Günah Şehri
4,3

108-lost
108-lost

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sanırım filmde en çok etkileyecek olan sizi oyuncu kadrosu. bu kadroyla bende bir film çeksem heralde gişede başarı yakalamam kaçınılmaz olurdu. film tamamen renkli çekilse bende çok daha büyük etki bırakırdı. hoş bir film sıkılmadan izlersiniz.
Medet A.
Medet A.

12 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Filmin siyah beyaz oluşu ve sahne çekimleri ile çizgi roman uyarlaması olduğu tamamen belli ve bunu çok iyi uygulamışlar. Tarantinonun etkilerini görmek de mümkün film birkaç hikayenin birleşmesi şeklinde oluşturulmuş güzel bir yapıt. Bugünlerde devamı gelecek olan film kesinlikle izlenmeli çok değişik bir film olduğuna emin olabilirsiniz
tdegerli
tdegerli

23 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Çizgi roman uyarlaması dediğin işte böyle olur....bundan once sadece tim burton'nun batman'inde yakalamıştım bu havayı.R.Rodrigues'in zirve yaptığı film olmuş.film biraz aykırı olduu için herkezin beğenmesi beklenemez tabiki...özellikle Mikey rouke ve Elijah wood dokturmüş.herkezin beyenisine hitap etmesede turunun kult örneklerinden biri.......
byemrah177
byemrah177

17 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
rourke asırı karızma bırazda akıllı olsa cok fılmde oynar ama bıraz ası .olsun bu fılmde ızlemek yınede cok ıyı olur
gregorsamsa1907
gregorsamsa1907

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
masal tadında bir film..hiç bitmesin dediğimiz türden..
jesus-ramses
jesus-ramses

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Sıradanlıklardan uzak,marjinal,etkileyici, film için denildiği gibi; "modern çağın erken gelen başyapıtlarından".
ercan-ozan
ercan-ozan

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
müthiş bir yapım harika bi kurgu oyuncular 4 4lük yönetmen yaratıcı ee doğqal olarak 10 numara filim bayadır bu kadar zevkle flm izlemmiştim devamını heycanla bekliyorum..
evolution-7
evolution-7

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence ıyı bı fılm ızlemeye deger.2ci fılmını merakla bekledıgım fılmlerden
salouzun
salouzun

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ben filmi izlerken o kadar çok sıkıldımki, yarıda kapatmak zorunda kaldım ne yazıkki
fthslmz21
fthslmz21

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
indirdigim fılmlere soyle bır goz gezdırırken sadece bır sahnesıne bakıp hemen izlememk gerek dedıgım ve suana kadar izledıgım en iyi filmlerden bir tanesi.kesinlikle izlenmesi gerek :)
dr-strangelove-2
dr-strangelove-2

8 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
o kadar abartılacak bir film değil filmin konusu sıradan bir konu çizgi filmden sinemaya aktarılan filmler de bana göre çocuklar için.
gerçek sanatsal siyah beyaz film izlemek istiyorsanız "CES'T ARRIVE PRES DE CHEZ VOUS" öneririm.
aozuseven
aozuseven

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
kenarından kosesınden tarantıno cıkıosa her turlu ızlemek lazım derım ben...
minastrit
minastrit

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Harika bir film.Tarantino yakışanı yapmış.Umarım devam filmide bir an önce tr'ye gelir ve seyrederiz.Görsel bir şölen efekler harika ve tek düze basit bir konusu yok.Hiçbir anı offf dedirtmiyor.Kısaca son zamanlarda seyrettiğim engüzel film şiddetle tavsiye ederim.
mmuhendiss
mmuhendiss

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
boşa giden 2 saat .. yine tarantino yine hayal kırıklığı ...
Thancell
Thancell