4,1
Koku: Bir Katilin Hikayesi hakkında görüşlerin ?
25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel senaryo..mükemmel konu...muhteşem bi film..hakkikatten en başından en sonuna kadar soluksuz izledim ve sonunun nasıl biteceğini bile tahmin edemiyorsnuz...10 üzerinden 10 luk bi film
28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kitabını okuyarak izleyenleri hayal kırıklığına uğratan, kitabını okumadan izleyenlere sinema keyfi yaşatan, görselliği bol güzel film.
19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Sonu gerçekten acaip ama yinede film güzeldi.
3 Mart 2007 tarihinde eklendi
güzel bir son...
12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir flim puan 10/8
17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
oldukça sağlam bir film öyle ki izlerken yanıbaşımda duran çiçeğin kokusunu aldığımda bir hoş oldum :D
6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
'Das Parfum' ilk okuduğumda kendimi aylarca etkisinden kurtaramadım.Filmi de böylese şimdiden herkese tavsiye ederim.en azından kitabı okuyun derim.
11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
İzlememiş olanlar için tavsiye edilebilir nitelikte bir film. Anlatımı sıkmayan dönemin kıyafetlerini ve ortamını çok güzel yansıtmayı başarabilmiş bir yapıt. 8/10
19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
fransa kültürel mirasına karşı ilgi duyanların tarih 'koku'su almalarını sağlayan, ağıraksak ilerlese de sonunu merakla bekleyeceğiniz ve neden herkesin ingilizce konuşmak için kastığını anlamadığım, sonunu da bir türlü yorumlayamadığım şahane film,9!
19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
aman tanrımm süperr denilicek bi film olduğunu sanmıyorum.ama kötü de diyemem.oyunculuğu beğendim..gidilip görülebilinir bir film olmuş..yalnız atmosfer hep karanlık o da hatırladıklarımdan..
6 Mart 2007 tarihinde eklendi
kitabını okumadım ama okuyan arkadaşlarla izledim.çoğu ayrıntının atlandıgını söylediler ancak onlarda filme konsa herhalde 4 saatte anca çıkardık filmden.ben filmde her şeyi geçtim adamın hayattaki en mükemmel kokuyu bulmak uğruna yaptıkları gerçekten izlenmeye ve de üzerinde düşünülmeye değer.biraz ağır olmakla birlikte bence sinema adına izlenebilir bir film.o mükemmel kokudan filmi izlediğimiz salona bir pıs atsaydı neler olabileceğinin fantezisini de kurmadım desem yalan olur. :))
3 Mart 2007 tarihinde eklendi
ilginç bir filmdi beğendim 10 üzerinden 8...
22 Mart 2007 tarihinde eklendi
Film çok başarılı...Kitap ile filmi arasında karşılaştırma yapmak doğru değil bence...kitabı senaryolaştıran senaristin hayal dunyası izlediğimiz ve kitabı okuyan herkesin aynı hayal dünyasını kurmasını bekleyemeyiz değil mi?
27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bazı sahnelerinin biraz abartılmış olmasıyla birlikte, insanın içselliğini tamamen ortaya çıkaran çok etkileyici bir film. Filmi seyretmeden önce kitabı okumuş olmayı dilerdim bence siz öyle yapın. Kötü veya iyi yorumsuz kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
10 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmi son sahnesine kadar nefesimi tutarak izledim ve son sahnesi gelip olay açığa çıktığında aman tanrım yoksa adam bi rüyamı görüyo şimdi uyanacakmı demekten kendimi alamadım.film bittiğinde ise hala etkisindeydim.tam bi deli filmi.aynen benim gibi...