4,3
Günah Şehri hakkında görüşlerin ?
10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu film konu olarak farklı, çok etkileyici şeyler anlatmasada görsel olarak harika. izlerken seyirciyi içine alıyor çekim tekniği, sahneler gerçekten çok ustaca. 3 ayrı hikayede en çok hartigan ve nancy’nin hikayesini beğendim. oyunculuklar da harikaydı aktörlerden mickey rourke aktrislerden de jessica alba çok iyiydi. çok etkileyici şeyler anlatmasada kullanılan farklı teknik ve görsel şölen için izlenmesi gereken bir film 7/10
7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Güzel bir çeviri.Çizgi romandan yola çıkılarak yapılmış orada ki kahramanların maceralarını anlatan hoş bir film.Ayrıca :Alba bir harika çıkmış filmde.İzlenmesini tavsiye edrim..
5 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
beklediğim gibi oldukça başarılı ve bir o kadar da benzersiz bir film çıkmış ortaya. sinema tarihinde özel bir yer alacığını düşündüğüm bu filmle rodrigez artık olmuş durumda! mickey rourke ve bruce willis gerçekten döktürüyorlar. bu filmdeki estetize edilmiş şiddet o kadar cezbedici ki insanı heyecanlandırıyor. bana göre son birkaç yılın şu an için en iyisi!
16 Ekim 2004 tarihinde eklendi
mickey rourke 'u uzun bir aradan sonra izlemek başrolde iyi olacak benim için.Siyam balığındaki rolünü hiç unutmam oyunucunun...
18 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Extended olarak tekrar izledim, süperBruce ve Clive diyorum ve başkada bişi demiyorum=)mantık aricaksanız izlemeyin, eğlenmek için idealdir.Elijah nası o kdr korkunç olabilmiş hala anlamıyorum :D ..***..
5 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Film siyah-beyaz diye izlemeyenler, kesinlikle izleyin. Önyargılı olmayın.
5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ya renkler falan süperdiiiii =) müthiş başarılı harikaydı 2.cisi gelsın artııık =)=)
11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
izlediğim enfes filmlerden biriydi.Abartılı öldürme sahneleri ve siyah beyaz oluşu tam bir çizgi roman tadında izlenmesi gereken güzel bir yapıt.
2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Abi adamlar bitirmiş film olayını. Tamamem sınırların ötesini zorluyorlar. 4x4 lük bir film hele de oyunculuk ve kurgu bir harika.
26 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel.harika bir film olmuş.çok sıradışı bir filmdi.kopan kafalr kesilen başlar ve oluk oluk akan kanların yanında konuk yönetmen de olsa quentin tarantino farkı yine gözler önündeydi.sinemadayken kendimi o kadar kaptırmıştım ki kendimi siyah beyaz ilerleyen bir çizgi romanın içinde hissettim.baştan sona hiç sıkmayan ilgiyle izlenebilecek bir film.
28 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Filmi tanıtıcı bölümü okuyan, kadroyu gören ve heyecanlanmayan var mı???
27 Eylül 2022 tarihinde eklendi
kötü bir film bence. Konu karışık. Kim ne yapıyor belli değil. Kurgu murgu yok filmde. Birde çizgi film mi nedir anlamadım..
16 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
filmi izledim sonunda ve gerçekten harika bi şey çıkmış ortaya öncelikle filmi anlamak ya da bir şeylere ulaşmak amacıyla izlemeyin konu olarak çok karışık onu söyleyeyim ama zaten film tam bir bütün değil farklı karakterlerin farklı öyküleri arada küçük kesişmelerle anlatılıyor(alında dvd nin yaklaşık yarım saatlik bölümünde altyazının olmamaması filmi tam anlamıyla kavramama engel oldu)ayrıca inanılmaz şiirsel bir anlatıma sahip sanki bir shakespeare eseri izler gibi hissettim kendimi filmin içinde buram buram tarantino ve rodriguez kokusunu alabiliyorsunuz karakterler çok iyi oturtulmuş ve oyunculuklar gerçekten harika bence şimdiden bir kült olarak kabul edilebilir sin city görüntüler süper siyah beyaz çok iyi kullanılmış gerektiği yerlerde bazı renkler gözterilmiş gerçekten kaçırılmamamsı gerekn bir film...
13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film iyiki siyah-beyaz formata sadık kalmıs diyorum. İşkence ve cinayet çok fazla. Bunun yanında aşk,tutku,intikam gibi duygularda iyi işlenmiş.Jessica Alba ve Bruce Willis’in rolleri beklediğimden az olsa da,iyi bir performans sergilemişler.
17 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Robert Rodriguez için bir başlangıç kabul ediyorum bu filmi;çünkü şu ana kadar çektiği en kayda değer film bu.Fakat çok iyi bir başlangıç ; görsel öğelerde yarı devrimsel bir nitelik taşıyor.Direk göze hitap eden , çok iyi bir film olmuş.