spider man ve fantastic four'dan sonra en iyi çizgi-roman uyarlaması.film sadece 2-3 karaktere odaklanarak filmi götürmek yerine birçok karakter sunuyor önümüze.sinemada olmasa bile birgün mutlaka izleyin.
bence cızgı romandan beyaz perdeye aktarılmıs en basarılı aksıyon gerilim trzındakı bır fılm fılmın ana konusu bence ask ve hayat kadınları ustune fılm her ne kadar sıyah beyaz olsada gercekten robert rodrigez cok ıyı bı yonetmenlık sergılemıs herkesın arsıvınde yer almalı bence
Günah Şehri:Bu şehirdeki herkes ölümle flört ediyor, bazıları onunla sevişiyor, çoğu onun kölesi,3 farklı kişi,3 farkı yaşam ama 3’ü aynı şehirde yaşıyor.Güzel bir film 8/10
Kadroyu görünce insan kendini izlemeye şartlıyor.Doğrusu siyah beyaz olan ama aslında bütün renkleri barındıran görselliğine dolgun bazıları filmi saçmalık diye nitelesede nedeni filmin görüntü konu açısından bambaşka bir tarzda oluşudur.Sanki romanını okuyormuşsunuz gibi ayrıca replikler harika
Fragmanından izlediğimde oldukça etkilenmiş ve gösterim tarihini beklemeye başlamıştım baktım ki yakın bi zamanda girmeyecek izleyeyim dedim.gerçekten muhteşem kült bir yapım olmuş görüntü tartışılmaya değmez bi kalitede. filmin her karesine bir ünlü düşmesi ayrı bi güzellik zaten . filmin konusuna gelince çok farklı hikayeleri bir noktada kesiştirio çok ilgi çekici ve aynı zamanda çizgi romanının tüm özelliklerini taşıyor çizgi romanından okur gibi canlandırıolar bence bu şimdiye kadar yapılması gereken bir filmdi.aynı zamanda tekrar tekrar izlenerek her seferinde daha derin anlamlar buldurmayı hedefleyen sıradışı bir film.bu arada josh hartnett dwight değil sanıyorum orda bir yanlışlık olmuş
Gayet güzel bi filmdi.Kötü film diyen biri Kötü Kızlargibi filme 10 puan vermiş düşünün artık.Siz aldanmayın o yorumlara.Adına uygun gayet keyifli bir filmdi.10/9.
filmin ilk sahneleriyle beraber değişik bir şeyle karşı karşıya olduğunuz hissi sona doğru normalleşmeye başlıyor. ancak filmde özel teknikler kullanıldığı aşikar. hareketli sahneler özellikle izleyicinin benimsediği ve fakat bir hilkat garibesi olan marv'ın intikamı ve hızlı sahnelerdeki ağır duruşu ilgi çekici. sinemaseverlerin görmesi gerekli bir film.