film çok güzeldi.oyuncu kadrosu gerçekten muhteşem. dwith ın josh hartnett olduğunu farketmemiştim. ayrıca filmdeki kadınlarda çok güzeldi özellikle jessica... herşey iyi güzeldi ama elijah wood u bir köpeğin yemesi hiç iyi değil. adalet yerini bulmuş olsada bir elijah hayranı olarak kevin in sonunun bu olması hiç hoşuma gitmedi... :(
Bence süper bir film tavsiye ederim bir kere oyuncu kalitesi cok iyi daha ne istiyonuz bazı yerleri abartılmıs ama cok güzel film .....................
Müthiş bir görsel şölen,Rodriguez bu çizgi romanı sinema dünyasına çok güzel adapte etmiş.Görüntülere ve oyunculuklara hayran kaldım.Bence sinemaya aktarılan en iyi çizgi roman.
Filmlerde fazla vahşete, absürtlüğe ve abartılı sahnelere bayılırım. Çünkü klişelikten uzak olur öyle filmler. Sin City de aynen öyle bir film. Sonuna kadar vahşet sonuna kadar abartı. Ama karakterler ve senaryo o kadar zayıf ki filmin kalitesini çok aşağı çekmiş. Gerçekten şu senaryonun üzerine biraz daha düşünselerdi film başyapıt bile olabilirmiş. Yazık olmuş. Nokta
filmin cok degisik bir anlatimi var. sizi icine cekiyor resmen. ve film süprizlerle dolu.mutlaka izlenmesi gereken bir film su sacma sapan film coklugunda
Çok değişik bir tarz , değişik bir görsellik yakalamış bir film.Tarantino nun imzası yine farklı olayların film içinde bir düğümde birleştirilmesinden belli oluyor.Filmde görmeye alışık olmadığınız sahneler, kareler görüyorsunuz.Görsellik açısından bir çizgi roman tadında diyebilirim.8/10
kadrosu çok iyi görüntü zaten hayatımda izlediğim en iyi görüntü farklı küçük konuların büyük bi başlık altında toplanması filme garip bi duygu katmış şahaneydi
cok güzel bi film. cok degişik, vurucu. frank miller zaten tartışılmaz bi yazar ve bu filme onay wermesi bile izlemeye deger oldugunu gösterir. sonucta bu kdr basarıya ulasmış bi cizgiromandan sonra filmini özümsemek zor olabilir die düşünebilirdi. içeriğin gercegin dışında olması, ve bu sebepten dolayı hayal gücümüzü sınaması harika! izlediğimde kitap okumuş gibi oldum, sanki benim hayal ettiğimi çekmişler gibi. hep aynı tarz filmleri izleyenlere diorum, izleyin we görün