özellikle 2.filmdeki etkiyi, havayı yaratamıyor. Umarım gelecek 5. ve 6. filmler aynı şekilde olmaz. Bu arada dikkatli izleyenler 1. ve 2. filmlere bol bol göndermeler(benzer sahneler) olduğunu bulacaklardır!
5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Evet! Hayal kırıklığına uğradığım Terminatör 3: Makinelerin Yükselişinden sonra, adam akıllı bir filmin gelmesi beni mutlu ve gelecek için de umutlu etti.Arada eksiklikler yoktu değil ama ondan daha fazlası Yüzüklerin Efendisi serisinde de mevcuttu.İlk gününde izledim ve beğendim. İnşallah devamı da gelecek. (10/10)
16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
10 üzerinden 5 anca. Yorumum doğru kişilere ulaşırsa mutlu olacağım.Neden derseniz ben uzman değilim ama ardı ardına o kadar görsel güzelliğin ve bizi hayrete düşüren sahnelerin yaşandığı bölümlerin ardından, bunlara en azından erişen bir film yapılması gerekirdi diyorum. Bilimkurgu severim ancak; doğru dürüst bir konusu olmayan, isminin arkasına saklanan filmleri sevmem. Puanı da Arnold abimizin yüzüsuyuhürmetine verdim. Geri kalanı seyirciye hakaret, içiboş, anlamsız, tamamen seyirciyi sonraki bölümlere hazırlamaya yönelik, berbat senaryoda; kimin, neyi, neden, ne amaç için yaptığı belli değil. Bence sevenlerine çok ayıp etmişler. Bunu kullananları seyircii cezalandırabilse keşke. Hatta bizim yorumlarımız ne kadar sağlam olursa o kadar yorum yazdığımız zeminde değer kazanacak. Ne görüyorsanız onu yazın arkadaşlar. Duygusallığı bırakın. Okuyorum arada yorumlarınızı sağlam yorumlar görüyorum. Naçizane yorumumda bu benim. Umarım anlayışla karşılarsınız.
8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Efektler ve çekimler gayet başarılı evet fakat o kadar saptırık bir senaryo işlenişi var ki eksik birşeylerin olduğunu fark ediyorsunuz film bittiğinde, yinede kendi adına gayet başarılı bir yapım ama devamı olarak bakıldığında bu özelliği kalmıyor bence.7/10
29 Haziran 2009 tarihinde eklendi
McG nin yöneteceğini duyduğumuzda burun kıvırmıştık,Christian Bale in oynayacağını öğrendiğimizde ümitlenmiştik aktörün seçiciliğinden dolayı.Ama filmi izledikten sonra büyük bir hayal kırıklığına uğruyoruz.İlk yirmi dakikaya zıpkın gibi bir giriş yaptıktan sonra klişe bir aksiyona dönüşüyor maalesef.Sinemada bile zaman zaman sıkıldığım anlar oldu.
13 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Görsel efektleri dışında seyirciye hiçbirşey vaad etmeyen,bir iki saatte yazılarak ortaya çıkmış basit senaryosu ile insana yine mi aynı hikaye dedirten bir film.10/7
7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bu filme gitmeden önce Terminatör 3 fiyaskosundan sonra gelebilecek Terminatör serilerinin daha kötü olacağını düşünmüştüm hatta filme gittiğimde umudum yoktu. Ancak bana göre Terminatör: Kurtuluş en az Terminatör 1 ve 2 kadar başarılı çıktı (evet belki Arnold babayı sadece saniyelerce o da sanal olarak görebiliyoruz ama olsun) Sam Worthinghton ve Christian Bale çok başarılılar, görsel efektler ise bir numara daha ne olsun.
12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
İzlerken hep birşeylerin eksik olduğu olgusu var ki buna nostalji diyelim. seriyle bütünsel kurgu olarak güzel. ama serinin mirası görsel olarak heba edilmiş. Arnold yol ve olmayınca da cidden olmuyor. Bale idare eder desem de emin olun seri olmasa çok ama çok sıradan olacak belki de feci eleştirilere maruz kalacak bir film. Hiçbir yenilik yok. 7 veriyorum o da kurgu ve seri için...
12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Başarılı denilebilir ancak senaryoda öyle boşluklar vardı ki bunları unutmak imkansız bu filmi izledikten sonra kafanızda iyi etüt edin
20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Öncelikle çok kaliteli ve sağlam sahneler var imkanınız varsa mutlaka sinemada izleyin christian bale ın oyunculuğu çok iyiydi marcus karakteride göz kamaştırıcıydı daha iyisini yapabilirlerdi ama yinede güzel bir devam filmi 10 üzerinden 8 i hakediyor herkese tavsiye ederim
21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Christian Bale varsa kesin izlerim.Zaten Terminatör serisindeki tüm filmleri izlemiştim.Umarım Arnold Schwarzenegger de oynar.Onsuz bir Terminatörün tadı olmaz.
12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Terminatör filimleri içinde en kötü izlenime sahip olanı, gözümüz Arnoldı arıyor. Tek bir terminatörü ilk serilerde öldürmek zorken bu seride bir iki silah atışıyla yok ediveriyorlar. Görsel şölen sunuluyor fakat mantık tekdüze olmuş, buna rağmen serinin fanları için izlenmesi gerekilen bir yapım. İyi seyirler.
19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
transformesdan aldığım tadı malesef alamadığım bir film olmuş....genede kendini seyrettiriyor.
1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
arnold ve terminatör bana hiç bi şey çağrıştırmıyo.eminim bale batmanı nasıl efsane yaptıysa bunuda başarıcaktır..aynı şeyleri batman içinde dediler ama hepsini solda sıfır bıraktı.bizim türk insanı doyumsuzdur kulp bulmaya bayılır bunada kulp bulucaklardır bazıları.ama hepsi boş bale ile terminatör şahane...