4,1
Koku: Bir Katilin Hikayesi hakkında görüşlerin ?
28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ben filmi beğendim değişik senaryosuyla insanı sıkmadan bir 140 dakika geçirmenizi sağlıyor.Çok ilginç bir konu işlenmiş ve sizi derinden etkiliyor.Ayrıca filmdeki Laura rolündeki kızda gerçekten çok güzel sırf onun için bile izlenir.Eğer değişik bir film arıyorsanız bu film tam size göre.
3 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
muhakkak izlenmesi gereken filmlerden birisi her ne kadar filmi sonu bilinemezlikte bırakılmışsa da 8/10 hak eden güzel bir yapıt.
6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
son bolumundeki bazi sahneler haric neredeyse tamamini begenerek izledigim ve izleyiciyi icine almaya calistigi kokunun buyulu dunyasina da buyuk bir zevkle daldigim guzel bir film.
8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Benim gibi sağdan soldan araştırıp,okuyup koku yeteneği müthiş olan elemanımızın aslında kendisinin bir kokusu olmadığına,diğer insanlar tarafıdan farkedilmek,sevilmek için cinayetler işleyip bir koku oluşturduğunu ve üzerinde kullanmayı amaçladığını vs vs bu bilgiler ışığından finalde filmde müthiş fakat yalın bir izleyici olarak bu bilgileri filmden özümsemek imkansız denecek derecede zor...Bu sebebten dolayıda filmin birçok kişiye saçma gelmesi çok doğal.10/8
sinema
1 ziyaretçi
27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Farklı bir film buna dense gerek. 10/10
23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
İlk dakikasından itibaren etkileyici sahnelerle büyüleyen büyük bir zevkle izlenen başarılı bir senaryo harika oyunculuk, müthiş bir film.
3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Filmin konusu gercekten güzel sonuna kadarda güzel gidiyor ama sonu gerçekten pek anlaşılır değil hatta komik olduğunu bile söyleyebilirim.Ama filmedeki kızlar gerçekten çook güzel...
19 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Sinemaseverim diyen herkesin izlemesi gereken bir film.Bir daha bu tarz bir yapım izleyebileceğinizi zannetmiyorum.Keşke finale biraz daha özen gösterselermiş...8/10
1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
patrick süskind'in 1980'lerde yayımlanmış aynı adlı,dünya'nın en çok okunan romanının bir sinema uyarlaması.almanya,fransa ve ispanya ortak yapımı film,özgün hikayesiyle dikkat çekiyor.roman,birçok dile çevrildiğinde sinemanın tanrısı unvanına sahip,deli-dahi yönetmen stanley kubrick kitaba talip olmuş ancak bu romanın o yıllarda çekilmesinin mümkün olmadığını söylemişti.bugün bilgisayar teknolojisi sayesinde yapılan animasyonlarla kameranın iğne deliğinden bile geçebildiğini görüyoruz.bir kere koku: bir katilin hikayesi çok iyi çekilmiş bir film.zengin görselliğiyle hafızalara kazınıyor.son dönemlerin avrupa sinemasından çıkmış en başarılı filmlerden biri.ben whishaw'ın muhteşem oyunculuğu gerçekten görülmeye değer.usta oyuncu dustin hoffman ise,küçük rolüne rağmen çok iyi bir performans sergilemiş.koku finaliyle de izleyenleri cezbedecektir.etkileyici bir sinema şöleni ve başarılı bir edebiyat uyarlaması olan koku: bir katilin hikayesi mutlaka izlenmeli.sanat yönetmenliği ve kostümleri de çok başarılı doğrusu.
13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Süper bir filmdi ve gerçekte oldu zaten :
Peruda insanları öldüren ve cesetlerden elde ettikleri yağları kozmetik sektöründe kullanılması için karaborsada satan bir çete ortaya çıkarılırken, uzmanlar, insan yağı konusunda büyük bir piyasa olduğu varsayımına şüpheyle yaklaşıyor.

10/8.3
8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle görülmesi gereken bir film; izleri sanıyorum çok sonraları belirginleşecek ve hayatınızda önemli parçalarını koruyacaktır.
8 Ekim 2015 tarihinde eklendi
farklı bir konusu, yavaş ilerlese de farkı bir havası var.
9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
böyle bir filmin neden bu kadar az puan aldığına çok şaşırdım açıkçası, finali kötüleyenlere karşın böyle bir filme böyle bir final yakışırdı diyorum, her türlü içeriği kaldıracak boyutta süper bir yapım çünkü. müziklerde çok iyiydi. senaryoyu çok iyi yansıtmış. ne yapıp edip mutlaka izleyin arkadaşlar. hiç düşünmeden 10/10
19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Kitaptan uyarlama olduğunu bilmeyenler için film saçma gelebilir... Pek gerilim filmi denemez. Geneli dram ağırlıklı etkileyici bir filmdi. Ben Whishawın oyunculuğu olağanüstüydü.. Daha ne söylenebilirki... Gidin görün..
10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kitabını okumadım ama filmi çok beğendim tam bir görsel şölen. çok farklı bir atmosferi var filmin yönetmen ve görüntü yönetmeni ustaca çalışmış, oyunculuklarda harikaydı. o kadar gerçekçi olmuşki o kokuyu koklamak hissetmek istiyorsunuz. filmin finali biraz tuhaf geldi bana ama kitabında daha iyi anlatılmıştır herhalde kitabını da okumak lazım. bence son yıllarda yapılmış en iyi en ustaca filmlerden birisi mutlaka izleyin izleyene farklı hisler yaşatan bir film 8/10