Arnold diyip duranlar var. Tamam eline pompalıyı alıp 25-30 kişiyi öldürmesi bile belli bir gişe başarısı demek ama adam artık yaşlanmış. Belki hala oynasa herkes eleştirecek adamı. Efsane oldu ve zamanı geldiğindede işini bıraktı.
Eski terminatörlerin bir havası vardı. 1 de sarahın düştüğü çaresizlik ve cyborgların işgali hikayesi herkezi büyülemişti. 2. film zaten en iyi yapımlar arasına girdi. Katıksız aksiyon, mükemmel kurgu, oyunculuk... 3 kendini bir şekilde izlettirdi. Fakat bu film terminatör havasından yoksun james Cameronın elinden çıkmadığı belli oluyor. Sadece hikayeye yabancı kalmamak için seyredeceğim.
Bence film serinin başlangıcı olarak güzel. Terminator sadece bu film ile kalmicak. bu bir başlangıç. Skynet in bu filmde yok edilmemesi filmin bir üçleme olacağını gösteriyor.
1. Film yani kurtuluşta robotlarin üretildiği yer imha ediliyor. 2. Filminde eminimki Terminatörler ve insanlar arasinda büyük bir savaş olacak. 3. Filmdede İnsanlar Terminatörlere karşı bir saldiriya geçecek ve Skyneti yok edecek diye düşünüyorum..
Saçma sapan yorumlara gerek yok bu sadece bir başlangıç.
scar face 53 arkadaşa katılıyorrmm 2. filmden sora en iyi filmdi konu baglantılar efektler mükemmel oturtulmuş..arnoldun çıkmasıda gayet güzel olmuşş..bence bu yılın en iyi 5 filminden biri..
"yugioh22" adlı arkadaş filmi çok ağır eleştirmiş.Evet gerçekten ilk 2 Terminator filminin başlangıcındaki ürkütücü savaş sahneleri yok ancak yugioh22 şunu bilmeniz gerekir ki bu daha ilk film.Yani makinalarla yapılan ilk savaş.diğer 2 bölümde daha şiddetli savaş sahneleri yani ilk 2 filmin başlangıcındaki savaş sahneleri yaşanacaktır.filmi beğendim,ancak keşke daha fazla Terminator çıksaydı süper olurdu.Tabi bu daha ilk film;) bizleri muhteşem 2 bölüm bekliyor
bence arnold yaşlandı ve konu olarak sıralı gidiyo jonh conner ı koruyolardı şimdi savaş zamanı geldi tek kötü yanı fragmanlara göre yazıyorum film çok karanlık bi şey belli olmuyo